Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Skype available on market... πολυ καλο αλλα ειναι και 10ΜΒ εγκατασταση...

αχ...αυτά τα μεγαμπάιτ...:cry:

η λύση που προσέφερε κάποιος πριν είναι έμπιστη? Γενικά έχετε βρει κανέναν τρόπο? Έχω 16gb sd και δεν μπορώ να βάλω apps...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αχ...αυτά τα μεγαμπάιτ...:cry:

η λύση που προσέφερε κάποιος πριν είναι έμπιστη? Γενικά έχετε βρει κανέναν τρόπο? Έχω 16gb sd και δεν μπορώ να βάλω apps...

To root δεν σε ψήνει...; Κρίμα είναι να πηγαίνουν χαμένα 16gb..!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
To root δεν σε ψήνει...; Κρίμα είναι να πηγαίνουν χαμένα 16gb..!

Χαμένα δεν παμε, γιατί βάζω μουσική videos κείμενα pdf, κρίμα είνα νβα μην βάζω και apps να τρλειωμω :-)

Όσο για το root Λέω όχι σε πρώτη φάση μιας και κάνω ότι ακριβώς θέλω με το Android. Αυτο μόνο έχει μείνει λέω να δοκιμάσω το κόλπο που ανέφερε ένα παιδί πιο πάνω και βλέπω. Κάποια στιγμή θα κάνω για να δοκιμάσω καμία άλλη Rom σίγουρα πάντως.

To δοκίμασα. Το έκανα σε μερικά apps με πολλά mb όλα δουλεύουν ρολόι προς το παρόν. Βέβαια έχω μία αίσθηση ότι δεν μεταφέρει το σύνολο του app αλλά ένα part του. Πάντως από τα 16mb που είχα πήγα στα 39mb πράγμα που είναι γαμάτο. (5 λεπτά υπόθεση όλη η διαδικασία)

Επεξ/σία από Nightstrike

Χρησιμοποιώντας leedroid rom + undervolt patch + setcpu χωρίς υπερβολή κερδίζει κανείς τουλάχιστον μία μέρα ζωής του desire ακόμα! Δοκιμασμένο :D

Προφανώς γίνεται και με άλλες rom έτσι , απλά αναφέρω αυτή που χρησιμοποιώ :)

Χαμένα δεν παμε, γιατί βάζω μουσική videos κείμενα pdf, κρίμα είνα νβα μην βάζω και apps να τρλειωμω :-)

Όσο για το root Λέω όχι σε πρώτη φάση μιας και κάνω ότι ακριβώς θέλω με το Android. Αυτο μόνο έχει μείνει λέω να δοκιμάσω το κόλπο που ανέφερε ένα παιδί πιο πάνω και βλέπω. Κάποια στιγμή θα κάνω για να δοκιμάσω καμία άλλη Rom σίγουρα πάντως.

To δοκίμασα. Το έκανα σε μερικά apps με πολλά mb όλα δουλεύουν ρολόι προς το παρόν. Βέβαια έχω μία αίσθηση ότι δεν μεταφέρει το σύνολο του app αλλά ένα part του. Πάντως από τα 16mb που είχα πήγα στα 39mb πράγμα που είναι γαμάτο. (5 λεπτά υπόθεση όλη η διαδικασία)

Καθαρίσει και τις cashe είτε χειροκίνητα είτε με την εφαρμογή quick system info pro και θα κερδίσεις κι άλλο χώρο

Πως το κάνω χειροκίνητα αυτό? Αυτό δεν θα το κάνει πιο αργό όμως?

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Όχι βέβαια,γιατι να γίνει πιο αργό;Πας σε μια μια την εφαρμογή από μενού ρυθμίσεις - διαχείριση εφαρμογών και σβηνεις την προσωρινή μνήμη.

Αλλά με το πρόγραμμα που σου είπα το κάνεις για όλες με ένα κλικ.

Χρησιμοποιώντας leedroid rom + undervolt patch + setcpu χωρίς υπερβολή κερδίζει κανείς τουλάχιστον μία μέρα ζωής του desire ακόμα! Δοκιμασμένο :D

Προφανώς γίνεται και με άλλες rom έτσι , απλά αναφέρω αυτή που χρησιμοποιώ :)

δηλαδή συνολικά 2 μέρες?

Κρατάει άνετα 2μιση μέρες τώρα ;)

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Όταν λες undervolt patch.. ποιό κέρνελ χρησιμοποιείς; Τον καινούριο του richardtrip?

Πάντως πολύ καλή μπαταρία λένε όλοι ότι έχει η νέα με Sense HD

SuperVillainHD rom 0.1.1 ..

Όταν λες undervolt patch.. ποιό κέρνελ χρησιμοποιείς; Τον καινούριο του richardtrip?

Πάντως πολύ καλή μπαταρία λένε όλοι ότι έχει η νέα με Sense HD

SuperVillainHD rom 0.1.1 ..

Αυτό ακριβώς ;)

Νομίζω οτι στην SuperVillainHD δεν δουλεύει η κάμερα ....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Προσκυνώ desire!!! Επιτέλους έφτασε και σε μένα και ήδη το έχω αγαπήσει! Φοβερό κινητό με πολλές δυνατότητες.

2 ερωτησούλες σαν πρωτάρα σε android:

a. Οταν πάω να κατεβάσω το Opera mini, h to skype γιατί λέει οτι η εφαρμογή θα ζητήσει πρόσβαση στα τηλεφωνικά δεδομένα ή κάπως έτσι? Δεν τα εχω βάλει προς το παρόν γι'αυτό το λογο.

b. Πατώντας το κουμπί για να πάω πίσω και έτσι βγαίνω από κάποια εφαρμογή, αυτή κλείνει ή μένει ανοιχτή στο backround?

Το πίσω καπάκι σας κλείνει καλά γιατί από τη μία μεριά μου φαίνεται οτι δεν κουμπώνει καλά! Οσες φορες και να το έχω ανοίξει και προσπαθήσει να το κλείσω πάντα φαίνεται σαν να μην έχει "πιάσει".

Επίσης τι θήκη και screen protector έχετε πάρει για το κινητό?

Αυτά για αρχή, όλο και κάποια απορία θα μου δημιουργηθεί στην πορεία. :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...