euklidis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry για το νέο post αλλά το αξίζει μου φαίνεται Βγήκε η Desire HD ROM για το Desire μας από τον ισπανό neophyte... Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=742371 Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την δοκιμάσω σήμερα Οταν δοκιμασεις ριξε μια ενημερωση και απο εδω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η htc από μόνη της θα κάνει κάποιο Update στο desire (απλό) ώστε να πάρει κάποια καλούδια από το HD? Έχει ακουστεί τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Η htc από μόνη της θα κάνει κάποιο Update στο desire (απλό) ώστε να πάρει κάποια καλούδια από το HD? Έχει ακουστεί τίποτα? Δεν πιστευω να το αφησει ετσι χωρις update... Μακαρι να επαληθευτω αλλιως φευγουμε για root Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ωραίο το νέο sense. Όχι μεγάλες διαφορές αλλά ενδιαφέρον. Καινούριο πληκτρολόγιο με βελάκια για πιό εύκολο πέρα δώθε... Διαφορετικό notification bar. Επίσης με άφησε να κάνω register το κινητό με sense.com για backup/remote locate και ότι άλλο έχει αλλά δεν βρήκα κάποιο site να μπω μετά να το δοκιμάσω. Αρκέτα smooth όλα αλλά τώρα όχι λειτουργική για εμένα γιατί δεν κάνει sync με το calendar, facebook και για κάποιο λόγο το mail widget δεν σε αφήνει να βάλεις λογαριασμό gmail... και γενικά δεν είχα καμία ειδοποίηση ότι έχω new mail.. Το app gmail δούλευε κανονικά παρόλα αυτά. Αυτά πάνω κάτω. Α! Και σιγά μην είχε ελληνικά voice recognition... :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τους χάρτες μπορείς να τους κατεβάσεις? Έβλεπα το NotificationBar στο HD υπάρχει κάτι τέτοιο στο market? ή σαν του galaxy s? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 τους χάρτες μπορείς να τους κατεβάσεις? Έβλεπα το NotificationBar στο HD υπάρχει κάτι τέτοιο στο market? ή σαν του galaxy s? Μπορείς λογικά να κατεβάσεις τους google maps από το brut mod, που υποστηρίζει το cache στο SD και άλλα πολλά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=630887 worldwide navigation using Google Maps Directions map tiles caching on SD card force-enable MT. If you're on Eclair or some custom Donut and don't have multitouch zooming, then maybe this will enable it. force-enable Buzz feature fix for map shift issue in China option to hide zoom buttons installable on non-rooted devices could be installed beside original app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 @nomedor To έχω κάνει εδώ και πολύ καιρό αυτό. Αναφερόμουν στον navigation της htc (desire HD), που έχουν φτιάξει ένα βολικό ui με κάποιες extra λειτουργίες. TY πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως γίνεται να έχω internet 3g στο desire μου; Έχω what's up. Μέχρι τώρα μπαίνω μόνο από wifi. Και κάτι άλλο, εκτός από τη defrost που έχω τώρα και την opendesire που μου φαίνεται unstable υπάρχει καποια άλλη αγιόλογη ρομ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Για τη πρώτη ερώτηση: http://www.whatsup.gr/services/internet-phone Για τη δεύτερη ερώτηση, ως πιθανός μελλοντικός χρήστης του desire, θέλω και εγώ μια γνώμη. Νομίζω η defrost θεωρείται πιο stable. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Για τη πρώτη ερώτηση:http://www.whatsup.gr/services/internet-phone Για τη δεύτερη ερώτηση, ως πιθανός μελλοντικός χρήστης του desire, θέλω και εγώ μια γνώμη. Νομίζω η defrost θεωρείται πιο stable. ευχαριστώ για την απάντηση, το ενεργοποίησα. υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσα mb μου έχουν μείνει από τα 60; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως ξερει κανεις,ποτε θα μπει στα ραφια,το καινουριο desire ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως ξερει κανεις,ποτε θα μπει στα ραφια,το καινουριο desire ? Λενε για 11 οκτωβρη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 ευχαριστώ για την απάντηση, το ενεργοποίησα. υπάρχει τρόπος να βλέπω πόσα mb μου έχουν μείνει από τα 60; Δε ξέρω αν στέλνεις κανένα μήνυμα και σου δείχνει. Με έναν counter μπορείς να δεις πόσο έχεις κατεβάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 3G Watchdog Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 3G Watchdog Ευχαριστώ, το εγκατέστησα. Σχετικά με τις θήκες, έχει κανείς να προτείνει κάποια συγκεκριμένη που να προστατεύει το τηλέφωνο αλλά να είναι και εύχρηστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα