tr3quart1sta Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εννοεις να υποστηριζε την μεταφορα της στην SD ? yep αλλα με το προγραμμα που ειπες πιο πριν σου βρισκει αυτο ποιες εφαρμογες το υποστηριζουν απο το να ψαχνεις μια μια μονος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 yep αλλα με το προγραμμα που ειπες πιο πριν σου βρισκει αυτο ποιες εφαρμογες το υποστηριζουν απο το να ψαχνεις μια μια μονος σου Μαλιστα...Κατι ειναι και αυτο.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Την έβαλα κι εγώ πριν μερικές ώρες.Γενικά με ικανοποίησε, δεν ήθελα και πολύ μεγάλες αλλαγές, 2-3 μικρά πραγματάκια που ήθελα τα αλλάξανε.Πάντως μου δίνει την εντύπωση ότι πλέον ανταποκρίνεται πιο ακαριαία το τηλέφωνο.Σε ένα linpack που έκανα εντωμεταξεί μου έβγαλε σχεδόν 5πλάσια απόδοση σε σχέση με πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpanagiotou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 έχω κολλήσει λίγο με αυτό το κινητό, από τη μια θέλω να το πάρω, από την άλλη σκέφτομαι αφού θα δώσω τόσα λεφτά, μήπως να περιμένω το νέο iphone.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μόνο εγώ παρατηρώ να ρουφάει περισσότερη μπαταρία με την FroYo? Επίσης γνωρίζετε κάποιο bluetooth keyboard που να συνεργάζεται σωστά με την συσκευή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redpill Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εμένα μου κάνει κάτι νερακια είναι η αλήθεια. Μπορεί και να είναι η ιδέα μου άλλα φαίνεται να έχει κάτι "παγωματακια", και μερικές φορές μου κολλάει η μπάρα του ξεκλειδωματος, δεν αποκρίνεται. Και εμένα επίσης μου φαίνεται ότι τραβάει περισσότερη μπαταρία. Η ποιότητα του βίντεο στα 720p είναι πολύ καλή. Γενικά σου δίνει μερικές πολύ καλές αναβαθμίσεις με κυριότερη το WiFi spot καί το πολύ καλύτερο βίντεο άλλα κάτι δε πάει καλά στο δικό μου, δεν είμαι ικανοποιημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Παιδια εγω παλι σημερα απο τις 9 το πρωι με wifi ανοιχτο και επαιζα συνεχεια, δοκιμαζα βιντεο, εκανα live steaming, σερφαρα, και με ανοιχτο gps, δοκιμασα και το droidcam και η μπαταρια τωρα εβγαλε ειδοποιηση οτι τα εφτυσε... 2 ωρες ξεσκισμα δεν ειναι ασχημα. Με την 2.1 μου τελειωνε στις 7 ωρες με τετοια χρηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Τίποτα σε στυλ συντια παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Τίποτα σε στυλ συντια παίζει; Tι να το κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μόνο εγώ παρατηρώ να ρουφάει περισσότερη μπαταρία με την FroYo? Μάλλον βρέθηκε ο ύποπτος. Αφού διάβασα διάφορα στο xda σούταρα το LED light [που προκαλεί και άλλα προβλήματα από ότι διαβάζω] και η μπαταρία παραμένει βράχος (για την ώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδιά Linpack έχει κάνει κανείς να μου πει πόσα MFlops βγάζει; Στην official rom το jit είναι ενεργοποιημένο default; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τίποτα σε στυλ συντια παίζει; Tι να το κανεις; Χαχαχα! Ακούγεται λίγο αστείο Αχ ρε iPhone... το μόνο που μου λείπει σε σένα είναι το fruit ninja! Το cydia καθόλου!! Έβλεπα εφιάλτες με το Loading Data κάθε φορά που άνοιγα το cydia που κράταγε γύρω στο 5λεπτο.. και αν με έπαιρνε κανείς τηλέφωνο δεν πάει να ήταν για δουλειά έπρεπε να του το κλείσω στην μούρη γιατί θα μου χάλαγε packages, θα έπρεπε να ξαναπεριμένω.. κοκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παιδιά Linpack έχει κάνει κανείς να μου πει πόσα MFlops βγάζει;Στην official rom το jit είναι ενεργοποιημένο default; 39.8 με official froyo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redpill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μάλλον βρέθηκε ο ύποπτος. Αφού διάβασα διάφορα στο xda σούταρα το LED light [που προκαλεί και άλλα προβλήματα από ότι διαβάζω] και η μπαταρία παραμένει βράχος (για την ώρα). Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Αφαιρεσες το app του φακού ή κατι άλλο που δε κατάλαβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Αφαιρεσες το app του φακού ή κατι άλλο που δε κατάλαβα; Έκανα uninstall την εφαρμογή LED light [που την βρίσκεις μέσω market] και μια άλλη που είχα βάλει. Πια αυτές είναι άχρηστες μιας και η HTC δίνει το Flashlight (αν και βόλευε γιατί μπορούσε να μπει και ως widget). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα