nnik_1969 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Προσκυνώ desire!!! Επιτέλους έφτασε και σε μένα και ήδη το έχω αγαπήσει! Φοβερό κινητό με πολλές δυνατότητες.2 ερωτησούλες σαν πρωτάρα σε android: a. Οταν πάω να κατεβάσω το Opera mini, h to skype γιατί λέει οτι η εφαρμογή θα ζητήσει πρόσβαση στα τηλεφωνικά δεδομένα ή κάπως έτσι? Δεν τα εχω βάλει προς το παρόν γι'αυτό το λογο. b. Πατώντας το κουμπί για να πάω πίσω και έτσι βγαίνω από κάποια εφαρμογή, αυτή κλείνει ή μένει ανοιχτή στο backround? Το πίσω καπάκι σας κλείνει καλά γιατί από τη μία μεριά μου φαίνεται οτι δεν κουμπώνει καλά! Οσες φορες και να το έχω ανοίξει και προσπαθήσει να το κλείσω πάντα φαίνεται σαν να μην έχει "πιάσει". Επίσης τι θήκη και screen protector έχετε πάρει για το κινητό? Αυτά για αρχή, όλο και κάποια απορία θα μου δημιουργηθεί στην πορεία. a.Έτσι πρέπει,κάθε εφαρμογή πρέπει να ξέρει πότε χτυπάει το τηλέφωνο για να σταματήσει και να αφήσει να μιλήσεις. β.Συνήθως μένει ανοικτή στο περιθώριο και το λειτουργικό αποφασίζει πότε θα την κλείσει.Πιστεψέ με βολεύει γιατί όταν την ξαναθές ανοίγει αστραπιαία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 b. Πατώντας το κουμπί για να πάω πίσω και έτσι βγαίνω από κάποια εφαρμογή, αυτή κλείνει ή μένει ανοιχτή στο backround? Το πίσω καπάκι σας κλείνει καλά γιατί από τη μία μεριά μου φαίνεται οτι δεν κουμπώνει καλά! Οσες φορες και να το έχω ανοίξει και προσπαθήσει να το κλείσω πάντα φαίνεται σαν να μην έχει "πιάσει". Επίσης τι θήκη και screen protector έχετε πάρει για το κινητό? Με 'γεια!! Ανάλογα με την εφαρμογή, εσύ για πιο λόγο ρωτάς? Εάν είναι για θέμα ταχύτητας θα το κλείσει το android εάν υπάρχει θέμα. Εάν απλά δεν θες να κλείσει, θα σου έλεγα να το δοκιμάσεις αλλιώς πως θα ξέρεις? Πάντως οι περισσότερες μένουν ανοικτές ακόμα και κάποια games. Πολλά τα οποία έχουν σημασία μένουν στο Notification bar. Σημείωση εάν πατήσεις παρατεταμένα το "home" θα βλέπεις τα apps που άνοιξες τελευταία για γρήγορο switch μεταξύ apps. Όσο για το καπάκι, να ξέρεις ότι πρέπει να κάνει click και γενικά θέλει λίγο δύναμη, δεν είναι από τα καπάκια που ανοίγουν και κλείνουν για πλάκα. Εγώ πήρα "τσαντάκι" γιατί ήθελα να κρατήσω το ωραίο Look του κινητού όταν το χρησιμοποιώ. Οι θήκες σιλικόνης και οι hard-cases το κάνουν πολύ χοντροκομμένο και σαν robot! Πήρα συγκεκριμένα αυτή(μόνο μάρκα norton line) και γαμάει. Το κορδόνι όπου ασφαλίζει το τραβάς και βγαίνει το κινητό εύκολα, ενώ επειδή είναι για xperia δεν στριμώχνεται το κινητό. Όταν είχα δοκιμάσει την αυθεντική έμπαινε και έβγαινε με ιδιαίτερη δυσκολία. Τώρα θέλω να πάρω και ένα screen protector, λέω για brando, μου φάνηκε το πιο σοβαρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κλείνει εφαρμογές που δεν έχω κλείσει,αυτόματα με το κλείδωμα του τηλεφώνου? έχω κατεβάσει το task manager και το quick system info PRO αλλά δεν έχω καταλάβει αν τις κλείνει μόνο του! Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπω στην εφαρμογή "χάρτες" που έχει το desire χρεώνομαι,όπως επίσης και στις ρυθμίσεις---> τοποθεσία και πατήσω "χρήση δορυφόρων GPS" υπάρχει χρέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Για το gps δεν υπάρχει χρέωση. Γενικά τα task managers λένε να μην τα χρησιμοποιεις μιας και το Android έχει από μόνο του αυτόματο, ιδιαίτερα μέρα την 2. 2 δεν μπορείς κιόλας. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Για το gps δεν υπάρχει χρέωση. Γενικά τα task managers λένε να μην τα χρησιμοποιεις μιας και το Android έχει από μόνο του αυτόματο, ιδιαίτερα μέρα την 2. 2 δεν μπορείς κιόλας. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κλείνει εφαρμογές που δεν έχω κλείσει,αυτόματα με το κλείδωμα του τηλεφώνου? έχω κατεβάσει το task manager και το quick system info PRO αλλά δεν έχω καταλάβει αν τις κλείνει μόνο του! Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπω στην εφαρμογή "χάρτες" που έχει το desire χρεώνομαι,όπως επίσης και στις ρυθμίσεις---> τοποθεσία και πατήσω "χρήση δορυφόρων GPS" υπάρχει χρέωση. Το maps της google ομως εχει χρεωση γιατι κατεβαζει τους χαρτες απο το νετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση! Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κλείνει εφαρμογές που δεν έχω κλείσει,αυτόματα με το κλείδωμα του τηλεφώνου? έχω κατεβάσει το task manager και το quick system info PRO αλλά δεν έχω καταλάβει αν τις κλείνει μόνο του! Επίσης, θα ήθελα να ρωτήσω αν μπω στην εφαρμογή "χάρτες" που έχει το desire χρεώνομαι,όπως επίσης και στις ρυθμίσεις---> τοποθεσία και πατήσω "χρήση δορυφόρων GPS" υπάρχει χρέωση. Το maps της google ομως εχει χρεωση γιατι κατεβαζει τους χαρτες απο το νετ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Το maps της google ομως εχει χρεωση γιατι κατεβαζει τους χαρτες απο το νετ... ποιο ειναι το maps της google? εχει μια εφαρμογη στο desire μου που λεγεται "χάρτες"... πως θα χερω τι ειναι τι?? ΥΓ: υπάρχει και άλλη μια που λέγεται "πλοήγηση" και άλλη μια που λέγεται "μέρη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Το maps της google ομως εχει χρεωση γιατι κατεβαζει τους χαρτες απο το νετ... ποιο ειναι το maps της google? εχει μια εφαρμογη στο desire μου που λεγεται "χάρτες"... πως θα χερω τι ειναι τι?? ΥΓ: υπάρχει και άλλη μια που λέγεται "πλοήγηση" και άλλη μια που λέγεται "μέρη" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Η εφαρμογή χάρτες είναι της google και απαιτεί wifi/3g για την πλοήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Η εφαρμογή χάρτες είναι της google και απαιτεί wifi/3g για την πλοήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Η εφαρμογή χάρτες είναι της google και απαιτεί wifi/3g για την πλοήγηση. παιδια σορυ υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι το καθετι και τι και ποιο χρεώνει?? ολοκληρωμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Η εφαρμογή χάρτες είναι της google και απαιτεί wifi/3g για την πλοήγηση. παιδια σορυ υπάρχει κάποιος να μου εξηγήσει τι ειναι το καθετι και τι και ποιο χρεώνει?? ολοκληρωμενα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Για πλοήγηση μπορείς να κάνεις χρήση της εφαρμογής Χάρτες η οποία δεν έχει αποθηκευμένα δεδομένα στο κινητό γι αυτό και χρειάζεσαι σύνδεση δεδομένων η οποία φυσικά κοστίζει. Διαφορετικά πρέπει να αγοράσεις μια εφαρμογή πλοήγησης (Ndrive,navigon,Igo,Copilot) η οποία δεν απαιτεί σύνδεση δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Για πλοήγηση μπορείς να κάνεις χρήση της εφαρμογής Χάρτες η οποία δεν έχει αποθηκευμένα δεδομένα στο κινητό γι αυτό και χρειάζεσαι σύνδεση δεδομένων η οποία φυσικά κοστίζει. Διαφορετικά πρέπει να αγοράσεις μια εφαρμογή πλοήγησης (Ndrive,navigon,Igo,Copilot) η οποία δεν απαιτεί σύνδεση δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα