nnik_1969 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 δεν εχω κανεναν γνωστο με desire και ουτε στο νετ βρισκω να χει κανει καποιος κατι τετοιο δεν μας απάντησες σε τι μορφή είναι τα βιβλία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 exe ειναι λογικα. Πως μπορω να το δω αυτο? Μεσω pc τα χω εγκαταστησει. Δηλαδη αρχιζει το install στο pc,αναγνωριζει το κινητο και συνεχιζει στο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 exe ειναι λογικα. Πως μπορω να το δω αυτο? Μεσω pc τα χω εγκαταστησει. Δηλαδη αρχιζει το install στο pc,αναγνωριζει το κινητο και συνεχιζει στο κινητο Aν πας με καποιον file manager στον φακελο της εφαρμογης λογικα θα βρεις τα δεδομενα της εφαρμογης, αρα και τον τυπο των βιβλιων. Δεν θυμαμαι αυτην την στιγμη το file system των winmo, αλλα ειμαι σιγουρος πως θα το βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 το εκτελεσιμο τους αρχειο ειναι τυπου exe.Τωρα μεσα στο φακελο του καθενος τα μεγαλυτερα σε μεγεθος αρχεια τους ειναι τυπου .ttl, .act ή .toc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nnik_1969 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 το εκτελεσιμο τους αρχειο ειναι τυπου exe.Τωρα μεσα στο φακελο του καθενος τα μεγαλυτερα σε μεγεθος αρχεια τους ειναι τυπου .ttl, .act ή .toc Μέσα στο κινητό δηλαδή αυτά τα αρχεία βλέπεις από τα βιβλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ναι φιλε μου αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Χρησιμοποιεί κανείς στο Desire το iGO My Way; Θέλω να μου πει αν έχει βρει κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μην σβήνει η οθόνη μόλις περάσει το 1o λεπτό. Τον μόνο τρόπο που βρήκα (εκτός του πλοηγού) είναι από τα settings της συσκευής όπου μπορείς ν' αλλάξεις το 1 λεπτό, σε 30 λεπτά για παράδειγμα. Αλλά δεν είναι και ο ποιο σωστός τρόπος. Στην έκδοση για τα winmo υπήρχει επιλογή μέσα από τον πλοηγό, αλλά κάτι παρόμοιο δεν φαίνεται να έχουν στην Android έκδοση Swyped from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Xμμ,δεν εχει το προγραμμα πλοηγησης καποια ρυθμιση που να λεει πως το προγραμμα μπορει να αφηνει ανοικτη την οθονη κατα τη λειτουργια του? Εγω σε navigon,ndrive παντως παρολο που δεν εχω κανει καμμια ρυθμιση, δεν σβηνει η οθονη. (κι την εχω ρυθμισει να σβηνει απτη συσκευή μετά το περας ενός λεπτου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 για τα ebooks δεν ξερουμε κατι τελικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Τα βιβλία αυτά δεν είναι βιβλία αλλά java aps με κείμενο/εικόνες. Ουσιαστικά εκτελώντας τα στο pc σου με συνδεδεμένο το WinMo κινητό σου τρέχει την εγκατάσταση τους μέσω του Windows Mobile Sync - Active Sync(native εφαρμογής των Windows για συνεργασία WinMo συσκευών με τα ίδια τα Windows). Δηλαδή εγκαθιστάς μια εφαρμογή που εμπεριέχει κείμενο/εικόνες κλπ. Μακάρι να κάνω λάθος. Εν ολίγοις το ξεχνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) αρα δεν μπορω να τα τρεξω σε android. Να σβησω το android και να βαλω win mobile γινεται? Νομιζω πως ειχα διαβασει οτι γινεται ακομα και dual boot με win και android να βαλεις αλλα δεν μπορω να ξαναβρω το forum Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από Galis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manost Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Xμμ,δεν εχει το προγραμμα πλοηγησης καποια ρυθμιση που να λεει πως το προγραμμα μπορει να αφηνει ανοικτη την οθονη κατα τη λειτουργια του? Εγω σε navigon,ndrive παντως παρολο που δεν εχω κανει καμμια ρυθμιση, δεν σβηνει η οθονη. (κι την εχω ρυθμισει να σβηνει απτη συσκευή μετά το περας ενός λεπτου) Όχι δυστυχώς δεν γίνεται. Βρήκα λύση πλαγίως. Εφαρμογή εν ονόματι Screen On, όπου σου εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές και επιλέγεις σε ποιες δεν θέλεις να σβήνει η οθόνη. Ό,τι ακριβώς χρρειαζόμουν. Για όσους το θέλουν, είτε για τον πλοηγό τους ή και για άλλες εφαρμογές: http://www.androlib.com/android.application.gr-androiddev-screenon-qCqi.aspx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 για τα ebooks δεν ξερουμε κατι τελικα? Γενικά είναι βλακεία αυτή η πολιτική του: "αγόρασε περιεχόμενο (μουσική, βιβλία, video) αλλά μόνο για αυτήν την συσκευή και όποια άλλη βγάλω στο μέλλον..." Σε παγιδεύει ώστε να παραμένεις στην ίδια εταιρία με ύπουλο τρόπο. ίδιο γίνεται και με το ibookstore της apple αντίθετα το Kindle έχει βγάλει app και για το ipad και για το android και δεν φοβάσαι να επενδύσεις εκεί. Φίλε το πιο λογικό επόμενο για εσένα θα ήταν να δεις εάν τα νέα κινητά με windows phone 7 είναι συμβατά με αυτά τα βιβλία που λες, γιατί αλλιώς θα μείνεις με μία παλιά συσκευή 6.5 θες δεν θες... p.s. ψάξε μήπως υπάρχει νόμιμος/παράνομος τρόπος να τα μετατρέψεις σε e-pub/pdf μπας και σωθείς!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Αυτές τις μέρες θα πάρω το Desire.. Ήθελα να σας ρωτήσω, έχει προκύψει σε κανέναν user, πρόβλημα με το αναφερόμενο smartphone; Δηλαδή του έχει "χαλάσει", εμφανίστηκε ελάττωμα στη πορεία ή ήρθε DoA; Οποιοδήποτε γεγονός που ρίχνει το επίπεδο της ποιότητάς και της κατασκευής του θα ήθελα να ξέρω, και πόσο συχνά είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται να έχεις κανένα ενδοιασμό για το συγκεκριμένο τηλέφωνο. Του περνάς και Froyo OTA και no worries! Κατασκευαστικά τα HTC είναι ό,τι καλύτερο έχεις πιάσει στα χέρια σου. Παρόλο που δεν φαντάζομαι για το τί χρήση θα γίνει στο δικό σου Desire θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το ZTE Blade που φέρνει η Wind. Είναι απείρως φθηνότερο, μόλις 170€. Specs(gsmarena) Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2010 από nikoskon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα