tr3quart1sta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Για στειλε λινκ απο το wall... το ασπρο κυκλακι πανω αριστερα που εχει και λιγο ροζ στη μεση τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 http://rapidshare.com/files/413041625/wallpaper_hazybluedots.jpg Περιέργεια ε; Leds Hack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Rooted only Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMIRNOFF Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Τι παίζει με την διαθέσιμοτητα του htc desire ρε παιδιά; έχει εξαντληθεί και από πολλές αλυσίδες καταστημάτων (γερμανός, vodafone, πλαισιο κτλ) εδώ και καιρό και το περιμένουν από Σεπτέμβρη λένε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hackbob Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Ναι και εγω ρώτησα και μου είπαν απο μέσα Σεπτεμβρίου.φαντάζομαι ότι επειδή είναι Αύγουστος δεν λειτουργεί τίποτα σωστά.Ίσως υπάρχει στο public Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 ένα τελευταιο κομμάτι είχα βρει πριν 3 μερες στον γερμανο στα γλυκα νερα και πήγα σφαίρα και το αγόρασα.'οπου 'επερνα μου έλεγαν απο σεπτέμβρη διότι η htc είναι κλειστη και ανοίγει απο 18 αυγουστου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manom18x Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εγω που ρωτησα για διαθεσιμότητα ολοι λεγανε απο δευτερα θα εχουν(αυριο δηλαδη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Rooted only Το LEDs Hack ήταν ο λόγος για τον οποίο έκανα root. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή το κινητό μ αρέσει πολύ περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Το LEDs Hack ήταν ο λόγος για τον οποίο έκανα root. Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή το κινητό μ αρέσει πολύ περισσότερο. Για δώσε more info! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 παιδιά μία ερώτηση: εχω στο desire froyo 2.2 με : ROM 2.09.405.8 KERNEL 2.6.31.15 HBOOT 0.92.0001 για να το κανω root 8α πρεπει να το κανω με το Unrevoked 3 η προς το παρόν περιμένω; ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλά μιλάω με την τύχη μου πάλι λέμε... Εδώ και κανά δυό μέρες μου είχε κάνει εντύπωση που όταν με καλούσαν δεν ακουγόταν ήχος αλλά είχε μόνο δόνηση.Μπα λέω, θα κόλλησε το μυαλό του συγκεκριμένου ringtone, ας το αλλάξω.Πάω να βάλω άλλο, τα ίδια.Κάθομαι σήμερα να δω τι γίνεται και διαπιστώνω ότι δεν παίζει κανένα απο δαύτα.Μπα λέω θα είναι από την εφαρμογή για τα ringtones που έβαλα και θα μπερδεύεται με τη default του τηλεφώνου.Τέσπα να μην τα πολυλογώ από τα πολλά καταλαβαίνω ότι δεν παίζει πλέον κανένα μα κανένα ήχο το τηλέφωνο.Ούτε στο internet ούτε mp3 ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα.Είναι για πέταμα δηλαδή κοντολογίς.Τα ακουστικά όμως έχουν ήχο.Οπότε υποψιάζομαι ότι μάλλον τα έφτησε το μεγαφωνάκι του. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα μήπως;Να δοκιμάσω κάτι άλλο πριν αρχίσω να τρέχω;Και αν είναι το μεγάφωνο, αλλάζει εύκολα ή είναι μανούρα;Δε μπορώ να βρω και την απόδειξη την τύχη μου μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos 22 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Καλά μιλάω με την τύχη μου πάλι λέμε...Εδώ και κανά δυό μέρες μου είχε κάνει εντύπωση που όταν με καλούσαν δεν ακουγόταν ήχος αλλά είχε μόνο δόνηση.Μπα λέω, θα κόλλησε το μυαλό του συγκεκριμένου ringtone, ας το αλλάξω.Πάω να βάλω άλλο, τα ίδια.Κάθομαι σήμερα να δω τι γίνεται και διαπιστώνω ότι δεν παίζει κανένα απο δαύτα.Μπα λέω θα είναι από την εφαρμογή για τα ringtones που έβαλα και θα μπερδεύεται με τη default του τηλεφώνου.Τέσπα να μην τα πολυλογώ από τα πολλά καταλαβαίνω ότι δεν παίζει πλέον κανένα μα κανένα ήχο το τηλέφωνο.Ούτε στο internet ούτε mp3 ούτε παιχνίδια ούτε τίποτα.Είναι για πέταμα δηλαδή κοντολογίς.Τα ακουστικά όμως έχουν ήχο.Οπότε υποψιάζομαι ότι μάλλον τα έφτησε το μεγαφωνάκι του. Έχει κανείς καμιά άλλη ιδέα μήπως;Να δοκιμάσω κάτι άλλο πριν αρχίσω να τρέχω;Και αν είναι το μεγάφωνο, αλλάζει εύκολα ή είναι μανούρα;Δε μπορώ να βρω και την απόδειξη την τύχη μου μέσα... Καταρχην ξεκινας πρωτα απο ολα με ενα Hardreset .........βλεπεις εαν επανηλθαν και εαν οχι αρχιζης και το σκεφτεσαι μετα για service Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Πώς γίνεται hardreset δηλαδή;Επαναφορά προεπιλογών δε βρήκα πουθενά πάντως.Τι θα χαθεί από το τηλέφωνο σε αυτή την περίπτωση, ξέρουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 hard reset και ολα θα επανελθουν.θα χαθουν τα παντα.θα ειναι οπως την πρωτη μερα που το πηρες.το λειτουργικο και τα αρχικα του widgets κτλ δεν χανονται φυσικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hristos 22 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Πώς γίνεται hardreset δηλαδή;Επαναφορά προεπιλογών δε βρήκα πουθενά πάντως.Τι θα χαθεί από το τηλέφωνο σε αυτή την περίπτωση, ξέρουμε; Μενου-Ρυθμησεις-Καρτα SD και αποθηκευτικος χωρος-Εργοστασιακες ρυθμησεις..... Υπαρχη και αλλος τροπος Με σβηστο το τηλεφωνο κρατας πατημενα τα κουμπια της αυξομειωσης της φωνης(πανω κατω)και ταυτοχρονα ενω τα κρατας πατημενα πατας το Power(αυτο που ανοιγη η συσκευη)και το αφηνεις.....μετα ακολουθεις οτι γραφη στην οθονη......<<(αναλυτικες οθγιες εχει στις οδηγιες χρησεως) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα