Skylined Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Για δώσε more info! Η εφαρμογή υπάρχει στο market. big444444 και να μη βρεις την απόδειξη το Imei είναι καταχωρημένο στο όνομά σου
Bigi444444 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Οκ παίδες ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σας.Ξεκινώ σε λίγο τη διαδικασία... edit: λος πούλος, τα ίδια.Άρα παίρνω την ace να δω τι θα κάνουμε.. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2010 από Bigi444444
stebody Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους το HTC DESIRE.Θα ήθελα αν γίνεται να κάνω μια ερωτησούλα.Μετέφερα τα sms που είχα αποθηκευμένα στην κάρτα sim και σε όλα τα απεσταλμένα από εμένα μου δείχνει ημερομηνία 01-ΙΑΝ-1970.Επίσης και σε μια άλλη εφαρμογή,δεν θυμάμαι τώρα ποιά είναι,μου έβγαζε στα αρχεία την ίδια ημερομηνία.Σαν να είναι η ημερομηνία αυτή by default.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Ευχαριστώ.
stebody Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2010 Είμαι και εγώ ένας από τους τυχερούς κατόχους το HTC DESIRE.Θα ήθελα αν γίνεται να κάνω μια ερωτησούλα.Μετέφερα τα sms που είχα αποθηκευμένα στην κάρτα sim και σε όλα τα απεσταλμένα από εμένα μου δείχνει ημερομηνία 01-ΙΑΝ-1970.Επίσης και σε μια άλλη εφαρμογή,δεν θυμάμαι τώρα ποιά είναι,μου έβγαζε στα αρχεία την ίδια ημερομηνία.Σαν να είναι η ημερομηνία αυτή by default.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?Ευχαριστώ.
Speculoos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έτσι και αναβαθμίσουμε σε froyo, πώς κάνουμε το market ξανά enabled;
SMIRNOFF Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Προσοχή.. μυρίζω απάτη.. Δείτε εδώ http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1211 Πώς γίνεται να είναι της orange, δηλαδή από Αγγλία, και να έχει πλήρη υποστήριξη εγγυήσεως, από την HTC; Αφού η ACE Hellas δεν το καλύπτει..
arxaggelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Προσοχή.. μυρίζω απάτη..Δείτε εδώ http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1211 Πώς γίνεται να είναι της orange, δηλαδή από Αγγλία, και να έχει πλήρη υποστήριξη εγγυήσεως, από την HTC; Αφού η ACE Hellas δεν το καλύπτει.. Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα, λέει "υποστήριξη από την HTC", όχι από την Ace Hellas. Δηλαδη αν πάθει κάτι, θα το πάς σε αυτόν, όχι στην Ace, και αυτός θα το στείλει στην ίδια την HTC στην Αγγλία. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα, λέει "υποστήριξη από την HTC", όχι από την Ace Hellas. Δηλαδη αν πάθει κάτι, θα το πάς σε αυτόν, όχι στην Ace, και αυτός θα το στείλει στην ίδια την HTC στην Αγγλία. Εγώ τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω. Ετσι ακριβως ειναι....Το ειχα ρωτησει και εγω.
petros1000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει δοκιμασει καποιος κατοχος HTC Desire αυτες τις μπαταριες που κυκλοφορουν στο e-bay που εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα (και μεγεθος) και διατιθεντε μαζι με μεγαλυτερο πισω καπακι? Αξιζουν τον κοπο; Με προβληματιζει η διαρκεια ζωης της μπαταριας και το σκεφτομουν ως εναλλακτικη, αν και με χαλαει λιγο ότι το τηλεφωνο θα γινει σαν τουβλο (απο μεγεθος), και ότι δεν εχω δει να κυκλοφορουν και αντιστοιχες θηκες που να χωρουν το τηλεφωνο μετα την εγκατασταση μια τετοιας μπαταριας.
johnnykou21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει δοκιμασει καποιος κατοχος HTC Desire αυτες τις μπαταριες που κυκλοφορουν στο e-bay που εχουν μεγαλυτερη χωρητικοτητα (και μεγεθος) και διατιθεντε μαζι με μεγαλυτερο πισω καπακι? Αξιζουν τον κοπο; Με προβληματιζει η διαρκεια ζωης της μπαταριας και το σκεφτομουν ως εναλλακτικη, αν και με χαλαει λιγο ότι το τηλεφωνο θα γινει σαν τουβλο (απο μεγεθος), και ότι δεν εχω δει να κυκλοφορουν και αντιστοιχες θηκες που να χωρουν το τηλεφωνο μετα την εγκατασταση μια τετοιας μπαταριας. ποσο περίπου διαρκει η μπαταρια? σε νορμαλ χρηση ετσι? οχι να μιλας απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!
Nightstrike Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το LEDs Hack ήταν ο λόγος για τον οποίο έκανα root. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή το κινητό μ αρέσει πολύ περισσότερο. δεν μπορώ να καταλάβω που ενοχλούν τα λαμπάκια αυτά...
petros1000 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 ποσο περίπου διαρκει η μπαταρια? σε νορμαλ χρηση ετσι? οχι να μιλας απο το πρωι μεχρι το βραδυ!! Mε ελαχιστη χρηση, το υπολογιζω σε 24 ωρες περιπου πριν αδειασει. Αυτο ειναι εν δυναμει προβλημα σε ταξιδι (επαγγελματικο κυριως), όπου συνηθως το τηλ κανει υπερωριες.....
Argirisdel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Προσοχή.. μυρίζω απάτη..Δείτε εδώ http://www.vnp.gr/index.php?target=products&product_id=1211 Πώς γίνεται να είναι της orange, δηλαδή από Αγγλία, και να έχει πλήρη υποστήριξη εγγυήσεως, από την HTC; Αφού η ACE Hellas δεν το καλύπτει.. εγω απο εκει το πηρα το desire τον απριλιο και ηταν ολα τελεια!!σε δυο μερεσ το χα στα χερια και μενω θεσσ/νικη!
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 εμενα τωρα τελευταια σαν να εχει αυξηθει η διαρκεια της.... με χαλαρη χρηση 3μερο!
triggerman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Μηπως γνωριζει καποιος κανενα καλο tutorial για root του htc desire το οποιο εχει froyo?Γενικα τι παιζει με το root σε οτι αφορα την δυνατοτητα να επαναφερω το κινητο στις εργοστασιακες του ρυθμισεις(unroot)?Ενδιαφερομαι να εγκαταστησω την cyanogenmod 6 μιας και διαβαζω οτι ειναι πολυ καλη.Ευχαριστω εκ των προτερων
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα