Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ, το εγκατέστησα.

Σχετικά με τις θήκες, έχει κανείς να προτείνει κάποια συγκεκριμένη που να προστατεύει το τηλέφωνο αλλά να είναι και εύχρηστη;

Μπες και ψαξε το ebay. Εχει απειρες κατω απο 10 ευρω και αρκετα καλες...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τις θήκες επειδή δεν έχω ξανακάνει αγορά μέσω e bay πως γίνεται η διαδικασία? είναι ασφαλής? πληρώνονται μέσω κάρτας ή μέσω αντικαταβολής?

και όσον αφορά κάποιες εφαρμογές.. έχετε να προτείνετε κάποια "must" για ένα desire???

θα ήθελα να ρωτήσω όσον αφορά τις θήκες επειδή δεν έχω ξανακάνει αγορά μέσω e bay πως γίνεται η διαδικασία? είναι ασφαλής? πληρώνονται μέσω κάρτας ή μέσω αντικαταβολής?

Μεσω πιστωτικης πληρωνεις και δεν ειχα ποτε προβλημα.Κανονας για μενα να μην αγοραζω ακριβα πραγματα απο εκει.

και όσον αφορά κάποιες εφαρμογές.. έχετε να προτείνετε κάποια "must" για ένα desire???

Και εγώ πολλές φορές αγόρασα. Αν είσαι προσεκτικός και δεν πέσεις σε παγίδα είσαι καλά. Σε καλύπτει και το ebay + paypal για refund αν γίνει λάθος.

Φίλος πήρε iPhone 4 που έγραφε new ή good as new. Το πήρε και ήταν φουλ γρατζουνισμένο. Έστειλε μέιλ σε αυτόν, στο ebay και μετά από μια μικρή διαδικασία πήρε τα λεφτά του πίσω και το έστειλε πίσω το κινητό.

Σημαντικό -κατα τη γνώμη μου- για όποιον δεν είναι root .

Δουλεύει τέλεια.

Μεταφέρει τις εφαρμογές στην sd ακόμα και αν αυτές δεν το υποστηρίζουν.

Εξαιρετικό κόλπο.

http://www.navimania.gr/showthread.php?t=23914

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να κάνω μια-δυο ερωτήσεις;

Η αλλαγή radio και spl είναι γενικά συχνές απαιτούμενες διαδικασίες στην αλλαγή rom; Δηλαδή υπάρχουν διάφορες εκδόσεις για διάφορες roms;

Επίσης, ο λόγος να πάει κάποιος σε custom rom, είναι κυρίως αν θέλει να φύγει απο sense ui και έτσι θα τρέχει γρηγορότερα; Αν όχι ποιος άλλος; Αν ναι, δεν υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς απο αυτό με έναν άλλον Launcher και να κάνει και όποιες ρυθμίσεις χρειάζονται (σβήσιμο rosie.apk θυμάμαι απο το magic μου) για να φύγει;

Edit: Αα, και κάτι άλλο. Η official froyo, για το apps2sd χρειάζεται parition ext3 ή το γράφει σε fat32; Γιατί σε custom roms θέλει να κάνεις sd partition σωστά;

Επεξ/σία από flik

Καλησπέρα και απο μένα , μόλις έκανα root το desire μου με την νέα έκδοση unrevoked 3.21 (πραγματικά κανένας κόπος , πανεύκολα και γρήγορα - δεν υπάρχει πια δικαιολογία για να μείνει κανείς χωρίς root κινητό!).Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος χρησιμοποιεί leedroid να μου πεί τις εντυπώσεις του , είδα τα χαρακτηριστηκά της rom αυτής στο xda και ψήθηκα αρκετά μπορώ να πώ :P

Επίσης αν έχετε να προτείνεται κάποια δοκιμασμένη rom θα ήταν καλοδεχούμενο :-)

Εγώ ήδη δοκίμασα την leedroid, ήμουν μερικές ώρες με την official rom, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα. Μόνο καλά έχει να προσφέρει.

Τώρα σε σχέση με την auraxsense, ή αυτή του cyanogenmod κτλ, δε ξέρω.

Ερώτηση: Έχω apps2sd, έχω ext partition μεγέθους 256mb, αλλά έμειναν με λίγες εφαρμογές που έβαλα 85mb. Γίνεται να το αυξήσω χωρίς format; Αν γεμίσει τι γίνεται;

Επίσης, κατεβηκε και το internal storage αρκετά mb. Πως γεμίζει τόσα mb αφού δεν μπαίνουν εκεί τα apps;

Εγώ ήδη δοκίμασα την leedroid, ήμουν μερικές ώρες με την official rom, και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Κανένα πρόβλημα. Μόνο καλά έχει να προσφέρει.

Τώρα σε σχέση με την auraxsense, ή αυτή του cyanogenmod κτλ, δε ξέρω.

Ερώτηση: Έχω apps2sd, έχω ext partition μεγέθους 256mb, αλλά έμειναν με λίγες εφαρμογές που έβαλα 85mb. Γίνεται να το αυξήσω χωρίς format; Αν γεμίσει τι γίνεται;

Επίσης, κατεβηκε και το internal storage αρκετά mb. Πως γεμίζει τόσα mb αφού δεν μπαίνουν εκεί τα apps;

Δεν πάει όλη η εφαρμογή στην κάρτα , ενα μέρος της δυστυχώς παραμένει στην μνήμη του τηλεφώνου για αυτό βλέπεις να μειώνεται..

Αν κατάλαβα καλά δεν λέει για το bultin του froyo αλλά για το mod που φτιάχνει ένα partition στην sd και μεταφέρει όλα τα apps εκεί.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να πέφτει ο χώρος γιατί η Dalvik Cache παραμένει στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου. Για αυτό υπάρχουν 2 λύσεις.

Σύμφωνα με το nexus! Αλλά μάλλον το ίδιο θα παίζει και στο desire.

1) Στο android έχει ένα "κρυφό" partition περίπου 90MB για μελλοντικές αναβαθμίσεις /cache, αφού με τις custom rom καθίσταται άχρηστο, μεταφέρουν την Dalvik Cache εκεί.

2) Την ρίχνουν στο ex3 partition την SD αλλά αυτό μπορεί να υπονομέυση την ταχύτητα του τηλεφώνου αν η sd είναι αργή.

Αλλά πάλι κατάλαβα λάθος! :P

@flik

Τώρα δίνω την σωστή απάντηση!

Ναι γίνεται, αν συνδέσεις την sd με usb στο pc και βάλεις το κατάλληλο πρόγραμμα που δεν ξέρω πιο είναι. Αλλά που να ψάχνεις. Ρίξε ένα σβου να τελειώνεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ. Φυσικά δεν θα έβαζα τη cache στην sd γιατί δεν έχει νόημα, χάνεται η έννοια της cache έτσι. Απλά σκέφτηκα εν πρώτοις την cache ως λόγο μείωσης του free internal storage, αλλά δεν ήξερα οτι είναι τόσο μεγάλη σε mb.

Απο ότι είδα, με gparted έλεγαν οτι γίνεται να κάνεις extend χωρίς wipeout. Θα το δοκιμάσω μάλλον. Αλλά αν σβηστεί η ext3 partition, πως επαναφέρω τα δεδομένα που είχα ήδη μέσα; Και, αφού με το apps2sd έχει προεπιλεγμένη τοποθεσία την sd, αν βάλουμε κάποιο widget τι γίνεται; Που απο όσο ξέρω δεν πρέπει να εγκαθίστανται εκεί...

Edit: Nomedor ποια rom έχεις; Γενικά θέλω να μάθω αν χωρίς sense ui το κινητό τρέχει καλύτερα. Ακούω και απόψεις όπως οτι το sense κρατάει το κινητό πίσω, και δεν κατάλαβα γιατί. Πέραν της αργοπορίας (δεν είναι μεγάλη) να βγάλει η htc τις αναβαθμίσεις στα κινητά της, δεν βλέπω άλλο κακό. Γενικά ας πει όποιος θέλει τις εντυπώσεις του απο την rom που έχει δοκιμάσει. Προς το παρόν βαριέμαι να την αλλάξω, 2 μέρες το έχω...

Επεξ/σία από flik

Αρκετά ενδιαφέρον...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=781792

Μεγαλώνεις στην ουσία τον χώρο στην οθόνη σου... σαν να μεγαλώνεις την ανάλυση στην οθόνη του υπολογιστή!

Checkare το Nomedor.. ίσως είναι ωραίο υλικό για ένα ακόμα άρθρο στο greekandroid.blogspot.com ;)

Το έχω πάρει γραμμή εδώ και μέρες έχει βγει κανονικό πρόγραμμα που όμως θέλει root αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και αυτό για να το δω και ψιλοβαρέθηκα :P

http://www.appbrain.com/app/lcd-density-changer/com.beansoft.lcd_density_changer

Το έχω πάρει γραμμή εδώ και μέρες έχει βγει κανονικό πρόγραμμα που όμως θέλει root αλλά πρέπει να το δοκιμάσω και αυτό για να το δω και ψιλοβαρέθηκα :P

http://www.appbrain.com/app/lcd-density-changer/com.beansoft.lcd_density_changer

LCD Density Changer €0.75

Ευχαριστώωωω!

Όταν βλέπω ωραίο πρόγραμμα κάτω από 1.01 ευρώ πάω και το παίρνω μπας και ενισχύσουμε λίγο το market :Ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...