gesamgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 βασικα αν μπορεις αναφερε μου τα βηματα απο ενα desire με 2.1 που εχω τωρα πως φτανω σε 2.2 & apps2sd , καπου λιγο τα εχω μπερδεμενα. root,recovery , ext καπου το εχασα ευχαριστω φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 βασικα αν μπορεις αναφερε μου τα βηματα απο ενα desire με 2.1 που εχω τωραπως φτανω σε 2.2 & apps2sd , καπου λιγο τα εχω μπερδεμενα. root,recovery , ext καπου το εχασα ευχαριστω φιλε Τώρα δυστυχώς φεύγω αλλά και πάλι αυτά που ζητάς ΑΠΑΙΤΟΥΝ οδηγούς.. Εδώ θα βρεις τα πάντα... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ten-ten Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Να είσαι καλά έβαλα το aura 8 wifi n και το τελευταίο radio μέχρι στιγμής όλα καλά και πολύ γρήγορο αν και περιμένω να δώ άμα παραμένει έτσι .. στο ext3 που έκανα με το rommanager μου λέει 457 αντι για 512 δεν νομίζω όμως να είναι πρόβλημα? και όλα αυτά σε 30min το πολύ ... εύκολο τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ο λόγος που γεμίζει η μνήμη είναι λίγο πολύπλοκος, οπότε πρέπει να δώσετε λίγο βάση: Dalvik cache Κάτι που καταβροχθίζει τη εσωτερική μνήμη είναι η dalvik cache και η default τοποθεσία της είναι /data/cache αλλά η πραγματική της τοποθεσία μπορεί να ποικίλει ανάλογα τη Rom. Όταν κάνουμε install ένα πρόγραμμα το android για να το τρέχει πιο γρήγορα φτιάχνει αυτή την cache, είναι κάτι σαν το prefetch των windows. Άρα πέρα από τον χώρο που πιάνουν τα προγράμματα και η "προσωπική" τους cache έχουμε και την dalvik cache που καταναλώνει χώρο και δεν είναι λιγος. Ακόμα και να εχετε custom Rom με app2sd που εγκαθιστά όλες τις εφαρμογές σε εξωτερικό partition για λόγους ταχύτητας την dalvik cache την αφήνουν στην εσωτερική μνήμη. Η μόνη λύση είναι να έχετε μια πραγματικά γρήγορη SD έτσι ώστε μέσω command line να γυρίσετε την dalvik cache στην SD αλλά κανένας δεν το προτείνει. Εγώ το εχω κάνει αλλά εχω και class 10 SD :-P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εγώ με όποια ΡΟΜ δοκίμασα πάντως, στο ext partition πάντα υπήρχε ένας φάκελος dalvik cache..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εξαρτάται τη Rom το που τη βάζει default o coocker αλλά αν δεν μπορείς να βρεις τι σου καταναλώνει τη μνήμη τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ένας φίλος έκανε root το desire με leedroir 2.2f & app2sd. Οι εφαρμογές τώρα πάνε απευθείας στην SD ή πρέπει να ρυθμίσει κάτι, να βάλει κάποια εφαρμογή ή κάτι σχετικό; Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Αν έκανε partition την sd σωστά, θα πηγαίνουν μόνες τους. Με το quick system info απο το market, λέει για apps2sd storage, πόσο ποσοστό είναι σε χρήση, έτσι καταλαβαίνεις και αν είναι σωστά partitioned η sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metmat Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά... Επειδή ξέρω ότι αυτά τα κινητά έχουν θέμα με την μπαταρία αφού αυτή κρατάει μόνο μια μέρα λόγω της μεγάλης κατανάλωσης από οθόνη, wi-fi κλπ, τα ίδια ισχύουν και για το desire. Η μπαταρία της συσκευής είναι 1400 mAh αν δεν κάνω κάποιο λάθος. Θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει αυτό το σετάκι http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20308 που έχει μέσα και μπαταρία που είναι στα 1600 μήπως και μπορέσει να παρατείνει την διάρκεια της λειτουργίας; Γράφει πάντως ότι είναι και για HTC Desire A8181. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά...Επειδή ξέρω ότι αυτά τα κινητά έχουν θέμα με την μπαταρία αφού αυτή κρατάει μόνο μια μέρα λόγω της μεγάλης κατανάλωσης από οθόνη, wi-fi κλπ, τα ίδια ισχύουν και για το desire. Η μπαταρία της συσκευής είναι 1400 mAh αν δεν κάνω κάποιο λάθος. Θα μπορούσε κάποιος να αγοράσει αυτό το σετάκι http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20308 που έχει μέσα και μπαταρία που είναι στα 1600 μήπως και μπορέσει να παρατείνει την διάρκεια της λειτουργίας; Γράφει πάντως ότι είναι και για HTC Desire A8181. Βεβαια κανει 6 ευρω ebay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Βεβαια κανει 6 ευρω ebay Ναι.. και το έχω πάρει.. αργή φόρτιση ακόμα και όταν φορτίζω την μπαταρία μόνη της πάνω στον φορτιστή και η μπαταρία κρατάει το 1/3 από την κανονική του desire. Αυτό με τα 1600mah μην σας ψαρώνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 http://cgi.ebay.com/2x-new-Li-ion-Battery-Charger-HTC-Desire-HD-/350414398671?pt=PDA_Accessories&hash=item51965364cf#ht_1506wt_817 αξιοπιστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 http://cgi.ebay.com/2x-new-Li-ion-Battery-Charger-HTC-Desire-HD-/350414398671?pt=PDA_Accessories&hash=item51965364cf#ht_1506wt_817 αξιοπιστο Τι εννοείς αξιόπιστο;; Ότι οι μπαταρίες δηλαδή είναι καλές; Γιατί δεν παίζει αυτό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ΤΟ ΕΧΕΙ ενας φιλος ακριβως το ιδιο και του βγαζουν 2 μερες οι μπαταριες και δεν εχει το προβλημα αργης φορτισης που αναφερεις αλλα και αν ακομα ειναι ολα προβληματικα τι λυση αλλη εχουμε για 2η μπαταρια-φορτιστη κλπ. καμμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2010 ΤΟ ΕΧΕΙ ενας φιλος ακριβως το ιδιο και του βγαζουν 2 μερες οι μπαταριες και δεν εχει το προβλημα αργης φορτισης που αναφερεις αλλα και αν ακομα ειναι ολα προβληματικα τι λυση αλλη εχουμε για 2η μπαταρια-φορτιστη κλπ. καμμια Πρόσφατα διάβαζα ένα ξένο φόρουμ από τύπους που φαίνεται να το έχουν ψάξει. Ένα από τα βασικά της κουβέντας που έπιασα είναι πως η μπαταρία έχει mah, αλλά έχει και capacity. Δηλαδή μπορεί να έχει 1600mah αλλά το capacity να είναι 80%, άρα 0.8χ1600. Της HTC οι μπαταρίες έχουν ΠΟΛΥ καλό συγκριτικά capacity το οποίο ξεπερνάει το 90%. Αν ψάξετε στο νετ θα βρείτε κι άλλα. Και το θέμα είναι πως ασχολιόντουσαν ΚΑΝ με αυτές τις κινέζικες, αλλά με 2 γνωστές μάρκες. MUGEN και μια άλλη. Εγώ τους έχω χρυσώσει τους κινέζους.. πολύ ebay, αλλά στο θέμα μπαταρία έχω πειστεί και από αυτά που διάβασα και από αυτά που αγόρασα.. Αλλά αν ακολουθήσεις αυτό που έκανα για λίγες μέρες... έφευγα το πρωί, ξέσκιζα την κανονική μπαταρία, γύρναγα 5, την έβαζα για φόρτιση και φόρτωνα στο κινητό την κινέζικη που μετά βίας έβγαζε μέχρι το βράδι όπου και πάλι έβαζα την φορτισμένη της HTC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα