Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως γνωριζει καποιος κανενα καλο tutorial για root του htc desire το οποιο εχει froyo?Γενικα τι παιζει με το root σε οτι αφορα την δυνατοτητα να επαναφερω το κινητο στις εργοστασιακες του ρυθμισεις(unroot)?Ενδιαφερομαι να εγκαταστησω την cyanogenmod 6 μιας και διαβαζω οτι ειναι πολυ καλη.Ευχαριστω εκ των προτερων

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=628

Μπες εδώ... εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι και είναι όλοι οι μάστερ

Αντί της cyanogen προτείνω opendesire που στην ουσία είναι cyanogen με κάποια mods extra

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδιά καλησπέρα αν κάποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει σχετικά με τοις ρυθμίσεις mms-wap Q-cart,

για το desire μου γιατί εχω απελπιστεί ούτε η ίδια η Q δεν μπορείς να με βοηθήσει......!

Ευχαριστώ.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

δεν μπορώ να καταλάβω που ενοχλούν τα λαμπάκια αυτά...

Την ημέρα δε με ενοχλούν. Το βράδυ όμως όταν σερφάρω στο διαδίκτυο και ακόμα χειρότερα όταν διαβάζω στο ημισκόταδο ή και στο απόλυτο σκοτάδι e-books σε μαυρό φόντο τα λαμπερά λαμπιόνια/λαμπάκια του desire είναι εκτυφλωτικά σε σύγκριση με τη φωτεινότητα της οθόνης. Εκτός αυτού με το να τα σβήνω κάνω οικονομία στη μπαταρία. Σοβαρά μου αρέσει πολύ το Desire με το Leds hack :-D

Την ημέρα δε με ενοχλούν. Το βράδυ όμως όταν σερφάρω στο διαδίκτυο και ακόμα χειρότερα όταν διαβάζω στο ημισκόταδο ή και στο απόλυτο σκοτάδι e-books σε μαυρό φόντο τα λαμπερά λαμπιόνια/λαμπάκια του desire είναι εκτυφλωτικά σε σύγκριση με τη φωτεινότητα της οθόνης. Εκτός αυτού με το να τα σβήνω κάνω οικονομία στη μπαταρία. Σοβαρά μου αρέσει πολύ το Desire με το Leds hack :-D

Μόνο εάν έχεις κάποιο notification ή το φορτίζεις ανάβουν...

Δεν έχω διαβάσει το βράδυ από εκεί πάντως οπότε μπορεί να έχεις point

Για να σιγουρευτούμε ότι αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα με το Leds hack δεν πειράζω το notification led πάνω από την οθόνη που αναβοσβήνει όταν έχω αναπάντητη, mail,mms κτλ αλλά τα 4 φωτεινά πλήκτρα κάτω από την οθόνη, home (σπιτάκι), menu, back και search. Αυτό απαντάει λεπτομερώς και στον Jastonas αν και είμαι σίγουρος ότι το έχει ψάξει ήδη το θέμα.

Τελικα ακολουθησα αυτον τον οδηγο : http://www.android-tutorials.org/dev/?page_id=78

Ολα πηγαν καλα αλλα στο τελος και αφου κανω reboot ξεκιναει να βγαζει το logo του cyanogen (εβαλα αυτη τη ρομ) επαναλημενα και δεν μπαινει στο μενου.Ειναι φυσιολογικο αυτο?Γιατι στον οδηγο λεει οτι το boot παιρνει αρκετα λεπτα.Ξερει κανεις?Ευχαριστω

Οταν λες φυσιολογικο?Το λεω επειδη εχει κανενα τεταρτο που κανει αυτο το πραμα γι αυτο με παραξενευει.Πως κανω wipe/factory reset?Ευχαριστω

Infinite loop ε..;

Το ξαναδοκίμασες; Πήγαν όλα καλά...;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι τελικα λυθηκε το προβλημα.Εκανα wipe data και cacher,φλασαρα ξανα την CM6 και ενα hdpi update(το οποιο υπαρχει στο επισημο φορουμ του cyanogen) και μετα ολα καλα.Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω ειναι αν θα πρεπει να φλασαρω και το radio και το networkfix.http://forum.cyanogenmod.com/files/category/11-htc-desire/

Επεξ/σία από triggerman

Ναι, εγκαθίστανται με φλασάρισμα.

Ναι το ξερω οτ εγκαθιστανται με φλασαρισμα.Ειναι απαραιτητο ομως να εγκαταστησω ή μηπως ειναι περιττα?Α και κατι ακομα.Οταν φλασαρω μια ρομ μπορω στην συνεχεια να σβηνω το αρχειο zip απο την καρτα?Ευχαριστω

Σε περιπτωση που βαλω μια καινουρια sd card στο κινητο την κανω απλα format(σε τι filesystem?) και μπορω να την χρησιμοποιήσω απευθείας?Η stock καρτα ειναι χωρισμένη σε κάποια partition συγκεκριμένα?Το ρωταω αυτό μηπως χρειαζεται να δημιουργησω τα ιδια partitions και στην καινουρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...