Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
το μονο που φοβαμαι ειναι η πειρατεια...

η apple και το xbox live πετυχαν γιατι και ο αερας που αναπνεεις εκει μεσα πληρωνεται

Ξεχνάς πόσο εύκολο είναι να σπάσει το iPhone. Εξάλλου η Google θα εφαρμόσει νέο σύστημα με άδειες online για όσους κατασκευαστές το επιθυμούν.

Δημοσ.
Ξεχνάς πόσο εύκολο είναι να σπάσει το iPhone. Εξάλλου η Google θα εφαρμόσει νέο σύστημα με άδειες online για όσους κατασκευαστές το επιθυμούν.

μακαρι......

Δημοσ.
Την κατεβασα εκανε επανεκκινηση και τωρα μαλλον την εγκαθιστα...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι! βγήκε η έκδοση 2.2 για το desire και εσύ την κατέβασες και τώρα λογικά θα την έχεις εγκαταστήσει,σωστά?

Η ενημέρωση έγινε μόνη της η την κατέβασες από κάπου συγκεκριμένα?

Έγινε μόνο του όλο αυτό? (εννοώ κανει επανεκκίνηση και εγκατάσταση μόνο του?)

Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω ένα desire το Σεπτέμβρη και απλά κάνω μερικές γενικές ερωτήσεις μιας και ειμαι λιγο άσχετος και τωρα σιγά σιγά προσπαθώ να μάθω 5 πράγματα.Α, και κατι τελευταίο,αν παω σε ενα μηνά να το αγοράσω θα έχει πανω 2.2 ή 2.1 ή μηπως δεν παίζει ρολο μιασ και με το που εχει πρόσβαση στο νετ τα κατεβάζει μονο του??B)

Δημοσ.
Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι! βγήκε η έκδοση 2.2 για το desire και εσύ την κατέβασες και τώρα λογικά θα την έχεις εγκαταστήσει,σωστά?

Είμαι διατεθειμένος να αγοράσω ένα desire το Σεπτέμβρη και απλά κάνω μερικές γενικές ερωτήσεις μιας και ειμαι λιγο άσχετος και τωρα σιγά σιγά προσπαθώ να μάθω 5 πράγματα.Α, και κατι τελευταίο,αν παω σε ενα μηνά να το αγοράσω θα έχει πανω 2.2 ή 2.1 ή μηπως δεν παίζει ρολο μιασ και με το που εχει πρόσβαση στο νετ τα κατεβάζει μονο του??B)

Η ενημερωση γινεται ψαχνοντας απο το κινητο που ειναι συνδεδεμενο σε ασυρματο δικτυο για ενημερωσεις λογισμικου.Ολα γινοντε ευκολα και αυτοαματα απο μονα τους.

Δημοσ.

με την αναβαθμιση δεν θαχεις προβλημα ειναι ευκολο ΑΛΛΑ μεχρι τοτε μπορει να εχουν βγει τα Desire με τις SLCD:eek: ενω τωρα εχουν AMOLED:-D

Δημοσ.

Μην αγχώνεσαι γενικά πολύ.. όλα γίνονται εύκολα. Εγκατάσταση προγραμάτων, update από 2.1 σε 2.2 (αν δεν την έχει). Είμαι πρώην iphoneάκιας και το υπερπροτείνω ανεπιφύλακτα το κινητό.

Απλά τα καινούρια desire θα βγαίνουν με μια οθόνη σχετικά χαμηλότερης ποιότητας (SuperLCD) ενώ μέχρι τώρα βγαίνανε με super amoled. Όλο αυτό γίνεται λόγω έλλειψης πρώτω υλών...

Οπότε αν βιαστείς ίσως προλάβεις κομμάτι με superamoled.

Το γράφει από πίσω το κουτί το τι έχει

Δημοσ.
not super :whistle:

Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση σας!!!:-)

το "not super" δεν κατάλαβα πολύ καλά!!! τι εννοείς? για την οθόνη μιλάς,για το αν βιαστώ ή για το αν το γράφει πίσω,στο κουτί?

Δημοσ.
Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση απάντηση σας!!!:-)

το "not super" δεν κατάλαβα πολύ καλά!!! τι εννοείς? για την οθόνη μιλάς,για το αν βιαστώ ή για το αν το γράφει πίσω,στο κουτί?

δεν εχει superamoled εχει amoled B)

Δημοσ.
δεν εχει superamoled εχει amoled B)

ααα τώρα κατάλαβα!!! χαχαχαχα :lol:

βασικά δεν έχω διαβάσει για τις διάφορές ανάμεσά στις amoled και αυτές που θα βάλουν στα νέα τηλέφωνα..έχουν τόσο μεγάλη διαφορά???

Δημοσ.
ααα μολις θυμηθηκα...! μια αλλη επιλογη ειναι να περιμενεις για το HTC Desire HD

βασικά αν τελικώς βγει όπως φημολογείται τον Οκτώβρη,θα πρέπει να περιμένω και λίγο για να δω τι παίζει,και αν βγάζει προβλήματα κτλ (βλέπε iphone 4G),οπότε πάμε Χριστούγεννα. Η αναβάθμιση ή επιδότηση (όπως θες πες το) της εταιρείας όμως είναι για τον Σεπτέμβρη και αν δεν το πάρω τελείωσε μετά.και δεν είμαι σε φάση για να πληρώσω το οποιοδήποτε τηλέφωνο πάρω μετρητοίς

Δημοσ.
βασικά αν τελικώς βγει όπως φημολογείται τον Οκτώβρη,θα πρέπει να περιμένω και λίγο για να δω τι παίζει,και αν βγάζει προβλήματα κτλ (βλέπε iphone 4G),οπότε πάμε Χριστούγεννα. Η αναβάθμιση ή επιδότηση (όπως θες πες το) της εταιρείας όμως είναι για τον Σεπτέμβρη και αν δεν το πάρω τελείωσε μετά.και δεν είμαι σε φάση για να πληρώσω το οποιοδήποτε τηλέφωνο πάρω μετρητοίς

Φιλε μου καθαρα φιλικα απο μενα.............οσο και να περιμενεις παντα θα υπαρχει κατι καινουριο που θα βγει αμεσως μετα απο αυτο που θα παρεις οτι και να παρεις........

Γι'αυτο παρε αυτο που σου αρεσει τι δεδομενη χρονικη στιγμη που μπορεις και το θελεις και μην σκεφτεσαι τι θα βγει μετα και τι προβληματα θα εχει........ειναι φαυλος κυκλος που δεν τελειωνει ποτε............

Τωρα εαν παλι θες......περιμενε μεχρι το 2070 μπας και βγει κινητο διαστημοπλοιο :lol:

Πλακιστα καω ετσι? μην παρεξηγηθω :-)

Δημοσ.
Φιλε μου καθαρα φιλικα απο μενα.............οσο και να περιμενεις παντα θα υπαρχει κατι καινουριο που θα βγει αμεσως μετα απο αυτο που θα παρεις οτι και να παρεις........

Γι'αυτο παρε αυτο που σου αρεσει τι δεδομενη χρονικη στιγμη που μπορεις και το θελεις και μην σκεφτεσαι τι θα βγει μετα και τι προβληματα θα εχει........ειναι φαυλος κυκλος που δεν τελειωνει ποτε............

Τωρα εαν παλι θες......περιμενε μεχρι το 2070 μπας και βγει κινητο διαστημοπλοιο :lol:

Πλακιστα καω ετσι? μην παρεξηγηθω :-)

αφου λεει οτι ΔΕΝ θα περιμενει... :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...