Nightstrike Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 δεν θέλω να έχω οπουδήποτε ίντερνετ γιατί πιστεύω δεν μου χρειάζεται πέραν του gps,άλλωστε έχω και στο σπίτι νετ! και πέραν αυτού δεν ξέρω τι χρεώσεις θα έχω! την πρώτη μέρα που πήρα το desire την πάτησα και κατέβαζε 6 ώρες περίπου από το νετ του παρόχου μου,με αποτέλεσμα να μην ξέρω τις χρεώσεις και έτσι αποφάσισα να το κλείσω! Οι χρεώσεις αναγράφονται στο site, και μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πρόγραμμα όπως το 3g watchdog ώστε να ελέγχεις τα mb σου. Εγώ προσωπικά έχω 350 mb free Κάθε μήνα και μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Γενικά υπάρχουν πολλά apps τα οποία ζητάνε να κατεβάσουν μερικά δεδομένα και στην τελική εάν δεν θες μπορείς να το κλείσεις το 3g δεν ανοίγει μόνο του.
vaso7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ερώτηση: το φωτάκι για τις αναπάντητες και τα μηνύματα δεν αναβοσβήνει μέχρι να το δεις? Εχει περιορισμένο χρόνο και μετά σταματάει? Αν ναι υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να αναβοσβήνει μέχρι να δεις οτι έχεις κλήση ή μήνυμα?
vaso7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2010 Ερώτηση: το φωτάκι για τις αναπάντητες και τα μηνύματα δεν αναβοσβήνει μέχρι να το δεις? Εχει περιορισμένο χρόνο και μετά σταματάει? Αν ναι υπάρχει κάποιο προγραμματάκι για να αναβοσβήνει μέχρι να δεις οτι έχεις κλήση ή μήνυμα?
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το market μου δείχνει και paid εφαρμογές από σήμερα...!
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το market μου δείχνει και paid εφαρμογές από σήμερα...!
aragorn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μπα; δε βλέπω κάτι εγώ, μήπως έπαιξε κανά update?
aragorn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Μπα; δε βλέπω κάτι εγώ, μήπως έπαιξε κανά update?
euklidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το market μου δείχνει και paid εφαρμογές από σήμερα...! Καντο ενα restart και δες παλι.. ετσι την ειχα πατησει και εγω με το market enabler
euklidis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Το market μου δείχνει και paid εφαρμογές από σήμερα...! Καντο ενα restart και δες παλι.. ετσι την ειχα πατησει και εγω με το market enabler
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καντο ενα restart και δες παλι.. ετσι την ειχα πατησει και εγω με το market enabler Μετά από restart τα ίδια. Έχω defrost 5.6 με full wipes και τώρα πάω στην 5.7.. πάλι με full wipe..να δούμε και εκεί τι γίνεται.
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Καντο ενα restart και δες παλι.. ετσι την ειχα πατησει και εγω με το market enabler Μετά από restart τα ίδια. Έχω defrost 5.6 με full wipes και τώρα πάω στην 5.7.. πάλι με full wipe..να δούμε και εκεί τι γίνεται.
Finn Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 btw τελειωσα την ελληνικη μεταφραση του kmiui 0,10,15 υπαρχει στο xda
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 btw τελειωσα την ελληνικη μεταφραση του kmiui 0,10,15υπαρχει στο xda Τι ειναι αυτο ???
Jastonas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Τι ειναι αυτο ??? Εσύ μάλλον δεν είσαι root άρα δεν μπορείς να το χαρείς :Ρ Είναι για iphone lovers και όχι μόνο. Custom ROM με πολύ διαφορετικό user interface http://www.youtube.com/results?search_query=miui&aq=f Προσοχή.. το πρώτο βίντεο στα αποτελέσματα το έχουν κάνει speed up και φαίνεται ότι έχει τετραπύρηνο το desire :Ρ
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2010 Εσύ μάλλον δεν είσαι root άρα δεν μπορείς να το χαρείς :ΡΕίναι για iphone lovers και όχι μόνο. Custom ROM με πολύ διαφορετικό user interface http://www.youtube.com/results?search_query=miui&aq=f Προσοχή.. το πρώτο βίντεο στα αποτελέσματα το έχουν κάνει speed up και φαίνεται ότι έχει τετραπύρηνο το desire :Ρ Οχι δεν ειμαι root...Να δουμε ποσο θα αντεξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα