Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Παίρνω σήμερα το HTC Legend δωρεάν από τη Wind :-D

Πιστεύετε ότι αξίζει να το πουλήσω (με τις ζελατίνες) για να πάρω το Desire (με όποια χρηματική διαφορά προκύψει εννοώ...) ;

Φοβάμαι ότι αν πάω σε κατάστημα θα μου το πάρουν κοψοχρονιά...

Υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο ή να γνωρίζει κάποιο κατάστημα που μπορούμε να ανταλλάξουμε καινούργιο Legend + χρήματα με καινούργιο Desire ;

Για να δικαιολογήσω τη σκέψη μου...καταρχάς το Desire μου αρέσει λίγο περισσότερο εξωτερικά, είναι και πιο γρήγορο σε απαιτητικές εφαρμογές και χρήση...

Επίσης, διαβάζω για το Desire ότι θα μπορεί να κάνει την αναβάθμιση σε Android 3.x.x, αφού οι ελάχιστες απαιτήσεις του θα είναι 1 GHz επεξεργαστής...βέβαια αυτά είναι εικασίες προς το παρόν...

Οι σκέψεις σας ;

Ευχαριστώ!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου πριν πάρω το desire είχα το legend σε 2.1 έκδοση. Πάρα πολύ καλό τηλέφωνο αλλά εννοείται πως το desire είναι "καλύτερο".

Δημοσ.
Καλησπέρα!

Παίρνω σήμερα το HTC Legend δωρεάν από τη Wind :-D

δεν εχεις επιλογη να παρεις το Desire κατευθειαν απο εκει με καποια χρηματα παραπανω ε?

Δημοσ.
δεν εχεις επιλογη να παρεις το Desire κατευθειαν απο εκει με καποια χρηματα παραπανω ε?

Δυστυχώς όχι...είναι μόνο το Legend σε προσφορά, οπότε θα πρέπει να χρεωθώ κανονικά, δηλαδή την τιμή του Desire μείον το ποσό που επιδοτεί η Wind gια το εκάστοτε πρόγραμμα...

Το κινητό το πήρα στα χέρια μου...όμορφο είναι!!

Δεν ξέρω τι να κάνω όμως...

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Διαβασα σχεδον ολα τα ποστ του συγεκριμενου νηματος, εφοσον σκεφτομαι να αγορασω το HTC Desire. Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι ότι οι περισσοτεροι απο εσας, ειστε πολυ ανωτεροι του μεσου όρου χρηστες, και οι απαιτησεις σας ειναι υψηλου επιπεδου, οποτε δεν μπορω να βγαλω ακρη για το τι πραγματικα ειναι το τηλεφωνο αυτο και αν θα με ικανοποιησει.

Στο παραπανω συνεργει ότι δεν ειχα στο παρελθον καμμια εμεπιρια με android, αλλα μονο με Window Mobile (ΜΙΟ Α701, και επι του παροντος OMNIA i900).

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας συμφωνα με τα παρακατω:

1. Δεν με ενδιαφερει οποασδηποτε μορφης tweaking ή αντικαταστασης ROM τυ τηλεφωνου.

2. Το τηλεφωνο θα χρησιμοποιειται αποκλειστικα ως εργαλειο (τηλεφωνια και e-mails μεσω Outlook, Ημερολογιο και γενικα επαγγελματικη χρηση) και όχι ψυχαγωγια (βιντεο, μουσικη, παιχνιδια)

3. Θα με ενδιεφερε να μπορεσω να εγκαταστησω Destinator.

Ουσιαστικα, ψαχνω για αντικατασταση του ΟΜΝΙΑ μονο και μονο λογω της μεγαλυτερης οθονης.

Με βαση τις παραπανω απαιτησεις, πιστευετε ότι το Android (και φυσικα το Desire) με καλυπτει ή θα πρεπει να κοιταξω παλι προς Windows Mobile Smartphone όπως πχ το HTC HD2 (το οποιο δεν προτιμω λογω μεγεθους και τιμης).

Ευχαρισω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,

Δημοσ.

καλημέρα.

Θέλω να αγοράσω κινητο με android είτε είναι htc είτε να είναι το samsung galaxy s θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που να το έχει δουλεψει το HTC desire μέσω mac os. υπάρχει συμβατότητα η όχι; δηλαδή επαφές που δεν περιέχονται στην sim όπως και τα ημερολογια σημειωσεις γίνετε sync μεσω mac os και αν ναι το internet tethering πέζει κανονικά σε σύνδεση με iMac?

ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπερα σε ολους.

Διαβασα σχεδον ολα τα ποστ του συγεκριμενου νηματος, εφοσον σκεφτομαι να αγορασω το HTC Desire. Τελικα αυτο που καταλαβα ειναι ότι οι περισσοτεροι απο εσας, ειστε πολυ ανωτεροι του μεσου όρου χρηστες, και οι απαιτησεις σας ειναι υψηλου επιπεδου, οποτε δεν μπορω να βγαλω ακρη για το τι πραγματικα ειναι το τηλεφωνο αυτο και αν θα με ικανοποιησει.

Στο παραπανω συνεργει ότι δεν ειχα στο παρελθον καμμια εμεπιρια με android, αλλα μονο με Window Mobile (ΜΙΟ Α701, και επι του παροντος OMNIA i900).

Θα ηθελα λοιπον την γνωμη σας συμφωνα με τα παρακατω:

1. Δεν με ενδιαφερει οποασδηποτε μορφης tweaking ή αντικαταστασης ROM τυ τηλεφωνου.

2. Το τηλεφωνο θα χρησιμοποιειται αποκλειστικα ως εργαλειο (τηλεφωνια και e-mails μεσω Outlook, Ημερολογιο και γενικα επαγγελματικη χρηση) και όχι ψυχαγωγια (βιντεο, μουσικη, παιχνιδια)

3. Θα με ενδιεφερε να μπορεσω να εγκαταστησω Destinator.

Ουσιαστικα, ψαχνω για αντικατασταση του ΟΜΝΙΑ μονο και μονο λογω της μεγαλυτερης οθονης.

Με βαση τις παραπανω απαιτησεις, πιστευετε ότι το Android (και φυσικα το Desire) με καλυπτει ή θα πρεπει να κοιταξω παλι προς Windows Mobile Smartphone όπως πχ το HTC HD2 (το οποιο δεν προτιμω λογω μεγεθους και τιμης).

Ευχαρισω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας,

Το Destinator βγαίνει σε έκδοση για android με δοκιμαστική περίοδο πριν την αγορά αλλά δεν έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Για τα υπόλοιπα που χρειάζεσαι το Desire είναι κορυφαίο κινητό τη στιγμή που μιλάμε οπότε τα καταφέρνει πολύ καλά, άνετα και γρήγορα, ίσως δηλαδή να βολευόσουν και με κάτι φθηνότερο σαν το wildfire αν δεν είχες πρόβλημα με τη μικρότερη οθόνη αλλά αφού θα χρησιμοποιείς το τηλέφωνο και ως GPS οι 3.7 ίντσες είναι σαφώς καλύτερες από τις 3.2. Να αναφέρω ότι και στην πλοήγηση στο διαδίκτυο πετάει, αλλά αυτό εξαρτάται και από τη σύνδεση. Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει να αλλάξεις rom και τα λοιπά, αλλά θα ήταν πολύ καλό να εγκαταστήσεις την επίσημη αναβάθμιση της εταιρίας στο android 2.2 γιατί κάνει το κινητό ακόμα καλύτερο. Μια δοκιμή από κοντά σε κάποιο κατάστημα θα ήταν κατατοπιστικότερη.

Επεξ/σία από Skylined
Δημοσ.
Το Destinator βγαίνει σε έκδοση για android με δοκιμαστική περίοδο πριν την αγορά αλλά δεν έχω εμπειρία με τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Για τα υπόλοιπα που χρειάζεσαι το Desire είναι κορυφαίο κινητό τη στιγμή που μιλάμε οπότε τα καταφέρνει πολύ καλά, άνετα και γρήγορα, ίσως δηλαδή να βολευόσουν και με κάτι φθηνότερο σαν το wildfire αν δεν είχες πρόβλημα με τη μικρότερη οθόνη αλλά αφού θα χρησιμοποιείς το τηλέφωνο και ως GPS οι 3.7 ίντσες είναι σαφώς καλύτερες από τις 3.2. Να αναφέρω ότι και στην πλοήγηση στο διαδίκτυο πετάει, αλλά αυτό εξαρτάται και από τη σύνδεση. Μπορεί να μη σε ενδιαφέρει να αλλάξεις rom και τα λοιπά, αλλά θα ήταν πολύ καλό να εγκαταστήσεις την επίσημη αναβάθμιση της εταιρίας στο android 2.2 γιατί κάνει το κινητό ακόμα καλύτερο. Μια δοκιμή από κοντά σε κάποιο κατάστημα θα ήταν κατατοπιστικότερη.

Σε ευχαριστω για την απαντηση σου.

Αυτο που με ενδιαφερει κυριως ειναι το μεγεθος της οθονης. Αλλοιως το ΟΜΝΙΑ με καλυπτει εντελως, απο αποψη λειτουργικοτητας. Ομως πολλες φορες χρειαζεται να απαντω σε email απο το κινητο, και η μεγαλυτερη οθονη θα με βοηθησει σε αυτο.

Το Dest ειναι wish to have περισσοτερο παρα αναγκη. Οποτε δεν ειναι και τοσο σημαντικος παραγων, πολυ περισσοτερο δε εφοσον υπαρχει δοκιμαστικη εστω εκδοση - που σημαινει ότι αργα ή γρηγορα θα εχουμε Dest για Android.

Σχετικα με το 2.2, απο ότι καταλαβα θα λαβω ειδοποιηση απο την ιδια την συσκευη και θα γινει αναβαθμιση on the fly, σωστα;

Δημοσ.

Σχετικα με το 2.2, απο ότι καταλαβα θα λαβω ειδοποιηση απο την ιδια την συσκευη και θα γινει αναβαθμιση on the fly, σωστα;

επειδη η αναβαθμιση εχει ηδη γινει μαλλον δεν θα λαβεις ειδοποιηση... το ποιο πιθανο ειναι να χρειαστει να κανεις μονος σου

check for updates μεσα απο τις ρυθμισεις (πανευκολο ειναι) ή ακομα καλυτερα μπορει και να το παρεις με την 2.2 ηδη μεσα...

Δημοσ.

Το Destinator βγαίνει ήδη σε έκδοση για το Android. Απλά πριν το αγοράσεις μπορείς να το δοκιμάσεις κιόλας. Είχα την περιέργεια να το δοκιμάσω αλλά δεν είχα όρεξη να εγγραφώ, και δε το βρήκα σε torrent, πρέπει να είναι αρκετά καλό

Δημοσ.

Ok, παιδια, σας ευχαριστω για τις απαντησεις και τις κατευθυνσεις σας.

αναλογα την διαθεσιμοτητα, σε λιγες μερες ελπιζω να το εχω στα χερια μου. :lol:

Δημοσ.
επειδη η αναβαθμιση εχει ηδη γινει μαλλον δεν θα λαβεις ειδοποιηση... το ποιο πιθανο ειναι να χρειαστει να κανεις μονος σου

check for updates μεσα απο τις ρυθμισεις (πανευκολο ειναι) ή ακομα καλυτερα μπορει και να το παρεις με την 2.2 ηδη μεσα...

Η αναβαθμηση αυτη εχει καποια χρεωση ή ειναι δωρεάν?

Δημοσ.
Η αναβαθμηση αυτη εχει καποια χρεωση ή ειναι δωρεάν?

τζαμπε

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.

:mrgreen:Ξεχάσατε το κόστος του ρεύματος μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Κάτι σχετικά με την πρώτη δημοσίευση: με τον τρόπο που κρατούσα τη συσκευή το δάχτυλό μου ακουμπούσε απειροελάχιστα στην οθόνη προκαλώντας φαινομενικά προβλήματα στην πλοήγηση. Όταν απομάκρυναν το δάχτυλό μου όλα έγιναν καλά.

Θέμα sense 2.2 και με ένδειξη μπαταρίας(nextsense Rom). Τελικά το προτίμησα λόγω fm radio και pinch to zoom και υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών launcher.

urly.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...