Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να κάνω 2 ερωτήσεις (2 σετ μάλλον):

1) Στις senseless roms, μπορούμε να περάσουμε το message app της htc; Μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το default. Επίσης και το htc_ime, το γνήσιο, όχι το mod. Και γιατί στις opendesire και defrost που έβαλα, δεν έχει χρώματα στο μενού των ρυθμίσεων; Τα έχει βάλει η htc αυτά; Μου χτυπάει άσχημα λίγο.

Νομίζω ότι οι senseless έχουν παντελώς έλλειψη των προγραμμάτων του sense και δεν γίνεται να τα βάλεις. Το htc_ime δεν θυμάμαι να το έχω δει σε senseless αλλά το swype το έχεις ακουστά.....; Όσον αφορά τα χρώματα στα μενού, όντως δεν είναι πολύ ευχάριστο αλλά το μαύρο υπερισχύει και το μαύρο σε amoled σημαίνει καλύτερη κατανάλωση :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με προβληματίζουν όμως αυτά τα 2 πολύ. Ήδη έχω κάνει backup της leedroid που έχω τώρα, και είμαι σε δίλημμα ανάμεσα σε defrost και rcmixhd με το νέο sense που μου άρεσε πολύ.

Εκτός απο τη διαφορά του message app (παρεμπιπτόντως δεν προτιμώ το swype) , οι sense roms έχουν και καλύτερο browser, μιας και αυτό που πρόσεξα αμέσως είναι η πολύ ευκολότερη επιλογή κειμένου σε ιστοσελίδα που έχουν.

Θα δοκιμάσω και τις δύο rom και θα δω. Μπορεί να δοκιμάσω και να τραβήξω τα apks απο την leedroid να τα αντικαταστήσω στη defrost, αλλά δε νομίζω να πετύχει.

Εντάξει, είναι μια καλή λύση που την είχα ξεχάσει το Handcent sms, παρόλο που δεν ξέρω τι παίζει με 7bit encoding εκεί.

Αλλά βλέπω, πως η htc, έχει αλλάξει το settings.apk, το browser.apk, τα μηνύματα, και μερικά άλλα προς το καλύτερο.

Έβαλα την rcmixhd, και μάλλον θα μείνω εκεί. Μέχρι τώρα, όσες έχω δοκιμάσει είναι όλες εξίσου γρήγορες. Δεν ξέρω αν θα έχουν διαφορά μόλις αλλάξω την sdcard σε class 4-6, γιατί τώρα είμαι με class 2.

Καλημέρα παιδες.

Επειδή μου είναι εξαιρετικά δυσκολο να διαβασω 56 σελιδες περι του desire θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις

Στις πρωτες 10 σελιδες που διαβασα,ανακαλυψα πως ολοι εχετε παραπονα απο την μπαταρια,κατι που ειναι πολυ σημαντικο.

Οποτε μετα απο τοσο καιρο χρησης (54σελ ειναι αυτες).

1) ποιά θεωρείτε οτιτ ειναι τα σημαντικοτερα προβληματα του

2) μπαταρια

3) ποιοητα κατασκευής/αντοχής σε πτωσεις

4) οτι αλλο θα μπορουσε να φανει χρησιμο σε εναν υποψηφιο αγοραστη περι προβληματων/μειονεκτηματων της συσκευής.

Ευχαριστω και συγνωμμη αν σας ζητω να αναμοχλευσετε τις ιδιες πληροφοριες.

Καλημέρα παιδες.

Επειδή μου είναι εξαιρετικά δυσκολο να διαβασω 56 σελιδες περι του desire θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις

Στις πρωτες 10 σελιδες που διαβασα,ανακαλυψα πως ολοι εχετε παραπονα απο την μπαταρια,κατι που ειναι πολυ σημαντικο.

2) μπαταρια

4) οτι αλλο θα μπορουσε να φανει χρησιμο σε εναν υποψηφιο αγοραστη περι προβληματων/μειονεκτηματων της συσκευής.

Έχω το κινητό απο τον Ιούλιο.Τρεις μήνες μετά θεωρώ ότι έκανα πάρα πολύ καλή αγορά και συνεχώς το κινητό μ εντυπωσιάζει.

1)Σημαντικότερο προβλημα για μένα η χάλια ποιότητα εγραφής ήχου.

2)Παλιά υπήρχε ένα θέμα μπαταρίας.Τώρα έχοντας πάνω custom rom με νορμάλ χρήση κρατάει και 2 μέρες.

3)Πολύ καλή ποιότητα.Μου πεσε απο το μηχανάκι εν κινήσει και έχει γρατσουνιά μόνο στο σημείο που δε το κάλυπτε η θήκη(του ν95).

Σαφώς ανώτερη κατασκευή έναντι του galaxy s,καλύτερη υποστήριξη software αλλά με χάλια ηχείο.

Έχω το κινητό απο τον Ιούλιο.Τρεις μήνες μετά θεωρώ ότι έκανα πάρα πολύ καλή αγορά και συνεχώς το κινητό μ εντυπωσιάζει.

1)Σημαντικότερο προβλημα για μένα η χάλια ποιότητα εγραφής ήχου.

2)Παλιά υπήρχε ένα θέμα μπαταρίας.Τώρα έχοντας πάνω custom rom με νορμάλ χρήση κρατάει και 2 μέρες.

3)Πολύ καλή ποιότητα.Μου πεσε απο το μηχανάκι εν κινήσει και έχει γρατσουνιά μόνο στο σημείο που δε το κάλυπτε η θήκη(του ν95).

Σαφώς ανώτερη κατασκευή έναντι του galaxy s,καλύτερη υποστήριξη software αλλά με χάλια ηχείο.

Καλημέρα παιδες.

2) μπαταρια

1) Ο χώρος που έχει μέσα το κινητό για τις εφαρμογές είναι πολύ μικρός (140mb) πρέπει να κάνεις μια δυο χακιες για να βολευτείς. (έχω 90 apps αλλά με μία σύντομη χακιά)

2) Το φορτίζω μια φορά την μέρα, σπάνια μία φορά ανά δύο μέρες (δεν έχω αλλάξει roms) Γενικά δεν με ενοχλεί η μπαταρία. Μπορείς να πάρεις και το καλώδιο και να το φορτίσεις όπου θες, φορτίζει στα μπαμ.

3) Ποιότητα κατασκευής 10/10, το πίσω είναι μαλακό πλαστικό και άνετο στο πιάσιμο. Έχω θήκη που βγάζω βάζω ώστε να χαίρομε και το design Και να το προστατεύω.

4) Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αυτήν την στιγμή όμως θα σκεφτόμουν μήπως περίμενα να δω και το desire hd.

Καλημέρα παιδες.

2) μπαταρια

1) Ο χώρος που έχει μέσα το κινητό για τις εφαρμογές είναι πολύ μικρός (140mb) πρέπει να κάνεις μια δυο χακιες για να βολευτείς. (έχω 90 apps αλλά με μία σύντομη χακιά)

2) Το φορτίζω μια φορά την μέρα, σπάνια μία φορά ανά δύο μέρες (δεν έχω αλλάξει roms) Γενικά δεν με ενοχλεί η μπαταρία. Μπορείς να πάρεις και το καλώδιο και να το φορτίσεις όπου θες, φορτίζει στα μπαμ.

3) Ποιότητα κατασκευής 10/10, το πίσω είναι μαλακό πλαστικό και άνετο στο πιάσιμο. Έχω θήκη που βγάζω βάζω ώστε να χαίρομε και το design Και να το προστατεύω.

4) Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αυτήν την στιγμή όμως θα σκεφτόμουν μήπως περίμενα να δω και το desire hd.

+1 σε ολα εκτος του desire HD. Ναι ειναι κινηταρα, Ναι τα σπαει, ναι το θελω κολασμενα αλλα η τιμη του ειναι 150+ ευρω απο το απλο desire. Βεβαια δεν εχεις θεμα χωρου με το 1.5 GB που δινει. Αν το θες για τρελλες εφαρμογες και για πολυ πραγμα τοτε πας σε desire HD, αν δεν θες καμια 40αρια+ εφαρμογες τοτε πας σε desire απλο. Αλλα παιδια αρχες του 11 παμε σε dual core κινητα που γενικα θα γαζωνουν... Αν δεν εχετε αναγκη απο συσκευη τωρα καντε υπομονη 1-2 μηνες ακομα γιατι θα ειναι μεγαλο αλμα...

Οσον αφορα την μπαταρια του desire. Ανετα μου βγαζει μια μερα με πολυ χρηση. Χτες το ειχα βγαλει απο την φορτιση στις 12 το μεσιμερι και κρατησε μεχρι τισ 10 σημερα το πρωι με αρκετη χρηση (ιντερνετ και google maps με gps ενεργοποιημενο). Ναι θα μπορουσαν παραπανω απο θεμα μπαταριας αλλα εμενα με καλυπτει, και με το κινητο να φορτιζει εντελως σε 40 λεπτα περιπου, δεν με ενοχλει ;) ποσο μαλλον οταν βαζω το usb του στο ηχοσυστημα στο αυτοκινητο που το φορτιζει ;)

+1 σε ολα εκτος του desire HD. Ναι ειναι κινηταρα, Ναι τα σπαει, ναι το θελω κολασμενα αλλα η τιμη του ειναι 150+ ευρω απο το απλο desire. Βεβαια δεν εχεις θεμα χωρου με το 1.5 GB που δινει. Αν το θες για τρελλες εφαρμογες και για πολυ πραγμα τοτε πας σε desire HD, αν δεν θες καμια 40αρια+ εφαρμογες τοτε πας σε desire απλο. Αλλα παιδια αρχες του 11 παμε σε dual core κινητα που γενικα θα γαζωνουν... Αν δεν εχετε αναγκη απο συσκευη τωρα καντε υπομονη 1-2 μηνες ακομα γιατι θα ειναι μεγαλο αλμα...

Οσον αφορα την μπαταρια του desire. Ανετα μου βγαζει μια μερα με πολυ χρηση. Χτες το ειχα βγαλει απο την φορτιση στις 12 το μεσιμερι και κρατησε μεχρι τισ 10 σημερα το πρωι με αρκετη χρηση (ιντερνετ και google maps με gps ενεργοποιημενο). Ναι θα μπορουσαν παραπανω απο θεμα μπαταριας αλλα εμενα με καλυπτει, και με το κινητο να φορτιζει εντελως σε 40 λεπτα περιπου, δεν με ενοχλει ;) ποσο μαλλον οταν βαζω το usb του στο ηχοσυστημα στο αυτοκινητο που το φορτιζει ;)

Eυχαριστώ παιδια για τις αμεσες απαντήσεις.

Μια επισημανση να κανω.Βλεπω πως σαν συσκευη εχει 512μβ διαθεσιμου αποθηκευτικου χώρου αρχικα.

Επειδή καποιος ανεφερε οτι εχει μολις 140μβ, τα υπολοιπα ερχονται δεσμευμενα απο την ιδια τη συσκευη? (εχω διαβασει καπου οτι τις αρχικες εφαρμογες δεν μπορεις να τις εγκαταστησεις).

Το rooting που πιθανως να χρειαστει,γινεται ευκολα?

Οσο για την μπαταρια,μου φαινεται λιγο ρε παιδια να αντεχει μια,μιαμιση μερα.Φιλος με galaxy s (με win) το χει αφορτιστο σχεδον 5-6 μερες...

Μια επισημανση να κανω.Βλεπω πως σαν συσκευη εχει 512μβ διαθεσιμου αποθηκευτικου χώρου αρχικα.

Επειδή καποιος ανεφερε οτι εχει μολις 140μβ, τα υπολοιπα ερχονται δεσμευμενα απο την ιδια τη συσκευη? (εχω διαβασει καπου οτι τις αρχικες εφαρμογες δεν μπορεις να τις εγκαταστησεις).

Οσο για την μπαταρια,μου φαινεται λιγο ρε παιδια να αντεχει μια,μιαμιση μερα.Φιλος με galaxy s (με win) το χει αφορτιστο σχεδον 5-6 μερες...

Galaxy S δεν υπαρχει περιπτωση 5-6 μερες... + δεν εχει windows :P Η rom ειναι 512 αλλα για εφαρμογες σου δινει 140. Με την δυνατοτητα για μεταφορα καποιων εφαρμογων στην SD κερδιζεις αρκετα αλλα και παλι πανω απο 30-40 εφαρμογες δυσκολα με την stock ρομ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...