tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 22 frames δεν είναι τέλειο αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητικό. Φαντάζομαι ότι στα 800x480 θα έχει καμία 30αριά. Καθόλου άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Σε όσους δεν εμφανίστηκε ειδοποίηση για κατέβασμα της 2.2. Ρυθμίσεις Σχετικά με το τηλέφωνο Έλεγχος ενημερώσεων και είστε έτοιμοι Εμένα δεν μου βγήκε ειδοποίηση, ήμουν συνδεδεμένος με το 3g γιατί έλειπα, αλλά εδώ και μια ώρα που επέστρεψα και μπήκα στο wi-fi τα ίδια. Anyways ο παραπάνω τρόπος δουλεύει μια χαρά και τώρα κατεβαίνει \0/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) 26fps είναι μια χαρά, και 22 στα 720p επίσης Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από Skylined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPARTIAN Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά δεν είχαν πει ότι οι εφαρμογές θα μπαίνουν στην SD....? Sent from my HTC Desire using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δεν μπαίνουν αυτόματα, πρέπει να κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις από το μάρκετ και να το υποστηρίζει και η εφαρμογή sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Στο Myphone διαβασα οτι γινεται με το app 2 SD,free στο market Την δοκιμασα αλλα μαλλον λιγες εφαρμογες μου βρηκε και μετεφερα και δεν ξερω σε ποιο σημειο της sd τις πηγε. Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Έκανα την αναβάθμιση κανονικά αλλά δεν βλέπω καμία απο τις αισθητικές αλλαγές που διαβάζω στα forums. Δηλαδή ενώ τα νέα features υπάρχουν κανονικά, δεν έγινε καμία αλλαγή στην home screen ούτε και πουθενά αλλού. Απ ότι διαβάζω υπάρχουν αλλαγές στην κάμερα, στην γκαλερί στον music player κτλ.....εγω τα βλέπω όλα ακριβώς όπως πριν....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Οι περισσότερες αλλαγές είναι αρκετά μικρές για να τις προσέξεις άμμεσα. Όπως είναι ίσως λογικό δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει η home screen. Αν προσέξεις όμως καλύτερα θα δεις ότι: -έχουν αλλάξει αρκετά εικονίδια (ειδικότερα τα widgetάκια με τους on/off διακόπτες) -στο πρόγραμμα για τη συγγραφή μηνυμάτων μεγάλωσε το πλαίσιο εισαγωγής μηνύματος, άλλαξε το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, υπάρχει υποστήριξη για sms 160 χαρακτήρων σε συσκευές που προοριζόταν για άλλη χώρα [όπως η δική μου] -η οθόνη περιστρέφεται και πρός τα δεξιά πλέον (έπικ φέιλ όταν είσαι ξαπλωμένος) -δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 720p -υποστήριξη από τον browser του κινητού για flash 10.1 -μην ξεχνάμε επίσης τις έξτρα λειτουργίες wi-fi hotspot, φακός, ανανεωμένο ραδιόφωνο, ειδήσεις, κοινή χρήση εφαρμογών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gassim Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 προφανώς οι φωτογραφίες που έχω δεί να κυκλοφορούν στο ιντερνετ με τα docked εικονίδια ιντερνετ και εφαρμογές δεξιά και αριστερά απο το εικονίδιο του τηλεφώνου προέρχονται απο rooted συσκευες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 προφανώς οι φωτογραφίες που έχω δεί να κυκλοφορούν στο ιντερνετ με τα docked εικονίδια ιντερνετ και εφαρμογές δεξιά και αριστερά απο το εικονίδιο του τηλεφώνου προέρχονται απο rooted συσκευες ? Όχι. Η επιφάνεια εργασίας είναι και αυτή ένα πρόγραμμα στο android που άμα δεν σου αρέσει υπάρχουν εναλλακτικά στο android market, δεν χρειάζεται root για να τα βάλεις. Τα πιο δημοφιλή είναι τα adwlauncher και launcherpro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε κανείς καμιά root "official" froyo? Λέω να βάλω αυτή * γιατί έχει 137mb free στο πρώτο boot.. *http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741923 Την έβαλα και α) πρόβλημα με facebook sync β) δεν έχει ελληνικά. Καμιά πρόταση; Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2010 από Jastonas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Στο Myphone διαβασα οτι γινεται με το app 2 SD,free στο market Την δοκιμασα αλλα μαλλον λιγες εφαρμογες μου βρηκε και μετεφερα και δεν ξερω σε ποιο σημειο της sd τις πηγε. πολυ καλο !! thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Στο Myphone διαβασα οτι γινεται με το app 2 SD,free στο market Την δοκιμασα αλλα μαλλον λιγες εφαρμογες μου βρηκε και μετεφερα και δεν ξερω σε ποιο σημειο της sd τις πηγε. πολυ καλο !! thx Οπως ξαναειπα ομως δεν βρηκα για μεταφορα ολες τις εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 όπως ξαναείπα πρέπει να το υποστηρίζει και η εφαρμογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 όπως ξαναείπα πρέπει να το υποστηρίζει και η εφαρμογη. Εννοεις να υποστηριζε την μεταφορα της στην SD ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα