Nomedor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Καλημερα φιλε μου.Οταν λες ανοιγοκλεινουν αυτοματα τι εννοεις ? Οτι ειναι off και αν τα επικαλεστουμε γινοντε για οσο τα χρησιμοπιουμε on ? UltimateJuice και JuiceDefender αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει στην πράξη να δω πόσο καλά αποδίδουν. Στο market βρηκα κατι http://curvefish.com/widgets/2g3g-onoff.htm Ναι αυτό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 γιάννη την κανονική έκδοση της HTC δεν έχεις με το sense ui; αν ναι δεν χρείαζεται να ψάχνεις, έχει η HTC τέτοια control για όλες τις λειτουργείες που μπαίνουν στο desktop. πάτα το + στην αρχική και σε πάει, Προσθήκη σε αρχική ---> Στοιχείο ελέγχου παραθύρου ΗΤC ---> ρυθμίσεις. Εκεί έχει και για το bluetooth, GPS, Wi-fi, δίκτυο κινητής. screenshot απο το δικό μου @jastonas αν έχει τα βελάκια με G, είσαι σε απλο 3G αν έχει τα βελάκια με H, είσαι σε HSPDA (super fast 3G) αν δεν έχει τα βελάκια είσαι σε 2G Eυχαριστω.Εχω βαλει τετοια καλουδια σε ξεχωριστη οθονη με το Beautiful widgest. Πως πηρες screensot ? Ειναι root το κινητο σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Πως πηρες screensot ? Ειναι root το κινητο σου ? ναι έχω custom rom περασμένη. Η εφαρμογή λέγεται drocap2, και θέλει root όπως σωστά κατάλαβες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 ναι έχω custom rom περασμένη. Η εφαρμογή λέγεται drocap2, και θέλει root όπως σωστά κατάλαβες Kατι τετοια κουσουρια εχει το desire μικρα μεν αλλα απαραδεκτα...:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 @jastonas αν έχει τα βελάκια με G, είσαι σε απλο 3G αν έχει τα βελάκια με H, είσαι σε HSPDA (super fast 3G) αν δεν έχει τα βελάκια είσαι σε 2G Τώρα μου έβγαλε και πρώτη φορά E... Αυτό 2G? ρυθμίσεις ---ασύρματα δίκτυα -- ρυθμίσεις κινητού δικτύου -- χρήση μόνο δικτύων 2G Είμαι με αγγλικό μενού, αλλά και πάλι δεν έχει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 SMS δεν μπορώ να γράψω με μικρά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 SMS δεν μπορώ να γράψω με μικρά? Μονο αν εχεις επιλεγξει κωδικοποιηση 16bit στις ρυθμισεις αλλα νομιζω εχει οριο 70 χαρακτηρες αλοιως χρεωνει διπλο sms, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ, με 16 bit γράφει και μικρά!!!! Ας χρεώνει και 5πλο δεν με πειράζει, έχω δωρεάν 1500 κάθε μήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Kατι τετοια κουσουρια εχει το desire μικρα μεν αλλα απαραδεκτα...:cry: δεν έχω desire, αλλά γενικά είναι κουσούρια του android και οχι συγκεκριμένης συσκευής. Τώρα μου έβγαλε και πρώτη φορά E... δεν το έχω δεί ποτε, απο οτι βλέπω σημαίνει EDGE, που είναι ποιο αργό απο το το 3G Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Μακαρι γιατι στο pocketnow εγραψαν οτι παει προς αυγουστο.... Αύγουστος είναι η πρώτη του μηνός, Αύγουστος και η τριακοστή πρώτη. Που διέρευσε αυτό;; Κάποιος μέσα από την HTC διέρρευσε ή "διέρρευσε" σ' ένα developer (πώς μεταφράζεται στα ελληνικά; ) testing rom της εταιρίας που είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Δηλαδή ανεπίσημα θα κυκλοφορήσει η επίσημη εξειδικευμένη έκδοση της HTC για το Desire σήμερα/αύριο. Εκεί πέρα στο XDA το 'χουν ρίξει στο σφουγγάρισμα γιατί έχει γεμίσει με ανυπόμονους που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα σάλια τους. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2010 από Skylined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ, με 16 bit γράφει και μικρά!!!! Ας χρεώνει και 5πλο δεν με πειράζει, έχω δωρεάν 1500 κάθε μήνα Προς ολα τα δικτυα ομως ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Προς ολα τα δικτυα ομως ? Είναι ένα θέμα αυτό αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι φίλοι μου είναι στην Wind/Q. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Είναι ένα θέμα αυτό αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι φίλοι μου είναι στην Wind/Q. Ετσι σωστα γιατι δεν ξερω καποιον να δινει τοσα πολλα προς ολα τα δικτυα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Να και κάτι πολύ χρήσιμο ---------- Προσθήκη στις 16:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:27 ---------- Αυτό το R στο σήμα δεν καταλαβαίνω, εφόσων το απενεργοποιώ το data roaming κόβεται και το 2γ/3γ, άρα είναι αναγκαίο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Αυτό το R στο σήμα δεν καταλαβαίνω, εφόσων το απενεργοποιώ το data roaming κόβεται και το 2γ/3γ, άρα είναι αναγκαίο ; Αν έχεις Q, το R στο σήμα δεν φεύγει ποτέ Ετσι σωστα γιατι δεν ξερω καποιον να δινει τοσα πολλα προς ολα τα δικτυα. Δυστυχώς έτσι είναι. Αν κάποιος έδινε 1500 λεπτά/μηνύματα με ένα ευρώ θα κάναμε πάρτι για χρόνια!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα