Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ναι.. και το έχω πάρει.. αργή φόρτιση ακόμα και όταν φορτίζω την μπαταρία μόνη της πάνω στον φορτιστή και η μπαταρία κρατάει το 1/3 από την κανονική του desire. Αυτό με τα 1600mah μην σας ψαρώνει...

Έτσι και σε εμένα ακριβώς.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γιατι ειχα πριν το htc HD και εχω αγορασμενα ενα καρο ιατρικα βιβλια >500ευρω για win mobile και δεν θελω να τα χασω

Δημοσ.

γιατι ειχα πριν το htc HD και εχω αγορασμενα ενα καρο ιατρικα βιβλια >500ευρω για win mobile και δεν θελω να τα χασω

Σε ότι φορμάτ και να τα έχεις ,σίγουρα θα υπάρχει εφαρμογή android που θα τα διαβάζει.

Δημοσ.

Ο φίλε μαλακία... δεν ξέρω να σου πω, ότι είπε το παιδί πιο πάνω εάν βοηθάει. Πάντως η κοπέλα μου είναι ιατρική και το epocrates είναι δωρεάν και χρησιμότατο από ότι μου λέει. Έχεις κοιτάξει τα apps του android μήπως υπάρχουν δωρεάν τα περισσότερα? Κοίτα από το appbrain. Com. Άσχετο αλλά πια θεωρείς πιο χρήσιμα από αυτα που αγόρασες ?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

παιδια εχω το iphone 4 και το συγχρονιζω με μακ και ιτουνες και εκει εχω και τις επαφες μου μπορω να συγχρονισω το desire με μακ και να περασω τις επαφες μου απο το contacts

Δημοσ.

λες? Οποτε δεν θα χω προβλημα ετσι? Γιατι φοβαμαι να το αγορασω το desire γι αυτο το λογο και μονο

αν δεν εχεις προβλημα, κι εχεις καποιον γνωστό με android συσκευη γιατι δεν το δοκιμάζεις σ'αυτου το τηλεφωνο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...