Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 frames δεν είναι τέλειο αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητικό. Φαντάζομαι ότι στα 800x480 θα έχει καμία 30αριά. Καθόλου άσχημα.

bildschirmfoto20100801u.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε όσους δεν εμφανίστηκε ειδοποίηση για κατέβασμα της 2.2.

Ρυθμίσεις

Σχετικά με το τηλέφωνο

Έλεγχος ενημερώσεων

και είστε έτοιμοι :D

Εμένα δεν μου βγήκε ειδοποίηση, ήμουν συνδεδεμένος με το 3g γιατί έλειπα, αλλά εδώ και μια ώρα που επέστρεψα και μπήκα στο wi-fi τα ίδια. Anyways ο παραπάνω τρόπος δουλεύει μια χαρά και τώρα κατεβαίνει \0/

Δεν μπαίνουν αυτόματα, πρέπει να κατεβάσει τις τελευταίες εκδόσεις από το μάρκετ και να το υποστηρίζει και η εφαρμογή

sent from my HTC Magic using tapatalk

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Myphone διαβασα οτι γινεται με το

app 2 SD,free στο market

Την δοκιμασα αλλα μαλλον λιγες εφαρμογες μου βρηκε και μετεφερα και δεν ξερω σε ποιο σημειο της sd τις πηγε.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Έκανα την αναβάθμιση κανονικά αλλά δεν βλέπω καμία απο τις αισθητικές αλλαγές που διαβάζω στα forums. Δηλαδή ενώ τα νέα features υπάρχουν κανονικά, δεν έγινε καμία αλλαγή στην home screen ούτε και πουθενά αλλού. Απ ότι διαβάζω υπάρχουν αλλαγές στην κάμερα, στην γκαλερί στον music player κτλ.....εγω τα βλέπω όλα ακριβώς όπως πριν.......

Οι περισσότερες αλλαγές είναι αρκετά μικρές για να τις προσέξεις άμμεσα. Όπως είναι ίσως λογικό δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει η home screen. Αν προσέξεις όμως καλύτερα θα δεις ότι:

-έχουν αλλάξει αρκετά εικονίδια (ειδικότερα τα widgetάκια με τους on/off διακόπτες)

-στο πρόγραμμα για τη συγγραφή μηνυμάτων μεγάλωσε το πλαίσιο εισαγωγής μηνύματος, άλλαξε το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο, υπάρχει υποστήριξη για sms 160 χαρακτήρων σε συσκευές που προοριζόταν για άλλη χώρα [όπως η δική μου]

-η οθόνη περιστρέφεται και πρός τα δεξιά πλέον (έπικ φέιλ όταν είσαι ξαπλωμένος)

-δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε 720p

-υποστήριξη από τον browser του κινητού για flash 10.1

-μην ξεχνάμε επίσης τις έξτρα λειτουργίες wi-fi hotspot, φακός, ανανεωμένο ραδιόφωνο, ειδήσεις, κοινή χρήση εφαρμογών.

προφανώς οι φωτογραφίες που έχω δεί να κυκλοφορούν στο ιντερνετ με τα docked εικονίδια ιντερνετ και εφαρμογές δεξιά και αριστερά απο το εικονίδιο του τηλεφώνου προέρχονται απο rooted συσκευες ?

προφανώς οι φωτογραφίες που έχω δεί να κυκλοφορούν στο ιντερνετ με τα docked εικονίδια ιντερνετ και εφαρμογές δεξιά και αριστερά απο το εικονίδιο του τηλεφώνου προέρχονται απο rooted συσκευες ?

Όχι. Η επιφάνεια εργασίας είναι και αυτή ένα πρόγραμμα στο android που άμα δεν σου αρέσει υπάρχουν εναλλακτικά στο android market, δεν χρειάζεται root για να τα βάλεις.

Τα πιο δημοφιλή είναι τα adwlauncher και launcherpro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε κανείς καμιά root "official" froyo? Λέω να βάλω αυτή * γιατί έχει 137mb free στο πρώτο boot..

*http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=741923

Την έβαλα και α) πρόβλημα με facebook sync

β) δεν έχει ελληνικά.

Καμιά πρόταση;

Επεξ/σία από Jastonas

app 2 SD,free στο market

Την δοκιμασα αλλα μαλλον λιγες εφαρμογες μου βρηκε και μετεφερα και δεν ξερω σε ποιο σημειο της sd τις πηγε.

πολυ καλο !! thx :-D

app 2 SD,free στο market

πολυ καλο !! thx :-D

Οπως ξαναειπα ομως δεν βρηκα για μεταφορα ολες τις εφαρμογες απο το κινητο στην καρτα...

όπως ξαναείπα πρέπει να το υποστηρίζει και η εφαρμογη.

Εννοεις να υποστηριζε την μεταφορα της στην SD ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...