Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπράβο αλλά δοκίμασε το πρώτα :)

Νομίζω κάπου στο 220 είναι καλά.

για 0.75 η δοκιμή δεν χρειάζεται!!:Ρ

Λοιπόν το έβαλα και κάνει την δουλειά του. Το 220 έχω βάλει και εγώ κυρίως γιατί ευθυγραμίζεται ωραία με το people widget - launcherpro :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω γιατι δε βλεπω αλλαγη; το εβαλα 220 και 200 αλλα καμια αλλαγη... θελει restart? :S Το κινιτο ειναι rooted αλλα δεν μου ζηταει δικαιωματα...

Μην πατήσεις το save, πάτα το preview.

Μην πατήσεις το save, πάτα το preview.

Δεν πιανει γιατι θελει το busybox απο οτι λεει το οποιο δεν βγαινει για desire. Τουλ λεει οτι δεν υποστηριζεται σωστα. Το απεγκατεστησα λοιπον, αλλωστε δεν ειχα καποιο θεμα απλα ειπα να το δοκιμασω.

Δεν πιανει γιατι θελει το busybox απο οτι λεει το οποιο δεν βγαινει για desire. Τουλ λεει οτι δεν υποστηριζεται σωστα. Το απεγκατεστησα λοιπον, αλλωστε δεν ειχα καποιο θεμα απλα ειπα να το δοκιμασω.

Μα εγώ με desire είμαι και δουλεύει. Ίσως έχω custom rom που υποστηρίζει busybox?

Μα εγώ με desire είμαι και δουλεύει. Ίσως έχω custom rom που υποστηρίζει busybox?

yeap :) θελει custom rom την οποια εγω δεν εχω βαλει, απλα εχω κανει root την στοκ.

Τι γίνεται ρε παιδιά με το desire? Αφαντο παντού! Το έχω παραγγείλει από cosmote (έχω επιδότηση) αλλά λέει διαθεσιμότητα Οκτώβριο και χωρίς να είναι σίγουρο!

Τι γίνεται ρε παιδιά με το desire? Αφαντο παντού! Το έχω παραγγείλει από cosmote (έχω επιδότηση) αλλά λέει διαθεσιμότητα Οκτώβριο και χωρίς να είναι σίγουρο!

Αμα σου ειπαν απο Οκτοβρη περιμενε για το desire HD. Στα ιδια λεφτα ειναι πανω κατω...

http://android.modaco.com/content/htc-desire-desire-modaco-com/307587/busybox-on-rooted-desire/

Install titanium from thé market, open it, click thé button "problem" and the app Will download and install busybox for you

μπορεί κάποιος να μου πει πώς μπορώ να καταλάβω τι οθόνη έχω?:-D

Το κουτί (το χάρτινο-συσκευασία) από πίσω γράφει amoled; Αν όχι... τότε δεν έχεις amoled. Άρα...;

Το κουτί (το χάρτινο-συσκευασία) από πίσω γράφει amoled; Αν όχι... τότε δεν έχεις amoled. Άρα...;

δεν γραφει τπτ! ουτε amoled ουτε ομως TFT!! γι αυτο ρωτησα! δλδ μονο απο το κουτι μπορω να δω,ε?:-(

δεν γραφει τπτ! ουτε amoled ουτε ομως TFT!! γι αυτο ρωτησα! δλδ μονο απο το κουτι μπορω να δω,ε?:-(

Ε ναι αυτό λέω. Αν δεν γράφει, τότε δεν έχεις amoled. Έχεις.....

ξέρεις...

δεν θέλω να το πω.... δεν ΜΠΟΡΩ να το πω!

Καλά εντάξει.. πόσο άσχημη να είναι η lcd; Μικροδιαφορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...