Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το data roaming είναι οταν μπαίνεις σε άλλο δίκτυο (περιαγωγή, roaming) για χρήση δεδομένων (συνήθως οταν είσαι στο εξωτερικό).

Σε vodafone το έχω απενεργοποιημένο, αλλά 2G/3G μπορώ να έχω, θα ισχύσει οταν μπώ σε άλλο δίκτυο εκτός ελλάδας.

Για την Q, λογικά θα το δείχνει το R συνέχεια γιατί κάνεις roaming μέσω του δικτύου της wind; (μια υπόθεση κάνω δεν είμαι σίγουρος)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ερωτήσεις από εμένα: στα μηνύματα μπορώ να δω πόσους χαρακτήρες έχω γράψει και πόσα μυνήματα χρεώνει χωρίς να βάλω ξεχωριστή εφαρμογή;

Και δεύτερον, δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξω φακέλους στο κεντρικό μενού;Δε γουστάρω να έχω πχ 100-200 εφαρμογές και να ψάχνω στο χάος να βρω κάτι.

Και δεύτερον, δεν υπάρχει τρόπος να φτιάξω φακέλους στο κεντρικό μενού;Δε γουστάρω να έχω πχ 100-200 εφαρμογές και να ψάχνω στο χάος να βρω κάτι.

Αν εννοεις την καρτα αποθηκευσης φυσικα και μπορεις αν το συνδεσεις με καλωδιο με pc. Εχω ενα φακελο Apk και τις βαζω ολες μεσα.

---------- Προσθήκη στις 09:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 05:34 ----------

Πληκτρολογωντας *#*#4636#*#*

εχουμε διαφορες χρησιμες πληροφοριες.

2 ερωτήσεις από εμένα: στα μηνύματα μπορώ να δω πόσους χαρακτήρες έχω γράψει και πόσα μυνήματα χρεώνει χωρίς να βάλω ξεχωριστή εφαρμογή;

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3457390&postcount=20

damastes, το έχω ξαναδεί αυτό το πρόγραμμα.Δεν έχω καταλάβει όμως αν μπορεί να κατηγοριοποιήσει τις εφαρμογές που υπάρχουν στο κεντρικό μενού.Δε με ενδιαφέρει δηλαδή απλώς να κάνω φακέλους οπουδήποτε.Θέλω για παράδειγμα στο κεντρικό μενού να έχω τις προεγκατεστημένες εφαρμογές και ένα φάκελο για τα παιχνίδια πχ, ένα για τις εφαρμογές που έχουν να κάνουν με τη μουσική, ένα για το ίντερνετ και πάει λέγοντας.

Όταν υπάρχουν missed calls, κάποιο mail, sms κλπ υπάρχει περίπτωση να ανάβει χμμμ το φωτάκι της φόρτισης (αυτό που ανάβει κόκκινο όταν φορτίζει/πράσινο όταν γεμίσει) για να σε ειδοποιεί? Γιατί αν κάποιος σε έχει πάρει τηλέφωνο και δεν το έχεις κοντά σου μόλις σβήσει η οθόνη σε περίπτωση που δεν την ξανανοίξεις την κλήση δεν την βλέπεις. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τι λέω :D

Κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί!!

Όταν υπάρχουν missed calls, κάποιο mail, sms κλπ υπάρχει περίπτωση να ανάβει χμμμ το φωτάκι της φόρτισης (αυτό που ανάβει κόκκινο όταν φορτίζει/πράσινο όταν γεμίσει) για να σε ειδοποιεί? Γιατί αν κάποιος σε έχει πάρει τηλέφωνο και δεν το έχεις κοντά σου μόλις σβήσει η οθόνη σε περίπτωση που δεν την ξανανοίξεις την κλήση δεν την βλέπεις. Ελπίζω να έγινα κατανοητός τι λέω :D

Κάτι θα υπάρχει δεν μπορεί!!

Το desire το κάνει αυτό από μόνο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το desire το κάνει αυτό από μόνο του.

Όχι το δικό μου :cry: Βλέπω στα αριστερά του σήματος htc ότι υπάρχουν 2 στρογγυλά ledάκια (αν βάλεις την οθόνη σε συγκεκριμένη γωνία κάτω από φως φαίνονται) τα οποία ωστόσο δεν έχω δει ποτέ αναμμένα. Εκεί φαίνεται αυτό που ρώτησα πριν? Υπάρχει περίπτωση να απενεργοποίησα τις ειδοποιήσεις? Και αν ναι πως τις επαναφέρουμε?

Update :

Έβαλα ένα πρόγραμμα ονόματι missed calls και πλέον, το ledακι ανάβει, σε μήνυμα, κλήσεις κλπ αλλά δεν δέχεται όλα τα χρώματα της εφαρμογής. Από τι διάβασα αυτό θα αλλάξει με το επόμενο update όταν έρθει. Anyway θα έπρεπε να ανάβει και χωρίς το missed calls από τι κατάλαβα, οπότε τι πατάτα έχω κάνει?

Update 2o :

Οki το βρήκα μέσα από τις ρυθμίσεις, για την λειτουργία του Led για ειδοποιήσεις, n00b n00b συγχωρέστε με :)

Επεξ/σία από chill

ξέρει κανείς πότε θα έρθει Ελλάδα το Desire Silver; :Ρ

επίσης δοκίμασα στο πλαίσιο το Desire και μέσα σε 1-2 λεπτά πιάστηκε ο αντίχειρας μου προσταθώντας να χειρίζομαι με το ένα χέρι την οθόνη και τα κουμπιά από κάτω..

Μάγκες πήρα το desire σήμερα στα χέρια μου.

Το κινητό είναι κόλαση,κάνει γρηγορότερο browsing από τον υπολογιστή με i7 που έχω,η οθόνη του είναι απίστευτη.

Ευχαριστώ τον χρήστη NOMEDOR που με το more locale 2 με βοήθησε να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο,πράγμα που στην αντιπροσωπεία δεν ήξεραν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
κάνει γρηγορότερο browsing από τον υπολογιστή με i7 που έχω

Ο ενσωματωμένος browser του android 2.2 με wi-fi ενεργοποιημένο σφυρίζει με τον αέρα πρωταθλητή ταχύτητας.

Επεξ/σία από Skylined

Ευχαριστώ τον χρήστη NOMEDOR που με το more locale 2 με βοήθησε να βάλω ελληνικό πληκτρολόγιο,πράγμα που στην αντιπροσωπεία δεν ήξεραν

:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Καλά δεν ήταν και κάτι σπουδαίο το λένε παντού, δεν το ανακάλυψα εγώ B)

Να πω και εγώ 2 λόγια μετά από μερικές εβδομάδες χρήσης.

Εξωτερική εμφάνιση

Εδώ δεν έχει νόημα να πω πολλά μιας και είναι υποκειμενικό. Θα πω όμως ότι όσο περνάει ο καιρός το συμπαθείς περισσότερο, και ότι τα υλικά του κάθε άλλο από φτηνιάρικη πλαστικούρα μπορούν να χαρακτηριστούν.

Κουμπιά

Το Desire διαθέτει 5 κουμπιά τα 4 είναι standar στις android συσκευές(+τα volume κουμπιά). Όλα σχεδόν έχουν και 2ες λειτουργίες εάν τα έχεις συνεχόμενα πατημένα.

Home Αυτό σε πάει στην αρχική οθόνη από όπου και να βρίσκεσαι εκτός και εάν βρίσκεσαι είδη στην Home οπότε και σου κάνει ένα overview όλων των παραθύρων του home screen. Εάν το πατήσεις παρατεταμένα θα σου δείξει τις 6 τελευταίες applications που έχεις ανοίξει ώστε να κάνεις εύκολο switch μεταξύ τους.

Menu Όταν είσαι μέσα σε ένα application κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δείτε πολλές επιλογές πέραν ίσως από τα πολύ βασικά πράγματα που κάνει το app. Στον Browser ας πούμε βλέπεις μόνο την μπάρα της διεύθυνσης, για να πας στους σελιδοδείκτες πρέπει να πατήσεις το "menu" όπου σου εμφανίζει τις επιλογές του Browser όπου είναι και οι σελιδοδείκτες. Το κέρδος εδώ είναι ότι βλέπεις περισσότερα πράγματα στην οθόνη σου γιατί δεν υπάρχει standar μπάρα πάνω η κάτω.

Back Ιδιαίτερα χρήσιμο κουμπί, κάνει ακριβώς αυτό, σε πάει ένα βήμα πίσω είτε όταν serfareis, είτε όταν πηγαίνεις από app σε app. Παραπεταμένα στον Browser σε πάει στο ιστορικό έχω παρατηρήσει.

SearchΜε το πρώτο πάτημα ψάχνεις το app που έχεις ανοιγμένο αυτήν την στιγμή ενώ με δεύτερο ψάχνεις το κινητό σου + το web. Όταν δεν είσαι σε app ή το app δεν το υποστηρίζει κάνεις κατευθείαν το γενικό search.

Optical Πολύ λένε ότι δεν το πολύ χρησιμοποιούν και δεν θα διαφωνήσω πολύ. Αλλά είναι ιδιαιτέρως χρήσιμο στην διόρθωση μηνυμάτων για να πας στο ακριβές γράμμα, και νομίζω θα έκανε πολύ καλό joystick για παιχνίδια action (δεν ξέρω εάν έχει ήδη γίνει), και θα ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος εάν στα settings του Browser μπορούσες να το κάνεις να λειτουργεί σαν scroller.

Γενικά όλα τα κουμπιά τα βρίσκω πολύ χρήσιμα και γίνεσαι πολύ παραγωγικός μόλις τα μάθεις λίγο.

Οθόνη

Ζωντανά χρώματα, τρομερή λεπτομέρεια, και πολύ καλή ανταπόκριση. Η αναλογία είναι ελαφρώς πιο μακρόστενη ίσως για να ταιριάζει καλύτερα στα videos.

Μπαταρία

Εδώ δεν είναι το δυνατό σημείο του desire. Εάν το λειτουργείς πάρα πολύ θες τουλάχιστον μία φορά την μέρα. Όταν το είχα πάρει διακοπές εξωτερικό και δεν το χρησιμοποιούσα πολύ, κρατούσε περίπου 3 μέρες.

Htc Sence

Στην αρχή το θεώρησα σαν μία extra επιλογή όπου καλό είναι να υπάρχει και εάν δεν μου άρεσε θα έβαζα το αρχικό. Αλλά μπορώ να πω ότι δεν το έχω αλλάξει, και ότι μου αρέσει πολύ.

camera

Για casual φωτογραφία είναι μια χαρά. Το video είναι μέτριο, αλλά κάτι ακούω για 720p στο επόμενο update οπότε νομίζω θα μιλάμε για ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο.

Μνήμη

Εσωτερική μνήμη 512, και sd 4gb. Ωραία εδώ υπάρχει ένα μεγάλο μείον. Τα 512 δεν είναι 512 και τα 4gb δεν είναι 4gb. Από τα 4 σου περισσεύουν 1,5gb free και από τα 512 δεν θυμάμαι να πω την αλήθεια αλλά νομίζω ήταν καμιά 250αρια. Θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον 4gb εσωτερική ώστε να βάλουν τους χάρτες από το navigation και στο sd να έχεις τα πάντα δικά σου. Ωραία τα καλά τώρα. Η δυνατότητα αναβάθμισης είναι πολύ +, ενώ άμα δεν θες να βάλεις μουσική ή videos ή αρχεία πολλά, νομίζω σου αρκούν και αυτά που έχει. Ο τρόπος οργάνωσης των αρχείων είναι όπως αυτός σε ένα flashaki και μπορείς να βάλεις με ένα drug n drop ότι θες.

Music Player

Πολλές επιλογές στο market (εγώ έχω το doubletwist) αλλά και το απλό είναι καλό για μέτρια χρήση. Μου άρεσε ιδιαίτερα ότι δεν χρειάζεται να του δείξεις που βρίσκονται τα αρχεία στο sd ή να κάνεις κάποιο είδος organazation μέσω κάποιου προγράμματος (το οποίο μπορείς εάν σε βολεύει κάτι σαν το sync του itunes) απλά αναγνωρίζει όλα τα συμβατά αρχεία που βρίσκονται στην sd, και τα οργανώνει ανά artist-album-song

Widgets

Ωραία και πολύ βολικά για να ελέγχεις τα wireless connections+να βλέπεις τον καιρό.

Notification bar

ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ! Βλέπεις τι "τρέχει" και τι συνέβει πριν από λίγο στο κινητό σου.

apps

Γενικά στο market ακόμα και με την περιορισμένη γκάμα λόγω του ότι δεν υπάρχουν τα paid apps βρήκα ότι χρειαζόμουν ενώ με το google goggles κατέβαζα από το pc μου πολύ εύκολα τα apps. Όχι πολλά ποιοτικά παιχνίδια στο market (κάτι το οποίο παίζει να αλλάξει στο σύντομο μέλλον)

Navigation

Δυστυχώς δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα το app της google. Υπάρχουν άλλα apps αλλά είτε δεν είναι δωρεάν, είτε έχουν κάποια σοβαρή έλλειψη.

Mου άρεσε πολύ το android που σου δίνει πολλές ελευθερίες και την δυνατότητα επιλογής σε πολλά θέματα, ενώ συνδυασμένο με μία πολύ ποιοτική συσκευή από την htc κάνουν ένα smartphone που πραγματικά είναι smart. ;)

ΥΓ: Όχι 2 λόγια τελικά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...