Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά.. το desire μου γεμίζει δαχτυλιές πολύ πολύ εύκολα. Τι να κάνω; Να του βάζω ajax;; Υπάρχει κανά ειδικό σπρέι να αγοράσω; Δεν μου αρέσει πολύ να έχω προστατευτικό οθόνης, για αυτό κοιτάω για κάποιο σπρέι

Μακριά απο Ajax, πολυ δυνατό κ ισως αντι για καλό σου κανει κακό...

Βάλε μεμβράνη οθόνης, ουτε που θα την παίρνεις είδηση (βελτιώνει λίγο την κατάσταση)

Αλλιώς καθάρισμα με μαλακό πανακι (πχ γυαλιών) κ νερό ή ειδικά μαντηλάκια για οθόνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μακριά απο Ajax, πολυ δυνατό κ ισως αντι για καλό σου κανει κακό...

Βάλε μεμβράνη οθόνης, ουτε που θα την παίρνεις είδηση (βελτιώνει λίγο την κατάσταση)

Αλλιώς καθάρισμα με μαλακό πανακι (πχ γυαλιών) κ νερό ή ειδικά μαντηλάκια για οθόνες.

Να πάρει.. θέλω να αποφύγω την μεμβράνη; Υπάρχει τουλάχιστον και που να αξίζει τα λεφτά του; Να μην την νιώθεις πολύ, να έχει προφανώς καλή απόκριση και να ΜΗΝ αφήνει δαχτυλιές!

Να πάρει.. θέλω να αποφύγω την μεμβράνη; Υπάρχει τουλάχιστον και που να αξίζει τα λεφτά του; Να μην την νιώθεις πολύ, να έχει προφανώς καλή απόκριση και να ΜΗΝ αφήνει δαχτυλιές!

Έχει τέτοιο σπρει το πλαίσιο βρε παιδιά σε μικρή συσκευασία μαζί με πανάκι που το είχα για την οθόνη του λαπτοπ και κάνει μια χαρά για το desire.

Έχει τέτοιο σπρει το πλαίσιο βρε παιδιά σε μικρή συσκευασία μαζί με πανάκι που το είχα για την οθόνη του λαπτοπ και κάνει μια χαρά για το desire.

nnik! Δώσε μου πληροφορίες σε παρακαλώ! Παίζει να θυμάσαι πως λέγεται για να το βρω online να το παραγγείλω..;

nnik! Δώσε μου πληροφορίες σε παρακαλώ! Παίζει να θυμάσαι πως λέγεται για να το βρω online να το παραγγείλω..;

Κατι τετοιο ????

Κατι τετοιο ????

Ναι.. έχει αυτό και αυτό http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Notebook-Screen-Cleaner-KF32158B.htm

Το δεύτερο φαίνεται σαν gel... έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο από τα δύο;

Ναι.. έχει αυτό και αυτό http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Notebook-Screen-Cleaner-KF32158B.htm

Και αυτο πρεπει να κανει.

Αυτό έχω πατριώτη.

Τζάμι το κάνει το κινητό.:-D

---------- Προσθήκη στις 16:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:46 ----------

και ο Γιάννης Πλάτανο το ίδιο λινκ δίνει.

Πηρα μια θηκουλα για το Desire κι ενα screen protector.

Η θηκη η κλασσικη δερματινη (?) της HTC,μια χαρουλα.Λιγο ζορικη με το σκοινακι στο βαλε-βγαλε.

Το σκριν προτεκτορ το χαλασα απτη βιασυνη μου... :(

Μια ερωτησουλα.Μηπως υπαρχει κάποια εφαρμογη΄που να κανει generate κλειδια για τα κλειδωμενα δικτυα?

Βρηκα μερικες στο νετ, αλλα ειναι για συγκεκριμμενς χωρες ή/και ρουτερς.

Ρε παιδιά ερώτηση, κάθε πότε κάνει sync με το google calendar? έχει κάποια ρύθμιση για το κάθε πότε κάνει?

Πατάς το κουμπί menu και μετά επιλέγεις: settings -> sync & accounts.

Εκεί ορίζεις αν και κάθε πόση ώρα θα κάνει sync

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ρε παιδιά ερώτηση, κάθε πότε κάνει sync με το google calendar? έχει κάποια ρύθμιση για το κάθε πότε κάνει?

Το google calendar δυστυχώς έχει το κακό πως κάθε φορά που είτε manually είτε auto κάνει sync, τα παίρνει όλα από την αρχή και ας μην έχεις αλλάξει/προσθέσει/αφαιρέσει κάτι από τα ημερολόγια σου και αυτό γιατί λειτουργεί με timeline και κάθε χρονική στιγμή θεωρητικά έχει αλλάξει...

Όχι απαραίτητα. Το twitter αλλάζεις τα sync options μέσα από την εφαρμογή, αντίστοιχα και στο facebook, gmail και άλλα..

Δεν βλέπω επιλογή για το κάθε πότε θα κάνει sync εκεί...

Δεν βλέπω επιλογή για το κάθε πότε θα κάνει sync εκεί...

Ναι γιατί αν έβλεπες και το δικό μου ποστ θα καταλάβαινες που θα βρεις την επιλογή.

Καλά δεν διαβάζετε τίποτα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...