Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν τα γνωριζω αυτα φιλε μου. Μπορεις να επεξηγησες γενικα 5 πραματακια? Χωρις να ξερω πολλα αν καταλαβα καλα αν εχεις root συσκευη δεν συνεργαζεται με το HTC sync. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το ρουτ ειναι καλο, αν βαζεις πολλες εφαρμογες. ΑΛΛΑ αν δεν συχρονιζεται με τις επαφες (που καιγομαι να κανω) πως διαολο τις περναω μεσα,πως διαολο περναω αναβαθμισεις κτλ κτλ κτλ... ---------- Προσθήκη στις 23:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:47 ---------- Παιδια δεν μπορω να το κανω unroot, κια γενικα να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση. Βοηθεια καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Οι roms defrost,opendesire και miui είναι χωρίς sense που σημαίνει δε πάιζει το htc sync. Όλες οι άλλες είναι κομπλέ.Το root δεν έχει να κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Μου βγαλε τη παναγια μεχρι να το επαναφερω στα αρχικα του χτες. Διαρκως μου βγαζε error 140. Εντελει δουλεψε και το επανεφερα. Τωρα αρχιζει το ψαξιμο. Γενικοτερα απο σας τους χρηστες του,ποια προγραμματακια ειναι must για να κατεβασω? Πχ ποιον task manager,media player, apps killer ktl ktl ktl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Χωρις φυσικα να υποτιμω το εδω forum (το δειχνουν αλλωστε τα θεματα μου εδω) για το κινητο καλυτερα να διαβασεις στο myphone και navimania που μπαινουν πιο πολοι χρηστες .Στην navimania μαλιστα υπαρχουν και κατηγοριες για το κινητο που διευκολυνουν πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δεν αντιλέγω,ειμαι πολυ παλιο μελος στο myphone λογω το P990i που ειχα.(αν και δεν εγραφα συχνα) Απλώς ήθελα να παρω ένα γενικό μπουσουλα, πριν μπω στα βαθεια. Υ.Γ. πολύ καλή η συσκευη.Ηδη ανακαλυπτω διαφορές απο την ρομ που ειχε σχετικα με την εργοστασιακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Κατεβασε απο market εναν file manager που δεν καταλαβα γιατι δεν εχει το κινητο.Εχω τον astro file manager App2sd για να μεταφερεις εφαρμογες απο την μνημη του κινητου στην καρτα gallery για προβολη φωτογραφιων batterylife για ενδειξη μπαταριας Lock screen widget για αμμεσο κλειδωμα οθονης με πατημα πληκτρου στην οθονη Google earth Sport4U για φαρμακεια , ταβερνες κλπ Mybackup pro Παιρνει backup οτι εχεις στο κινητο Εορτολογιο Firefox aFlashlight Φακος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Για file manager προτείνω τον estrongs.. Επίσης να δοκιμάσεις το swype! Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδια το desire ποσο χωρο ελευθερο για εφαρμογες πως παει? και απο αυτονομια? tha nks Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2010 από gesamgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Eυχαριστω παιδια.Θα τα τσεκαρω στις επομενες μερες,μιας και θα λειψω Αθήνα για ενα διημερο. Μια ερωτηση... Λεω να βαλω το Navigon, το βρηκα απο ενα συνοικιακο μαγαζάκι. Συνδεω το κινητο σε USB-δισκο mode, κανω ενα φακελο NAvigon και μεσα βαζω τα αρχεια. Τρεχω απτο κινητο με καποιο file manager το *.apk και τέρμα? Υ.Γ. βλεπω πως σε διαφορες εφαρμογές απο μαγαζακια, να λεει τρεξτε το apk με κάποιο file manager.Απτο Htc Sync δεν γινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου το htc sync προσωπικά. Άλλος τρόπος για να μη χρειάζεται να βάλεις το apk στην sd και μετά απο το κινητό να το τρέχεις, είναι να χρησιμοποιήσεις τον android commander, που είναι file manager και έχει και Installer.: http://androidcommander.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 εβαλα τον αστρο και τελειωσα εκει. Απλα εγκυκλοπαιδικα ρωτουσα, μηπως και το προγραμμα της HTC καταλαβαινε οτι οι εφαρμογές ειναι απο μαγαζακια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Όχι για το htc sync και τα μαγαζάκια πληροφοριακά λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά.. το desire μου γεμίζει δαχτυλιές πολύ πολύ εύκολα. Τι να κάνω; Να του βάζω ajax;; Υπάρχει κανά ειδικό σπρέι να αγοράσω; Δεν μου αρέσει πολύ να έχω προστατευτικό οθόνης, για αυτό κοιτάω για κάποιο σπρέι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν έχω βρεί τρόπο, απλά προσέχω πως το χειρίζομαι όταν έχω ιδρωμένα χέρια κ.λπ. Ειδικά το καλοκαίρι η κατάσταση είναι τραγική Mybackup pro Παιρνει backup οτι εχεις στο κινητο Αν και δεν έχω δοκιμάσει το My Backup Pro, να αντιπροτείνω και το titanium backup, το οποίο αν και θέλει κάποια αρχική εξοικείωση αξίζει πραγματικά τα (~1 ευρώ επιπλέον) χρήματά του. Βέβαια υπάρχει και free έκδοση αλλά δεν υποστηρίζει μαζικό backup/restore, πρέπει να τα κάνεις χειροκίνητα 1-1. Και για 170 εφαρμογές και 140 δεδομένα συστήματος δεν είναι και ό,τι καλύτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα