Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 2070 θα έχουν καταργηθεί οι υπολογιστές, θα υπάρχουν μόνο κινητά με ενωμένες επεξεργαστικές μονάδες 350 πυρηνών, δυνατότητα Ultra Maximum Definition ολογραφικής απεικόνησης, ασύρματης σύνδεσης με οθόνες αλλά και με όλες τις ηλεκτρικές/ηλεκτρονικές/κβαντικές συσκευές, και SD κάρτες των 25 Peta bytes.

Μέχρι τότε όμως... ένας Έλληνας έβγαλε 30fps από την κάμερα του desire στα 720p αλλά στα 50 δευτερόλεπτα το κινητό κάνει επανεκίνηση. Για την επίλυση του προβλήματος εργάζονται και άλλοι και άλλοι developers οπότε αναμένουμε

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αφου λεει οτι ΔΕΝ θα περιμενει... :P

Ναι επειδη θα χαση την επιδοτηση.........εχει ομως τη σκεπτικη της αναμονης..... :P αλλιως τον εβλεπε να περιμενε καναν αιωνα :lol:

Δημοσ.
Ναι επειδη θα χαση την επιδοτηση.........εχει ομως τη σκεπτικη της αναμονης..... :P αλλιως τον εβλεπε να περιμενε καναν αιωνα :lol:

η σκεπτικη της αναμονης δεν ειναι τελειως λανθασμενη ειδικα οταν πλησιαζουμε στα ορια των κυκλων ...

πχ θα επαιρνες τωρα το iphone 3gs εαν σε 2-3 βδομαδες ερχοταν το 4?

Δημοσ.
η σκεπτικη της αναμονης δεν ειναι τελειως λανθασμενη ειδικα οταν πλησιαζουμε στα ορια των κυκλων ...

πχ θα επαιρνες τωρα το iphone 3gs εαν σε 2-3 βδομαδες ερχοταν το 4?

Φυσικα και θα το επαιρνα ....εαν το 3GS ειχε 500 ευρω και το iphone 4 ειχε 700?

Δεν ειναι μονο το καινουριο μοντελο αλλα συναρτηση και η τιμη.Επισης εθεσες ενα τηλεφωνο που αλλαζη μοντελο μια φορα το χρονο......

Το παιδι ενδιαφερετε για τηλεφωνα που σε διαστημα 2-3 βδομαδων γινονται σχεδον παρελθον.

Αυτο δε σημαινει φυσικα οτι το iphone ειναι το καλυτερο τηλεφωνο.Το συγκεκριμενο για μενα κινητο ειναι η μεγαλυτερη πατατα που εχει περαση απο τα χερια μου σαν συσκευη.....(με εξαιρεση το toucth του).

Υστερα απο ΠΟΛΛΕΣ ΜΑ ΠΟΛΛΕΣ αλλαγες σε συσκευες εχω καταληξη στο Desire το οποιο συνηστω και στο φιλο που το σκεφτεται αφου ειναι με διαφορα οτι καλυτερο κυκλοφορει και φυσικα συναρτηση με την τιμη του........τωρα εαν θελει να περιμενει το Desire Hd η καποιο μεταγενεστερο μοντελο αυττο ειναι αλλο θεμα.Τουλαχιστον η Htc μου εχει αποδειξη οτι εκτος του οτι εχει απο τα πιο ποιοτηκα τηλεφωνα(για μενα παντα.....ειναι προσωπικη μου γνωμη αυτη) βγαζοντας στην αγορα ενα καινουριο μοντελο της εχει ηδη στα σχαρια τον αντικαταστατη του..........

Δημοσ.
Το συγκεκριμενο για μενα κινητο ειναι η μεγαλυτερη πατατα που εχει περαση απο τα χερια μου σαν συσκευη.....(με εξαιρεση το toucth του).

Ειναι η μεγαλυτερη πατατα που εχω ακουσει για το iPhone :lol:

Εχω το Desire αλλα θεωρω οτι το iPhone ειναι με λιγη διαφορα το καλυτερο της αγορας (προς το παρον)

Δημοσ.

Εχω το Desire αλλα θεωρω οτι το iPhone ειναι με λιγη διαφορα το καλυτερο της αγορας (προς το παρον)

To να κατακρινης κατι και να ερχεσαι σε αντιπαραθεση εχοντας προσωπικη γνωμη το θεωρω απολυτα φυσικο....

Το να κατακρινης ομως τη γνωμη καποιου και χωρις να δεχτης προσωπικη επιθεση το θεωρω πρωτα απο ολα ΑΓΕΝΕΣ.

Θα μπορουσες να εκφρασης την αποψη σου για το καθε τηλεφωνο σαν προσωπικη σου γνωμη και οχι σαν προσωπικη επιθεση στη γνωμη του αλλου...διοτι οπως εχεις προσωπικη αποψη οπως αναφερεις και παραπανω για τα δυο τηλεφωνα και τη λες...και καλως κανεις... ετσι θα επιτρεψεις και την γνωμη των αλλων χωρις να χλευαζεις την γνωμη τους...εκτος και εαν εισαι ο ιδιος ο Steve Jobs και σου θυξαμε το προιον.

Οταν μiλησα για πατατα αναφερα καθαρα και μονο την δικη μου αποψη για το iphone...

Οταν αναφερεις οτι ειναι η μεγαλυτερη πατατα που ακουσες εξεφρασες τη γνωμη σου στην αποψη μου και μονο......χωρις τιποτε αλλο......

Αφου εχεις λοιπον Desire και αφου θεωρεις οτι το iphone ειναι καλυτερο...τι σε κραταει στο τηλεφωνο αυτο και δεν το κανεις αλλαγη...πιστευω οτι θα βρεις ευκολα να κανεις ανταλλαγη

Λοιπον επειδη βγηκαμε εκτος θεματος και επειδη δεν ειχα σκοπο να ανοιξω αντιπαραθεση μεταξυ δυο τηλεφωνων....τα πηρα λιγο επειδη δεχτηκα κριτικη χωρις λογο... η ουσια ειναι οτι ηθελα να βοηθησω τον φιλο να παρει μια αποφαση χωρις να περιμενει το αγνωστο μελλον για να αγοραση μια συσκευη......

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και βγαινουν πολλες συσκευες.......πολλες αποψης και γνωμες.......πολλοι ειδημονες στο χωρο(μεσα σε αυτους και εγω φυσικα) και ακρη δεν βγαινει............

Δημοσ.
To να κατακρινης κατι και να ερχεσαι σε αντιπαραθεση εχοντας προσωπικη γνωμη το θεωρω απολυτα φυσικο....

Το να κατακρινης ομως τη γνωμη καποιου και χωρις να δεχτης προσωπικη επιθεση το θεωρω πρωτα απο ολα ΑΓΕΝΕΣ.

Θα μπορουσες να εκφρασης την αποψη σου για το καθε τηλεφωνο σαν προσωπικη σου γνωμη και οχι σαν προσωπικη επιθεση στη γνωμη του αλλου...διοτι οπως εχεις προσωπικη αποψη οπως αναφερεις και παραπανω για τα δυο τηλεφωνα και τη λες...και καλως κανεις... ετσι θα επιτρεψεις και την γνωμη των αλλων χωρις να χλευαζεις την γνωμη τους...εκτος και εαν εισαι ο ιδιος ο Steve Jobs και σου θυξαμε το προιον.

Οταν μiλησα για πατατα αναφερα καθαρα και μονο την δικη μου αποψη για το iphone...

Οταν αναφερεις οτι ειναι η μεγαλυτερη πατατα που ακουσες εξεφρασες τη γνωμη σου στην αποψη μου και μονο......χωρις τιποτε αλλο......

Αφου εχεις λοιπον Desire και αφου θεωρεις οτι το iphone ειναι καλυτερο...τι σε κραταει στο τηλεφωνο αυτο και δεν το κανεις αλλαγη...πιστευω οτι θα βρεις ευκολα να κανεις ανταλλαγη

Λοιπον επειδη βγηκαμε εκτος θεματος και επειδη δεν ειχα σκοπο να ανοιξω αντιπαραθεση μεταξυ δυο τηλεφωνων....τα πηρα λιγο επειδη δεχτηκα κριτικη χωρις λογο... η ουσια ειναι οτι ηθελα να βοηθησω τον φιλο να παρει μια αποφαση χωρις να περιμενει το αγνωστο μελλον για να αγοραση μια συσκευη......

Το θεμα ειναι οτι υπαρχουν και βγαινουν πολλες συσκευες.......πολλες αποψης και γνωμες.......πολλοι ειδημονες στο χωρο(μεσα σε αυτους και εγω φυσικα) και ακρη δεν βγαινει............

σιγα την προσβολη :P θα πρεπει να αφηνεις τετοιες βλακειες να περνανε στο ντουκου επειδη ετσι ξεκινανε αντιπαραθεσεις και τσακωμοι χωρις (σοβαρο) λογο... coolαρε λιγο B)

στο θεμα μας: πως περιμενεις να βοηθησεις τον φιλο μας οταν λες οτι το iPhone ειναι η μεγαλυτερη πατατα την ωρα που θεωρειται αντικειμενικα ενα απο τα κορυφαια κινητα που εχουν βγει??

το Desire το πηρα επειδη:

1. Εχω ηδη iPod touch 2g οπου το iPhone 4 απλα θα ηταν μια βελτιωμενη εκδοση αυτου που ηδη εχω οποτε θα μου αχρηστευε τελειως το iPod. Ετσι προτιμησα το Desire ωστε να εχω και Αndroid και iOS και τις αντιστοιχες εφαρμογες και δυνατοτητες τους. Επισης θεωρησα οτι δεν αξιζε να πουληθει το iPod για χαρη του iPhone.

2. Ηθελα να δοκιμασω κατι καινουριο

3. Γλυτωσα 300 ευρω περιπου

4. Γλυτωσα 2-3 βδομαδες αναμονης περιπου

Δημοσ.

Είχες και τα δυο πολύ καιρό; ίσως θες λίγο καιρό να απεξαρτηθείς από iPhone ..

Δημοσ.

Σε λίγο καιρό βγαίνει το IDesirePhone4 HD που τρέχει σε λειτουργικό AndrIos4 gingerbread. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αποκτήσω

Δημοσ.

Το iPhone ήταν και είναι μια καλή συσκευή αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι πλέον η καλύτερη..!

Και για να μην λέμε πολλά αυτή την στιγμή αν κάποιος θέλει μια καλή συσκευή στο σύνολο της και στην τιμή της, δεν έχει παρά να στρέψει το ενδιαφέρον του προς το desire ή και το galaxy.....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.
Το iPhone ήταν και είναι μια καλή συσκευή αλλά εδώ και αρκετό καιρό δεν είναι πλέον η καλύτερη..!

Και για να μην λέμε πολλά αυτή την στιγμή αν κάποιος θέλει μια καλή συσκευή στο σύνολο της και στην τιμή της, δεν έχει παρά να στρέψει το ενδιαφέρον του προς το desire ή και το galaxy.....

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Τι σημαίνει "καλύτερο";

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλα τα παιδιά του forum.

Είμαι κάτοχος desire εδώ κ 2 μήνες αλλά κ iphone 3gs 32gb. Άμα ήταν να έχω μόνο ένα κινητό θα είχα μόνο το htc. Εγώ προσωπικά έχω πάθει πλάκα! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πολύ! Κάνει τα πάντα, είναι πολύ γρήγορο, έχει φοβερό touch κι είναι όλα στο Market δωρεάν!

Βέβαια όλα είναι υποκειμενικά.. Απλά λέω την γνώμη μου.

Δημοσ.
Τι σημαίνει "καλύτερο";

Έχει πάψει πλέον να έχει τα πρωτεία στο wow browsing,στην μεγάλη γκάμα εφαρμογών-παιχνιδιών,στην ταχύτητα και στο customising.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...