Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όλο λες για ένα κολπάκι που έχεις κάνει.. πες μας ντε ποιό είναι!

Ο με συγχωρείς :confused: δεν ήθελα να τον μπερδέψω με τεχνικά ζητήματα αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα το θέλατε :fear:

Το έχει αναφέρει ένα παιδί εδώ στο forum δεν ξέρω τεχνικά τι ακριβώς κάνει (σαν να αναγκάζει κάποια apps να πάνε στην sd). Εδώ είναι μια ελληνική έκδοση αλλά το original είναι από xda. Εγώ το δοκίμασα αφού είδα και απόειδα και δούλεψε μια χαρά.

---------- Προσθήκη στις 15:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:17 ----------

Ωραια,λυσαμε και το θεμα του rooting.

Παντως παιδες, να αντεχει η μπαταρια μολις μια μερα μου φαινεται τραγικο...

Απ'οτι βλεπω ομως κι ο ανταγωνισμος εκει κυμαινεται,προφανως οι μπαταριες ειναι "λιγες" για τις ισχυρές αυτές συσκευές.

Εγώ δεν είπα ότι αντέχει μία μέρα, αλλά ότι πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα. Εάν το βράδυ έχει φτάσει στο 30%-40% θα το φορτίσω διότι την επόμενη μέρα μπορεί να το χρειαστώ πιο πολύ και να ξεμείνω. Πάντως γενικά έχει να κάνει με την χρήση που του κάνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όλο λες για ένα κολπάκι που έχεις κάνει.. πες μας ντε ποιό είναι!

Ο με συγχωρείς :confused: δεν ήθελα να τον μπερδέψω με τεχνικά ζητήματα αλλά δεν σκέφτηκα ότι θα το θέλατε :fear:

Το έχει αναφέρει ένα παιδί εδώ στο forum δεν ξέρω τεχνικά τι ακριβώς κάνει (σαν να αναγκάζει κάποια apps να πάνε στην sd). Εδώ είναι μια ελληνική έκδοση αλλά το original είναι από xda. Εγώ το δοκίμασα αφού είδα και απόειδα και δούλεψε μια χαρά.

---------- Προσθήκη στις 15:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:17 ----------

Ωραια,λυσαμε και το θεμα του rooting.

Απ'οτι βλεπω ομως κι ο ανταγωνισμος εκει κυμαινεται,προφανως οι μπαταριες ειναι "λιγες" για τις ισχυρές αυτές συσκευές.

Εγώ δεν είπα ότι αντέχει μία μέρα, αλλά ότι πρέπει να το φορτίζεις κάθε μέρα. Εάν το βράδυ έχει φτάσει στο 30%-40% θα το φορτίσω διότι την επόμενη μέρα μπορεί να το χρειαστώ πιο πολύ και να ξεμείνω. Πάντως γενικά έχει να κάνει με την χρήση που του κάνεις.

Εγώ το είχα γράψει ,το είχα δει στο navimania.

Αν δεν θες να ρουτάρεις και να μπλέξεις με απώλεια εγγυήσεων είναι ότι καλύτερο.

Απλώς δεν σου μεταφέρει όλη την εφαρμογή αλλά ένα μέρος.

Αλλά πάντως δουλεύει εξαιρετικά.

Εγώ το είχα γράψει ,το είχα δει στο navimania.

Αν δεν θες να ρουτάρεις και να μπλέξεις με απώλεια εγγυήσεων είναι ότι καλύτερο.

Απλώς δεν σου μεταφέρει όλη την εφαρμογή αλλά ένα μέρος.

Αλλά πάντως δουλεύει εξαιρετικά.

Έχεις δίκαιο για την αυτονομία της μπαταρίας στο θέμα ότι οι μπαταρίες είναι 'λίγες' για τέτοιου είδους συσκευές.

Εμένα μου κρατάει 2 ημέρες, με κάποια sms, αρκετή ομιλία και wi-fi για update του καιρού στο flip clock.

Πάντως απ' όσα διαβάζω σε ξένα forum και κυρίως στο HTCDesireForum όλοι λένε να κάνουμε υπομονή τον πρώτο καιρό, καθώς η μπαταρία φορτίζει σωστά μετά από τις πρώτες βδομάδες λειτουργίας.

Έχεις δίκαιο για την αυτονομία της μπαταρίας στο θέμα ότι οι μπαταρίες είναι 'λίγες' για τέτοιου είδους συσκευές.

Εμένα μου κρατάει 2 ημέρες, με κάποια sms, αρκετή ομιλία και wi-fi για update του καιρού στο flip clock.

Πάντως απ' όσα διαβάζω σε ξένα forum και κυρίως στο HTCDesireForum όλοι λένε να κάνουμε υπομονή τον πρώτο καιρό, καθώς η μπαταρία φορτίζει σωστά μετά από τις πρώτες βδομάδες λειτουργίας.

Λοιπόν.. χθες 8 η ώρα έβγαλα το κινητό μου που μόλις είχε χτυπήσει το 100άρι η φόρτιση (δεν είχε γίνει πράσινο)...

Μπήκα για λίγο να δω ένα μέιλ και να το προωθήσω με wifi, μετά για πολύ λίγα λεπτά τσέκαρα google translate με 3g.. 2 μικρά τηλέφωνα και 2 sms.. ξυπνητήρι 3-4 φορές το πρωί, 10 λεπτά παίξιμο με add/remove widgets, wifi και market για ένα update και 1 install, και άλλα 5-10 λεπτά παίξιμο με tweetcaster και tweetdeck.. και τώρα κοντεύει 5 η ώρα και είναι στο 61% !!! Έχω σοκαριστεί.. αν συνεχίσω έτσι με βγάζει 2 μέρες :Ρ

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι...

Το desire έχει μέσα χάρτες Ελλάδος από μόνο του για να λειτουργήσει ως απλό GPS χωρίς σύνδεση στο internet; (όχι A-GPS)

Υπάρχει δυνατότητα να περαστούν μέσα και χάρτες Ευρώπης δωρεάν;

Μπορει να λειτουργησει σαν απλο GPS χωρις ιντερνετ, με igo η navigon.Δεν θυμάμαι ακριβώς ποιό είναι αλλα μπορω να ρωτησω φιλο μου που το χει σε 2.2 εκδοση σε LG.

Για το 2ο δεν γνωριζω,αλλα φανταζομαι πως ναι.Καλυτερα ας απαντήσουν οι χρηστες του.

Παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι...

Το desire έχει μέσα χάρτες Ελλάδος από μόνο του για να λειτουργήσει ως απλό GPS χωρίς σύνδεση στο internet; (όχι A-GPS)

Υπάρχει δυνατότητα να περαστούν μέσα και χάρτες Ευρώπης δωρεάν;

Υπάρχει ένα app στο market που λέγεται maps- νομίζω και κάνει cache τους χάρτες που θες και μετά δεν χρειάζεται internet.. αλλιώς ψάχνεις από τον θείο κάποιο πρόγραμμα και τους χάρτες.

hi paides!προσπαθησα να βαλω rom αλλα μου εγραπσε ποσ κατι φταει με τιν ρομ και μετα δεν μπορουσα να κανω τπτ ...και ετσι εβγαλα την μπαταρια.... και τωρα οταν το ανοιγω κολαει στο htc logo!!!!τι να κανω??????????????????

Μπες ξανά σε recovery mode, με συνδεδεμένο το καλώδιο usb κάνε mount storage, για να διαβάσει ο υπολογιστής ξανά την κάρτα απο το κινητό, σβήσε τη προβληματική rom, και πέρασε μια άλλη, ή την ίδια αν τη ξανακατεβάσεις απο πιο καλή πηγή, αν έφταιγε το zip στην τελική. Μπορείς να βάλεις κάποια custom ή κάποια επίσημη επίσης, με την ίδια διαδικασία με πριν.

Το είχα πάθει σε προηγούμενο android κινητό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...