cycomiko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ναι απο τις πρωτες ρυθμισεις.Ευχαριστω.Το μονο που εχω ανοιχτο ειναι το bluetooth λογω αναλογου στο αυτοκινητο. 1) Εχεις καλό σημα σε γενικές γραμμές;; 2) Μπορούμε να προμηθευτούμε μπαταρία με περισότερη χωριτηκότητα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Μπαταρια μεγαλη πανακριβη Εγω παρηγγειλα με 24.30 ευρω βαση φορτισης που μπορει να φορτιζει και εξτρα μπαταρια που πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 παίζει και αυτή Extended Battery + Back Cover for HTC Desire στα 2600 mAh 55€ μαζί με τα έξοδα αποστολής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ωραία, στα θετικά του android , όλοι γράφουν για τα υπέροχα live wallpaper , αλλά απο ότι διαβάζω οι περισσότεροι τα απενεργοποιουν μπας και βγάλει τη μέρα η μπαταρία ή παίρνουν κάτι μπαταρίες που κάνουν το κινητό μπαουλακι - τουβλο... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Εγω το σβήνω τη νύχτα, bluetooth δε χρησιμοποιώ καθόλου kαι καμιά ώρα τη μέρα το wifi. Η μπαταρία μου κρατάει 2 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Ωραία, στα θετικά του android , όλοι γράφουν για τα υπέροχα live wallpaper , αλλά απο ότι διαβάζω οι περισσότεροι τα απενεργοποιουν μπας και βγάλει τη μέρα η μπαταρία ή παίρνουν κάτι μπαταρίες που κάνουν το κινητό μπαουλακι - τουβλο... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ας ελπίσουμε ότι όλα αυτά θα αλλάξουν με το νεο FW μιας και οι μαρτυρίες όσως έχουν βάλεις με πλάγιο τρόπο την 2,2 αναφέρουν αλυξηση της αυτονομίας σε μεγάλο ποσοστό. Οποιοδήποτε άλλο κινητό με τον ίδιο πάντα επεξεργαστή/οθόνη κλπ δεν κρατάει πάνω από μέρα [ακόμα και το 5800 και Ν97 που είχα με την ίδια χρήση πολύ δύσκολα έβγαζαν 2 μέρες]. Αν κρατάει θα είναι γιατί πολύ απλά δεν αξιοποιούνται όλες του οι δυνατότητες, πράγμα αδιανόητο για τέτοιο κινητό. Τέλος καλό είναι να βάλετε ένα προγραμματάκι όπως το setting profiles το οποίο απενεργοποιεί ότι δεν χρειάζεστε [wifi, bluetooth, δίκτυο κλπ] συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Ωραία, στα θετικά του android , όλοι γράφουν για τα υπέροχα live wallpaper , αλλά απο ότι διαβάζω οι περισσότεροι τα απενεργοποιουν μπας και βγάλει τη μέρα η μπαταρία ή παίρνουν κάτι μπαταρίες που κάνουν το κινητό μπαουλακι - τουβλο... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Δεν είπε κανείς ότι δε βγάζει τη μέρα. Δοκίμασα το 2.2 Froyo (Defrost 1.8). Ε λοιπόν το 2.1 είναι πολύ καλό μέχρι να δοκιμάσεις το 2.2. Είναι πιο αποκρίσιμο και ο ενσωματομένος πλοηγός πρέπει να είναι ο πιο γρήγορος που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητό τηλέφωνο όπως διαφήμιζε η google αφού φορτώνει τις σελίδες γρηγορότερα απ' ότι το desktop μου! (wi-fi) Επίσης μου άρεσε το 270° mod. Ένα καλό νέο είναι ότι σήμερα-αύριο βγαίνει (ανεπίσημα) για πρώτη φορά froyo για το Desire με το user interface της HTC και υποστήριξη 720p recording αν και αναμένεται να δούμε το framerate. Το καλό είναι πως από τη στιγμή που ο καινούργιος κώδικας θα διατεθεί προς δημόσια χρήση θα τον πάρουν οι προγραμματιστές και θα τον βελτιώσουν. Επίσης η διαρροή του κώδικα δείχνει πως η επίσημη έκδοση της HTC δεν απέχει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 . Επίσης η διαρροή του κώδικα δείχνει πως η επίσημη έκδοση της HTC δεν απέχει πολύ.Μακαρι γιατι στο pocketnow εγραψαν οτι παει προς αυγουστο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Με κλειστο wifi και gps και ανοιχτο bluetooth η μπαταρια συμεριφερθηκε πολυ καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Επίσης η διαρροή του κώδικα δείχνει πως η επίσημη έκδοση της HTC δεν απέχει πολύ. Που διέρευσε αυτό;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 η google την έβγαλε επίσημα, Μιας και είναι open source Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γιάννη υπάρχουν προγραματάκια που ανοιγοκλείνουν τα αυτόματα τα wifi/bluetooth κτλ για να εξικονομούν ενέργεια. Εγώ πάντως για κρατάει η μπαταρία παραπάνω το έχω στο 2g και άμα θέλω να δω κάτι στο Internet το γυρνάω σε 3g που από ότι λένε την ρουφάει την μπαταρία. Υπάρχει app που κάνει εύκολη την εναλλαγή τους χωρίς να σκάβεις στις ρυθμίσεις, "2g-3g on off" λέγεται νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Γιάννη υπάρχουν προγραματάκια που ανοιγοκλείνουν τα αυτόματα τα wifi/bluetooth κτλ για να εξικονομούν ενέργεια.Εγώ πάντως για κρατάει η μπαταρία παραπάνω το έχω στο 2g και άμα θέλω να δω κάτι στο Internet το γυρνάω σε 3g που από ότι λένε την ρουφάει την μπαταρία. Υπάρχει app που κάνει εύκολη την εναλλαγή τους χωρίς να σκάβεις στις ρυθμίσεις, "2g-3g on off" λέγεται νομίζω. Καλημερα φιλε μου.Οταν λες ανοιγοκλεινουν αυτοματα τι εννοεις ? Οτι ειναι off και αν τα επικαλεστουμε γινοντε για οσο τα χρησιμοπιουμε on ? Εψαξα σε "μαγαζακι" για την εφαρμογη που λες αλλα δεν βρηκα κατι. Στο market βρηκα κατι http://curvefish.com/widgets/2g3g-onoff.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Το 2g-3g δεν καταλαβαίνω πως δουλεύει... όταν το πατάω απλά με πάει στο μενου. Γενικά υπάρχει άλλος τρόπος να καταλάβω αν είμαι σε 2 ή 3; Δύο σηματάκια έχω παρατηρήσει, τα δύο βελάκια με ένα G και άλλες φορές με ένα H. Υ.Γ. Το 2g-3g το είχαν τα extended controls (widget) Υ.Γ.2 Και αυτό την ίδια δουλειά κάνει. Πάλι στα settings όπου δεν μπορώ να βρω καν το use only 2g settings. Εψαξα σε "μαγαζακι" για την εφαρμογη που λες αλλα δεν βρηκα κατι.Στο market βρηκα κατι http://curvefish.com/widgets/2g3g-onoff.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) γιάννη την κανονική έκδοση της HTC δεν έχεις με το sense ui; αν ναι δεν χρείαζεται να ψάχνεις, έχει η HTC τέτοια control για όλες τις λειτουργείες που μπαίνουν στο desktop. πάτα το + στην αρχική και σε πάει, Προσθήκη σε αρχική ---> Στοιχείο ελέγχου παραθύρου ΗΤC ---> ρυθμίσεις. Εκεί έχει και για το bluetooth, GPS, Wi-fi, δίκτυο κινητής. screenshot απο το δικό μου @jastonas αν έχει τα βελάκια με G, είσαι σε απλο 3G αν έχει τα βελάκια με H, είσαι σε HSPDA (super fast 3G) αν δεν έχει τα βελάκια είσαι σε 2G Υ.Γ.2 Και αυτό την ίδια δουλειά κάνει. Πάλι στα settings όπου δεν μπορώ να βρω καν το use only 2g settings. ρυθμίσεις ---ασύρματα δίκτυα -- ρυθμίσεις κινητού δικτύου -- χρήση μόνο δικτύων 2G Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2010 από damastes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα