Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. New battery algorithm. No more drops from full charged during charging to 90-91% after unplugged. (maybe calibrating of the battery, because different people sees different results - ohyeahar, herezor, chichoko)

...

2. New version of Google Maps 4.4.0

3. New app Places (it existed before if you had Google Maps updated to version 4.4 via Market - FreudsCAT)

4. New microphone button in the keyboard (only in english keyboard)

5. No vibrate on shutdown

6. Save attachments from GMail app (Only Word and Excel. No support for zip or pdf)

7. New version of Quickoffice 3.2.60 (FreudsCAT)

8. Peep 2.0 fixed authentication with twitter (FreudsCAT)

9. Better video quality while capturing video (hamdir, aindow)

10. New/improved notifications of unsent messages, tweets, Facebook alerts, etc. (aindow, andQlimax)

11. Flash Player v 10.1.92.10 can be downloaded from the market. (hija31 vs. people are reporting that it was in the market before - Lothaen)

12. The image blur bug in the gallery is gone. (hamdir vs. fblasot)

Not confirmed, but people reporting those:

101. Better sound quality while shooting video.

via XDA

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Αυτό είναι για το νέο update;... Έχεις λινκ από xda;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οχι ειναι περασμενα στην μνημη του τηλεφωνου

---------- Προσθήκη στις 21:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:31 ----------

Οκ το προβλημα λυθηκε.Ειχα επιλεγμενο στις ρυθμισεις να πηγαινουν τα apps με την μια στην sd card.Αλλαζοντας αυτη την ρυθμιση σε auto καθε εφαρμογη πηγαινε εκει που ειχε σαν αρχικη επιλογη.Μετα απο αυτο ειδα οτι και οι 2 εφαρμογες με τις οποιες ειχα το προβλημα εγκατασταθηκαν στην μνημη του τηλεφωνου.Οποτε δεν υποστηριζοταν η εγκατασταση τους στην sd card παρολο που ηταν δυνατον να πανε εκει.Κατι αλλο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι τι γραφει στο δικο σας desire στο section battery information(και πιο συγκεκριμενα εκει που λεει battery health) αν πληκτρολογησετε στον dialer *#*#4636#*#*.Ευχαριστω

έχω πάθει ακριβώς αυτό, αλλά για τα apps. δεν τα αφαιρεί αλλά εμφανίζει το default εικονίδιο των apps (ένα androides) που είναι αυτή η ρύθμιση στα settings που έλεγες?

όλο πρόβλημα με τον χώρο έχω ρε γαμώτο...πότε θα τα κάνουν να πηγαίνουν όλα στην sd??

Αυτό είναι για το νέο update;... Έχεις λινκ από xda;

Μακαρι γιατι αυτο με την μπαταρια το εχω αχτι... το βγαζω το πρωι απο την φορτιση και μου πεφτει στο 92% σα να εχει σταματησει η φορτιση 1-2 ωρες πριν...

Μακαρι γιατι αυτο με την μπαταρια το εχω αχτι... το βγαζω το πρωι απο την φορτιση και μου πεφτει στο 92% σα να εχει σταματησει η φορτιση 1-2 ωρες πριν...

Το παθαίνω κι εγώ αυτό,αλλά το ξανάπαθα και μετά την αναβάθμιση σήμερα το πρωί.

Ήταν στο 97%

εμένα αυτό με την μπαταρία δεν ξέρω εάν μου αρέσει...Παλιά από ότι είχα καταλάβει, φόρτιζε μέχρι το 100% μετά σταματούσε και εάν έπεφτε κάτω από το 90% ξεκινούσε πάλι. Τώρα παίζει να έχουν κάνει το 90 σε 95 ή ακόμα πιο ψηλά πράγμα που θα κουράζει την μπαταρία...ή δεν κουράζετε?

παιδιά πήρα χθες το τηλέφωνο και θέλω να μάθω αν οι χάρτες που λέει στο μενού είναι δωρεάν,και αν μπορώ να βρω κάπου το manual του τηλεφώνου στα ελληνικά!

---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:47 ----------

παιδιά πήρα χθες το τηλέφωνο και θέλω να μάθω αν οι χάρτες που λέει στο μενού είναι δωρεάν,και αν μπορώ να βρω κάπου το manual του τηλεφώνου στα ελληνικά!

βρηκα το manual!! απλα θελω να ξέρω για τους χαρτες και αν πρεπει να κατεβάσω καποιον αλλο.βασικα δεν θελω χρεώσεις κτλ,αν μπορειτε να με βοηθησετε οκ!

Σημερα το πρωι και εγω το εβγαλα απο φορτιση και επεσε στο 91% (ειχε φορτισει εντελως μαλλον κατα τις 2 το βραδυ. Κοβει την φορτιση για να μην μειωνεται η ζωη της μπαταριας.... αλλα και παλι ειναι λιγακι εκνευριστικο να μην ειναι 100% φορτισμενο το κινητο οταν το βγαζεις απο φορτιση...)

johnnykou21 το google maps είναι δωρεάν

Έχω μία ιδέα για να είναι η μπαταρία στο 100%. Λογικά αν σβήσουμε το κινητό πριν πέσουμε για ύπνο η μπαταρία θα φορτίσει πλήρως και θα μείνει στο 100%. Υπολογιστής είναι στην ουσία το desire (όπως και όλα τα τελευταία smart-phones) οπότε λίγη "ξεκούραση" μάλλον δε βλάπτει τον επεξεργαστή

Παιδια καλησπερα.

Εγω απο μια επιδοτηση που μας εκανε η εταιρεια μας,αγορασα το desire.

Το προβλημα μου ειναι οτι στο πληκτρολογιο.οταν θελω να γραψω καποιο μυνημα,δεν μου παριουνται τα πληκτρα (ε) και (σ).

Τι συμβαινει,ξερει κανεις???

Οταν οριζω το πληκρολογιο με 3 γραματα ανα πληκτρο,τοτε δεν εχω προβλημα.

Μηπως πρεπει να το παω για αλλαγη???

Παιδια καλησπερα.

Εγω απο μια επιδοτηση που μας εκανε η εταιρεια μας,αγορασα το desire.

Το προβλημα μου ειναι οτι στο πληκτρολογιο.οταν θελω να γραψω καποιο μυνημα,δεν μου παριουνται τα πληκτρα (ε) και (σ).

Τι συμβαινει,ξερει κανεις???

Οταν οριζω το πληκρολογιο με 3 γραματα ανα πληκτρο,τοτε δεν εχω προβλημα.

Μηπως πρεπει να το παω για αλλαγη???

Δεν πατιουνται εννοεις ???? Εμενα μια χαρα δουλευουν.

καπου εκει 140 απλα μου φανηκε περιεργο απο τα 512 mb να εχεις τελικα μονο 140 περιπου.ειμαι καινουριος μωρε με το desire(το οποιο το γουσταρω τρελα) και με android γενικοτερα και μετα απο 3 χρονια iphone θελω τον χρονο μου να μπω στη νεα φιλοσοφια.απλα αγχωθηκα μν ειχε κανα προβλημα το κινητο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...