Jastonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 ok το καταφερα thanks all!μια ερωτηση...ποια ειναι η καλυτερη rom me htc sense hd? και ενα link plz! Λογικά η πιο πρόσφατα ανανεωμένη... Αν έχω παρατηρήσει καλά μόνο μία ανανεώνεται ενώ οι υπόλοιπες έχουν παρατηθεί εδώ και καιρό. Γεσ στο χδα.. Για την rchdmix..κάπως έτσι λέγεται. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nnik_1969 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος στο swype να αλλάζει η γλώσσα εύκολα όπως στο μαμι$ιο πληκτρολόγιο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος στο swype να αλλάζει η γλώσσα εύκολα όπως στο μαμι$ιο πληκτρολόγιο; Κάνεις swipe την αριστερή πλευρά (κάτω προς τα πάνω) Μπες και στο swype.com και δες τα πολύ ενδιαφέρον hints n tips που έχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Argirisdel Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2010 Λογικά η πιο πρόσφατα ανανεωμένη...Αν έχω παρατηρήσει καλά μόνο μία ανανεώνεται ενώ οι υπόλοιπες έχουν παρατηθεί εδώ και καιρό. Γεσ στο χδα.. Για την rchdmix..κάπως έτσι λέγεται. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Αυτη ειχα κατεβασει και δημιουργηθηκε το προβλημα !καμια αλλη δεν υπαρχει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nnik_1969 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Μήπως έχει βρει κανείς κανένα τρόπο -πέρα από αλλαγη ρομ- να γλυτώσω από αυτήν την ενοχλητική αποφόρτιση του desire ενώ είναι στο ρεύμα; Το φορτίζω κάθε βράδυ και το πρωί είναι σχεδόν πάντα στο 90-92%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. Αγορσα μια τετοια συσκευή μεταχειρισμένη. Προσπαθω να συνδεθω στο πισι, αλλά μάταια.Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Γεια σας παιδες. Αγορσα μια τετοια συσκευή μεταχειρισμένη. Προσπαθω να συνδεθω στο πισι, αλλά μάταια.Μπορεί να βοηθήσει κανείς? Πηγες στις ρυθμισεις / συνδεση σε pc /προεπιλεγμενος τυπος και να ορισεις μοναδα δισκου ? Το HTC sync το εχεις εγκαταστησει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ναι το HTC sync το εχω εγκαταστησει. Τέτοιο μενου δεν υπαρχει Ρυθμισεις/Συνδεση σε Πισι/προεπιλεγμενος τυπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Τι εννοεις δεν υπαρχει ? Τωρα το ξανακοιταξα και ετσι ειναι. Την επιλογη ρυθμισεις θα την βρεις πατωντας το (-) κατω αριστερα στην οθονη διπλα στην λεξη τηλεφωνο που ενφανιζει ολες τις επιλογες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Kι ομως... Μηπως επειδη ο προηγουμενος χρηστης εχει βαλει καποια αλλη ρομ εχουν αλλάξει αυτα? Χρειαζεσαι αλλες πληροφοριες για να καταλαβεις τι και πως? Παταω το κουμπι στο κινητο που λεει "μενου" μετα στην οθονη "ρυθμισεις" και μετα δεν εχει κατι τετοιο. Πχ. βλεπω: Εκδοση αντροιντ 2.2 Εκδοση Kernell - defrost Mod version Defrost 5.2 Αριθμος εκδοσης Defrost for Htc Desire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μαλλον εχει βαλει αλλη εκδοση μη επισημη.Εγω θα το εοπανεφερα σε αρχικη κατασταση. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22633 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Μαλλον εχει βαλει αλλη εκδοση μη επισημη.Εγω θα το εοπανεφερα σε αρχικη κατασταση. http://www.navimania.gr/showthread.php?t=22633 Θα το κανω,γιατι εχω τρελαθει σημερα με τη συσκευη. Προτιμω να ειναι εργοστασιακο και να ψαχτω μονος μου στο τι θα το κάνω, παρά να το βρω ετοιμο και να μη καταλαβω τι γινεται. Πάντως ευκολο φαινεται στα χαρτια,θα το προσπαθησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Θα το κανω,γιατι εχω τρελαθει σημερα με τη συσκευη. Προτιμω να ειναι εργοστασιακο και να ψαχτω μονος μου στο τι θα το κάνω, παρά να το βρω ετοιμο και να μη καταλαβω τι γινεται. Πάντως ευκολο φαινεται στα χαρτια,θα το προσπαθησω. Ετσι ακριβως !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Htc sync και non-sense roms δε πάνε μαζί,γιαυτό έχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δυστυχώς δεν τα γνωριζω αυτα φιλε μου. Μπορεις να επεξηγησες γενικα 5 πραματακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα