Jastonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 καπου εκει 140 απλα μου φανηκε περιεργο απο τα 512 mb να εχεις τελικα μονο 140 περιπου.ειμαι καινουριος μωρε με το desire(το οποιο το γουσταρω τρελα) και με android γενικοτερα και μετα απο 3 χρονια iphone θελω τον χρονο μου να μπω στη νεα φιλοσοφια.απλα αγχωθηκα μν ειχε κανα προβλημα το κινητο μου. Οι εφαρμογές δεν τρώνε πάρα πολύ μνήμη. Υπάρχει και η επιλογή του Move to sd card. Αυτό που είπαν κάποιο πιό πάνω είναι πως το καλύτερο είναι να κάνεις clear την cache συχνά.. εκεί τρώγονται πολλά mb....
euklidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 αυτο ειναι το μοναδικο πραγμα που με χαλαει στο desire, ειναι λιγη η μνημη της συσκευης και ακομα δεν παιζουν ολες οι εφαρμογες σε sd. Θα γινει και αυτο αλλα προς το παρον...
dimpa16 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Κουφό εντελώς.Γιατι δεν δοκιμαζεις να κατεβάσεις κι ένα άλλο πληκτρολογιο; Γιατι εχω μιλησει με το μαγαζι,για να το επιστρεψω για αντικατασταση και δεν θελω να μου πουν τιποτα σου ψου μου και τα παρω στην κρανα... Το κακο ειναι οτι δεν εχουν αλλο να μου το αντικαταστησουν και με βλεπω να παιρνω κανα iphone 4 και το κακο ειναι οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια. Εχω προθεσμια εως την ερχομενη Τριτη. Αν ειμαι τυχερος και το φερουν,τοτε θα το αντικαταστησω με ιδιο... Δεν ξερω αν εχει καποιος iphone 4,να μου πει τιποτα... Εχω σκασει απο την γκαντεμια που με βαραει.
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Γιατι εχω μιλησει με το μαγαζι,για να το επιστρεψω για αντικατασταση και δεν θελω να μου πουν τιποτα σου ψου μου και τα παρω στην κρανα...Το κακο ειναι οτι δεν εχουν αλλο να μου το αντικαταστησουν και με βλεπω να παιρνω κανα iphone 4 και το κακο ειναι οτι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια. Εχω προθεσμια εως την ερχομενη Τριτη. Αν ειμαι τυχερος και το φερουν,τοτε θα το αντικαταστησω με ιδιο... Δεν ξερω αν εχει καποιος iphone 4,να μου πει τιποτα... Εχω σκασει απο την γκαντεμια που με βαραει. Αν δεν σε επιγει καλυτερα να περιμενεις να στο αντικαταστησουν με ιδιο....Εχει η κορη μου Iphone 4 και απο οτι μου λεει δεν εχει προβληματα και ειχα κι εγω το πιο παλιο αλλα το κρατησα μονο 2-3 μηνες.Εχει βεβαια και τους οπαδους του.
Finn Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει να προτείνει κάποιος καμιά καλή θήκη μεταφοράς; Δε θέλω αυτές τις σιλικονάτες που απλά τις έχεις για προστασία. Κάτι που να βάζω το κινητό όσο το έχω στην τσέπη αλλά όταν θέλω να παίξω να βγάζω το κινητό πανεύκολα!
GreekG33k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε την οθόνη από γρατσουνιές? Υπάρχει κάποια θήκη?
euklidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Επίσης υπάρχει τρόπος να προστατέψουμε την οθόνη από γρατσουνιές? Υπάρχει κάποια θήκη? Bγαινουν screen protectors. Eγω πηρα θηκη απο ebay + προστατευτικη μεμβρανη στην εξωφρενικη τιμη των 6 ευρω...
flik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι σοβαρά σε λίγο καιρό να παρω μεταχειρισμένο το desire. Αν βγει Οκτώβρη το HD νομίζω θα είναι η καταλληλότερη στιγμή. Πέραν της καλύτερης οθόνης, το galaxy S δεν έχει κάτι καλύτερο απο ότι νομίζω. Δεν το έχω ψάξει καθόλου, αλλά είδα πως έχει και λίγα mb λιγότερης ram. Το HD θα έχει 768 ram αντί για 576 του απλού, και 1.5gb rom αντί για 512. H rom γιατί να είναι τόσο μεγάλη; Πόσο σημασία έχει τέτοια διαφορά; Όχι πως θα πάρω το hd, αλλά θέλω να δω πόσο πίσω θα μείνει το desire σε λίγους μήνες. Πάντως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε cpu+ram, σωστά;
euklidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Σκέφτομαι σοβαρά σε λίγο καιρό να παρω μεταχειρισμένο το desire. Αν βγει Οκτώβρη το HD νομίζω θα είναι η καταλληλότερη στιγμή.Πέραν της καλύτερης οθόνης, το galaxy S δεν έχει κάτι καλύτερο απο ότι νομίζω. Δεν το έχω ψάξει καθόλου, αλλά είδα πως έχει και λίγα mb λιγότερης ram. Το HD θα έχει 768 ram αντί για 576 του απλού, και 1.5gb rom αντί για 512. H rom γιατί να είναι τόσο μεγάλη; Πόσο σημασία έχει τέτοια διαφορά; Όχι πως θα πάρω το hd, αλλά θέλω να δω πόσο πίσω θα μείνει το desire σε λίγους μήνες. Πάντως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε cpu+ram, σωστά; Το μονο μειωνεκτιμα του desire σαν κινητο ειναι η λιγη rom. Απο τα 512 διαθεσημα ειναι τα 140 περιπου για εφαργμογες και caches. Οποτε καταλαβαινεις οτι γεμιζει γρηγορα και ακομα δεν εχουν γυρισει ολες οι εφαρμογες σε app2sd compatible.
flik Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά τόση είναι και η rom στο galaxy s. Άρα μειονέκτημε σε σχέση με το hd. Γιατί εφαρμογές και caches πηγαίνουν στη rom; Αφού είναι read only πως γράφονται; Λάθος εντύπωση έχω για τη rom; Μα και στην sd να πηγαίνει, πάλι αργή δεν είναι η μεταφορά; Ααα, και sorry απο τους υπολοίπους για το offtopic, αλλά: μια sdhc class 2 που έχω εγώ, μπορούμε να ξέρουμε αν έχει διαφορά σε ταχύτητα με μια απλή microsd 2gb (όχι sdhc δηλαδή). Γιατί στην gallery κάνει πολλη ώρα να φορτώσει κάθε εικόνα.
euklidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Ναι αλλά τόση είναι και η rom στο galaxy s. Άρα μειονέκτημε σε σχέση με το hd. Γιατί εφαρμογές και caches πηγαίνουν στη rom; Αφού είναι read only πως γράφονται; Λάθος εντύπωση έχω για τη rom; Μα και στην sd να πηγαίνει, πάλι αργή δεν είναι η μεταφορά; Ααα, και sorry απο τους υπολοίπους για το offtopic, αλλά: μια sdhc class 2 που έχω εγώ, μπορούμε να ξέρουμε αν έχει διαφορά σε ταχύτητα με μια απλή microsd 2gb (όχι sdhc δηλαδή). Γιατί στην gallery κάνει πολλη ώρα να φορτώσει κάθε εικόνα. Ημουν κομματια χτες και εγραφα οτι να'ναι... Internal memory εννοουσα.
Jastonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Θα αρχίσει να γίνει χαμός σε λίγο καιρό.. όλοι θα πουλάνε desire. Θα παίξει τρελός ανταγωνισμός. Πρέπει να κάνουμε μια συμφωνία και ένα καρτέλ εμείς που έχουμε και να τα πουλάμε όλοι ακριβά! :Ρ
SPARTIAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για θήκες, προστασία οθόνης και αλλά πολλά δείτε στο netimes. Πολύ αξιόπιστο και πολύ καλό στις τιμές... Παρατήρηση : για αυτούς που δεν έχουν ξανά πάρει θήκη να αποφεύγουν της πλαστικές δεν κρατάνε σπάνε για πλάκα μόνες τους. Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Jastonas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2010 Για θήκες, προστασία οθόνης και αλλά πολλά δείτε στο netimes.Πολύ αξιόπιστο και πολύ καλό στις τιμές... Παρατήρηση : για αυτούς που δεν έχουν ξανά πάρει θήκη να αποφεύγουν της πλαστικές δεν κρατάνε σπάνε για πλάκα μόνες τους. Sent from my HTC Desire using Tapatalk Εμένα μια πλαστική τα έβγαλε τα λεφτά της.. έπεσε από μισό μέτρο.. έσπασε λίγο στην άκρη και τώρα δεν είναι usable αλλά το κινητό ούτε γρατζουνιά. Από τότε δεν μου έχει ξαναπέσει!
Jastonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Sorry για το νέο post αλλά το αξίζει μου φαίνεται Βγήκε η Desire HD ROM για το Desire μας από τον ισπανό neophyte... Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=742371 Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να την δοκιμάσω σήμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα