Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκανα uninstall την εφαρμογή LED light [που την βρίσκεις μέσω market] και μια άλλη που είχα βάλει.

Πια αυτές είναι άχρηστες μιας και η HTC δίνει το Flashlight (αν και βόλευε γιατί μπορούσε να μπει και ως widget).

Εγω ειχα βαλει το aFlishlight απο market.Δεν βλεπω καποιο Flashlight τωρα στα προγραμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγω ειχα βαλει το aFlishlight απο market.Δεν βλεπω καποιο Flashlight τωρα στα προγραμματα.

Εάν το έχετε στα Ελληνικά ψάξτε για το "φακός".

Χαχαχα!

Ακούγεται λίγο αστείο :)

Αχ ρε iPhone... το μόνο που μου λείπει σε σένα είναι το fruit ninja!

Το cydia καθόλου!! Έβλεπα εφιάλτες με το Loading Data κάθε φορά που άνοιγα το cydia που κράταγε γύρω στο 5λεπτο.. και αν με έπαιρνε κανείς τηλέφωνο δεν πάει να ήταν για δουλειά έπρεπε να του το κλείσω στην μούρη γιατί θα μου χάλαγε packages, θα έπρεπε να ξαναπεριμένω.. κοκ...

Ναι αλλά δεν με βοηθάς έτσι.

Ναι αλλά δεν με βοηθάς έτσι.

Δεν το είπα για να σε κοροϊδέψω/ειρωνευτώ.. ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες. Το cydia κοροϊδεύω ;)

Νόμιζα ότι κατάλαβες από την απάντηση του Χ μετά το ποστ σου.

Απλά δεν χρειάζεσαι cydia. Το market σου επιτρέπει να κατεβάζεις σπασμένα αντιθέτως με το iphone που έπρεπε να βάλεις cydia.

Το αντίστοιχο ας πούμε του android είναι το να κάνεις το κινητό σου root.

Αλλά μην το συγκρίνεις με το iPhone + cydia.

Το iphone (χωρίς cydia) είναι μισό κινητό.

Το ανδροειδές τα έχει όλα αυτά που θα του πρόσφερε ένα cydia από μόνο του. Με το root απλά "ξεκλειδώνεις" 2-3 λειτουργίες παραπάνω..

• Moderators

Απλά δεν χρειάζεσαι cydia. Το market σου επιτρέπει να κατεβάζεις σπασμένα αντιθέτως με το iphone που έπρεπε να βάλεις cydia.

Το ανδροειδές τα έχει όλα αυτά που θα του πρόσφερε ένα cydia από μόνο του. Με το root απλά "ξεκλειδώνεις" 2-3 λειτουργίες παραπάνω..

Χμμμ απο το μαρκετ κατεβαζεις σπασμενες εφαρμογες?

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ξεκλειδωνει το root? Εχω το galaxy s αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει με το root. :)

Χμμμ απο το μαρκετ κατεβαζεις σπασμενες εφαρμογες?

Μπορεις να μου πεις τι ακριβως ξεκλειδωνει το root? Εχω το galaxy s αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει με το root. :)

Απλά δεν χρειάζεται κάποιο πείραγμα για να εγκαταστήσεις σπασμένα. Απλά τα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Συνδέεις το καλώδιο και αντιγράφεις. Και μέσα από οποιοδήποτε filemanager (π.χ. astro) το κάνεις install.

Το κινητό σου έχει έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο. Από την μαμά, δεν σε αφήνει να πειράξεις/γράψεις σε όλους τους φακέλους.

Το Ροοτ σου δίνει αυτή την δυνατότητα.

Γιατί το κάνει αυτό...; Ε.. για να βάλεις custom rom π.χ. Για να περάσεις themes. Και κάτι άλλα λίγα...

Απλά δεν χρειάζεται κάποιο πείραγμα για να εγκαταστήσεις σπασμένα. Απλά τα κατεβάζεις στον υπολογιστή σου. Συνδέεις το καλώδιο και αντιγράφεις. Και μέσα από οποιοδήποτε filemanager (π.χ. astro) το κάνεις install.

Με το apktor ή το aptoide που υπάρχουν δωρεάν στο market μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές σαν το cydia αν βάλεις την κατάλληλη url στις ρυθμίσεις.

Με το apktor ή το aptoide που υπάρχουν δωρεάν στο market μπορείς να κατεβάσεις εφαρμογές σαν το cydia αν βάλεις την κατάλληλη url στις ρυθμίσεις.

ΕΛΑ ΡΕ! :shock::-D αυτα ειναι απο τα πρωτα που λενε! περιμενω λιστα με τα καλυτερα url απο repositories! :P B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, ο συγχρονισμός που κάνει στις επαφές του τηλεφώνου με αυτές του gmail, είναι οne way ή two way;

Είναι κάτι που μπορούμε να το ρυθμίσουμε όπως θέλουμε;

Επεξ/σία από Jorge79

ΕΛΑ ΡΕ! :shock::-D αυτα ειναι απο τα πρωτα που λενε! περιμενω λιστα με τα καλυτερα url απο repositories! :P B)

here:

GreekG33k!!!

Πρώτον.. μου έβαλες τα γυαλιά.

Νόμιζα πως σε μια βδομάδα έμαθα όλο τον κόσμο του android :P

To aptkor μιλάμε είναι υπερβολή... η πρώτη γεύση που πήρα ήταν πολύ για να την αντέξω νομίζω. Πολύ υλικό..

Η καταστροφή του android market.

για μεγαλυτερη sd card χρειαζεται microsdhc 8,16,32gb class 2 και μετα ολα copy-paste?

Όσο μεγαλύτερο class θεωρητικά τόσο καλύτερα αλλά πρέπει να το ψάξεις και να δεις benchmarks γιατί από ότι διαβάζω μπορεί μια class 2 κάρτα να είναι καλύτερη και από class 6.

Σημείωση: Το class είναι το minimum writing transfer rate σε megabytes, δηλαδή σε μια class 6 όταν γράφεις ένα αρχείο τότε είναι εγγυημένο ότι δεν θα πέσει κάτω από 6 MB/sec

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...