Nightstrike Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλά γιατί μοιάζει με iphone? Επειδή έχει στρογγυλεμένα εικονίδια? Ελπίζω το gingerbread να βγάλει μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 παιδες δεν ξερω αν εχει ηδη γραφτει...τι διαφορα εχει η amoled του παλιου Desire με την καινουργια? Υπαρχει καποιος συγκριτικος πινακας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Καλά γιατί μοιάζει με iphone? Επειδή έχει στρογγυλεμένα εικονίδια? Ελπίζω το gingerbread να βγάλει μερικά από αυτά τα χαρακτηριστικά Μοιάζει με iPhone γιατί δεν έχει drawer αν θυμάμαι καλά αλλά έχει όλα τα applications στην οθόνη και με την επιλογή να τα βάλεις σε folders όπως το iPhone.. παρόλα αυτά έχει και widgets.. Λίγο άσχετο.. αλλά δεν είναι πολύ παλαιωμένο το iphone όσον αφορά το ui του; Είναι σμουθ οκ αλλά είναι χειρότερο από windows 3.1 από άποψη desktop. Δεν πρέπει να βάλει widgets ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMIRNOFF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) παιδες δεν ξερω αν εχει ηδη γραφτει...τι διαφορα εχει η amoled του παλιου Desire με την καινουργια?Υπαρχει καποιος συγκριτικος πινακας? νομίζω ότι η ΑMOLED έχει μεγαλύτερη γωνία θέασης και καλύτερη φωτεινότητα από την sLCD, ενώ η δεύτερη τρώει λιγότερη μπαταρία.. http://www.engadget.com/2010/09/13/spot-the-difference-htc-desires-slcd-versus-amoled/ επιπλέον θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον ΓΕΡΜΑΝΟ, ο οποίος στο τελευταίο του φυλλάδιο έχει το HTC Desire με την φωτογραφία του HTC Desire HD.. τόσο σχετικοί είναι με το τι πουλάνε.. άλλωστε ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι "Ο ειδικός" στα κινητά, και το κινητό θέλει τον ΓΕΡΜΑΝΟ του.. όπως λένε στις διαφημίσεις του.. χαχαχα Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2010 από SMIRNOFF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 νομίζω ότι η ΑMOLED είναι λίγο καλύτερη στα χρώματα από την sLCD, αλλά η δεύτερη τρώει λιγότερη μπαταρία.. :( :( Χαθηκε να ειναι και το καινουργιο σε Amoled ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 :( :( Χαθηκε να ειναι και το καινουργιο σε Amoled ? Έχει πιό αληθινά χρώματα λένε. Από την άλλη, υπάρχουν απόψεις που λένε ότι προτιμούν την Lcd... οπότε μην ξενερώνεις πολύ lunatic... νομίζω ότι η ΑMOLED είναι λίγο καλύτερη στα χρώματα από την sLCD, αλλά η δεύτερη τρώει λιγότερη μπαταρία.. Βασικά.. η amoled θεωρητικά είναι καλύτερη ΚΑΙ στα χρώματα ΚΑΙ στην κατανάλωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LuNaTiC Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 sLCD έιναι και του HD ? και του TyTN2 που έχω ή είναι κατι διαφορετικό? Για να πάρω μια γεύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMIRNOFF Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 (επεξεργασμένο) :( :( Χαθηκε να ειναι και το καινουργιο σε Amoled ? απ' όσο ξέρω τις AMOLED τις κατασκεύαζε η SAMSUNG και ξεμείνανε... :Ρ έχει και η ίδια η SAMSUNG πρόβλημα, γι' αυτό και είπε ότι θα δώσει προτεραιότητα στα δικά της κινητά στις επόμενες παραγωγές, οπότε αναγκαστικά η HTC στράφηκε στις sLCD.. http://www.i4u.com/36628/htc-stop-using-amoled http://www.oled-info.com/samsung-updates-amoled-displays Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2010 από SMIRNOFF Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μοιάζει με iPhone γιατί δεν έχει drawer αν θυμάμαι καλά αλλά έχει όλα τα applications στην οθόνη και με την επιλογή να τα βάλεις σε folders όπως το iPhone.. παρόλα αυτά έχει και widgets.. Λίγο άσχετο.. αλλά δεν είναι πολύ παλαιωμένο το iphone όσον αφορά το ui του; Είναι σμουθ οκ αλλά είναι χειρότερο από windows 3.1 από άποψη desktop. Δεν πρέπει να βάλει widgets ; Και άμα τα ρίξεις στο κουβαδάκι γίνονται delete? Λογικά θα μπορείς να κάνεις add μέσω shortcuts. Όσο για το Iphone προφανώς και είναι παλαιωμένο...τα widgets είναι γαμάτα, αλλά χάνεις μπαταρία και προφανώς η apple δεν θέλει να κάνει αυτόν τον συμβιβασμό. Άσε που όσο το αγοράζουν τόσο θα αργήσει να αλλάξει μυαλά. Να προσθέσω ότι το notification bar στο android, είναι γαμάτο, θέλω πως και πως να το αναβαθμίσουν όπως είναι σε αυτήν την rom που έδειξες(άλλη μία έλλειψη του iphone). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Και άμα τα ρίξεις στο κουβαδάκι γίνονται delete? Λογικά θα μπορείς να κάνεις add μέσω shortcuts. Όσο για το Iphone προφανώς και είναι παλαιωμένο...τα widgets είναι γαμάτα, αλλά χάνεις μπαταρία και προφανώς η apple δεν θέλει να κάνει αυτόν τον συμβιβασμό. Άσε που όσο το αγοράζουν τόσο θα αργήσει να αλλάξει μυαλά. Να προσθέσω ότι το notification bar στο android, είναι γαμάτο, θέλω πως και πως να το αναβαθμίσουν όπως είναι σε αυτήν την rom που έδειξες(άλλη μία έλλειψη του iphone). Ναι.. όντως και το notification bar είναι απίστευτο... σε μια custom rom που έχω (defrost 5.7) για μένα είναι καλύτερη από την Miuι.. αντί για τα προγράμματα που είναι ανοιχτά, σου έχει switches για wifi/bluetooth/sound/gps/autoroate και καμιά δεκαριά ακόμα.. βάζεις όποια θες εσύ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι.. όντως και το notification bar είναι απίστευτο... σε μια custom rom που έχω (defrost 5.7) για μένα είναι καλύτερη από την Miuι.. αντί για τα προγράμματα που είναι ανοιχτά, σου έχει switches για wifi/bluetooth/sound/gps/autoroate και καμιά δεκαριά ακόμα.. βάζεις όποια θες εσύ.. Στην defrost τι μειωνεκτηματα παιζουν; Γιατι ειχα ακουσει οτι ειχε καποια θεματακια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Στην defrost τι μειωνεκτηματα παιζουν; Γιατι ειχα ακουσει οτι ειχε καποια θεματακια... Σίγουρα δεν είχε FM Radio όπως όλες οι AOSP ρομ αλλά πλέον το φτιάξανε! Αν δεν σου λείπει το sense Και τα widgets του... τότε πλέον πιστεύω είναι πολύ καλές οι defrost + opendesire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Ναι.. όντως και το notification bar είναι απίστευτο... σε μια custom rom που έχω (defrost 5.7) για μένα είναι καλύτερη από την Miuι.. αντί για τα προγράμματα που είναι ανοιχτά, σου έχει switches για wifi/bluetooth/sound/gps/autoroate και καμιά δεκαριά ακόμα.. βάζεις όποια θες εσύ.. Μα αυτά είχε το Miui Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Μα αυτά είχε το Miui a... νόμιζα πως είχε σαν του νέου sense... Οκ.. πάντως την προτείνω την defrost μόνο και μόνο για την νέα notification bar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2010 Να κάνω 2 ερωτήσεις (2 σετ μάλλον): 1) Στις senseless roms, μπορούμε να περάσουμε το message app της htc; Μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το default. Επίσης και το htc_ime, το γνήσιο, όχι το mod. Και γιατί στις opendesire και defrost που έβαλα, δεν έχει χρώματα στο μενού των ρυθμίσεων; Τα έχει βάλει η htc αυτά; Μου χτυπάει άσχημα λίγο. 2) Τι διαφορά έχει όπως το βλέπω στο quick system info, το internal storage και το system storage; Τι μπορεί να τα γεμίσει; Γιατί ειδικά στο system storage έχω 29/250mb free. Γιατί τόσο λίγο; Έχω apps2sd. Για cache έχει άλλη σειρά "system cache". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα