kanesaxo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παιδες,για να δω ποση μνημη μου μενει για εφαρμογές πηγαινω στο : "μενου-ρυθμισεις-καρτα SD και αποθηκευτικός χώρος" και ειναι το διαθεσιμος χωρος ? Αν ναι θα παθω ενα μικρο εγκεφαλικο...εχω πολυ λιγες εφαρμογες και εκει λεει μολις 21.50μβ.
nnik_1969 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Παιδες,για να δω ποση μνημη μου μενει για εφαρμογές πηγαινω στο : "μενου-ρυθμισεις-καρτα SD και αποθηκευτικός χώρος" και ειναι το διαθεσιμος χωρος ? Αν ναι θα παθω ενα μικρο εγκεφαλικο...εχω πολυ λιγες εφαρμογες και εκει λεει μολις 21.50μβ. Σβήσε τις cashe
kanesaxo Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω δα και τοσο μεγαλη cache...Τουλάχιστο ετσι θυμαμαι. Πρεπει να το κανω root για να μεταφερω την cache στην καρτα?
nnik_1969 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2010 Δεν εχω δα και τοσο μεγαλη cache...Τουλάχιστο ετσι θυμαμαι. Πρεπει να το κανω root για να μεταφερω την cache στην καρτα? Όχι την cashe του browser.Την cashe των προγραμμάτων.
kanesaxo Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ναι την εσβησα νικο. Η μνημη για τα προγραμματα απο 25μβ πηγε στα 31μβ. Με την μνημη του συστηματος εχω ενα θεματακι...Απ'τα 170 πεφτει στα 130-140. Παρολο τον τασκ κιλλερ που χω βαλει,δε μπορω να καταλαβω τι αλλαξε και επεσε τοσο. Αφαιρεσα μαλιστα οτι βαρεια widgets ειχα. Μηπως να το ρουταρω να μην ασχολουμαι με τριχες?
aragorn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Απ'όσο θυμάμαι πάντως, εγώ με τασκ κιλερ δεν είχα δει σημαντική διαφορά και τον έβγαλα τελικά.
nnik_1969 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Ναι την εσβησα νικο. Η μνημη για τα προγραμματα απο 25μβ πηγε στα 31μβ. Με την μνημη του συστηματος εχω ενα θεματακι...Απ'τα 170 πεφτει στα 130-140. Παρολο τον τασκ κιλλερ που χω βαλει,δε μπορω να καταλαβω τι αλλαξε και επεσε τοσο. Αφαιρεσα μαλιστα οτι βαρεια widgets ειχα. Μηπως να το ρουταρω να μην ασχολουμαι με τριχες? Η μνήμη του συστήματος και στα 80 να σου φτάσει δεν έχει καμία σημασία.Το λειτουργικό αναλαμβάνει μόνο του να κλείσει τα προγράμματα που δεν χρειάζονται. Task killer στο 2.2 δεν χρειάζεται.
Jastonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Μια ερωτησουλα.Μηπως υπαρχει κάποια εφαρμογη΄που να κανει generate κλειδια για τα κλειδωμενα δικτυα?Βρηκα μερικες στο νετ, αλλα ειναι για συγκεκριμμενς χωρες ή/και ρουτερς. Για τα ρουτερ thomson, speedtouch υπάρχει το penetrate. Έχεις βρει κι άλλα εσύ; Sent from my HTC Desire using Tapatalk
ten-ten Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καμία δοκιμασμένη rom να προτείνετε ? ελαφριά χωρίς άχρηστα προγράμματα sence
Jastonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Καμία δοκιμασμένη rom να προτείνετε ? ελαφριά χωρίς άχρηστα προγράμματα sence AuraxTSense + LeeDroid Αν δεν θες άχρηστα προγράμματα, άνοιξε το zip, σβήσε ότι apk δεν θες από /data/app και /system/app και φλάσαρε την
ten-ten Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 AuraxTSense μάλλον γι΄αυτήν θα πάω αλλά έχω ακόμα δύο απορίες 1. το wifi n που λέει στην σελίδα του θα πρέπει να το κάνω Install ξεχωριστά(αν ναι πώς) ή το έχει μέσα η rom ... γενικά αξίζει? 2. απο radio πιο προτείνεις?
gesamgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 τι ειναι αυτα παιδια? πως τα κανω? (απο auraxtsense) " if rom seems slow maybe you don't have an ext partition!" "- Partition ext2, 3 or 4 wiped (for APP2SD)"
Jastonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 AuraxTSense μάλλον γι΄αυτήν θα πάω αλλά έχω ακόμα δύο απορίες 1. το wifi n που λέει στην σελίδα του θα πρέπει να το κάνω Install ξεχωριστά(αν ναι πώς) ή το έχει μέσα η rom ... γενικά αξίζει? 2. απο radio πιο προτείνεις? Radio ο καθένας λέει τα δικά του.. αλλά γενικά προτείνουν τα τελευταία για σιγουριά... Για wifi N δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει.. νομίζω και το απλό wifi καλό είναι.. εκτός αν ο isp σου έχει 300mbps ταχύτητες :Ρ Πάντως είναι έξτρα zip που το φλασάρεις από recovery : install zip from sd card.. κοκ. Όπως και το radio.. ίδια δουλειά. Πάντως, συμβουλή μου είναι ποτέ να μην flashareis πάνω από 1 zip χωρίς πρώτα να κάνεις reboot. Π.χ... Radio... reboot.. Rom Auraxt(or κάποια άλλη..).. reboot... WifiN module.. reboot... τι ειναι αυτα παιδια? πως τα κανω? (απο auraxtsense) " if rom seems slow maybe you don't have an ext partition!" "- Partition ext2, 3 or 4 wiped (for APP2SD)" ext partition κάνεις για να αποθηκεύονται εκεί οι εφαρμογές! ΣΥΜΦΕΡΕΙ! Αν δεν έχεις κάνει ext partition ή δεν θες να κάνεις δεν ξέρω τι παίζει με την AuraxTSense για αυτό θα σου πρότεινα να βάλεις την leedroid που έχει 2 εκδόσεις. Μια για αυτούς με ext και μια για αυτούς χωρίς. Για ext support κατεβάζεις την a2sd+ έκδοση. Πάντως, το λογικό είναι το a2sd+ να ενεργοποιείται αυτόματα αναλόγως με το αν έχεις ext στην AuraxTSense. Δεν ξέρω γιατί η leedroid το έχει κάνει διαφορετικά. Και κάθε φορά που βάζετε μια ρομ.. να της δίνετε λίγο χρόνο να κάνει τα δικά της.. και κανά reboot μετά από 10 λεπτά για καλό και για κακό. Εγώ όποτε flasharω ρομ.. την αφήνω δέκα λεπτά, κάνω reboot και μετά αρχίζω τα installs...
Jastonas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 ευχαριστω jastonas Αν θες κι άλλες πληροφορίες για το ext απλά ρώτα...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα