Nomedor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) Έτσι μου κάνει όλο υο μενού στα ελληνικά... εγώ θέλω μενού στα αγγλικά και να μπορώ να αλλάζω keyboard layouts.. αλλά δεν έχει επιλογή για ελληνικό Keyboard. English french italian και κάτι ακόμα... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5475283 Κατέβασε αυτό το πληκτρολογιο. Έχει κάμποσες γλώσσες, τρελό customize, XT9 και πολλά πολλά καλούδια. @ Γιαννη Όλα όσα λες τα κάνει αλλά θέλει ροοτ για screenshoots και αμα βάλεις το handcent sms θα έχεις και αναφορά παράδοσης αμα την ενεργοποιήσεις και 160 χαρακτήρες. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2010 από Nomedor
Jastonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5475283Κατέβασε αυτό το πληκτρολογιο. Έχει κάμποσες γλώσσες, τρελό customize, XT9 και πολλά πολλά καλούδια. Λοιπόν, έκανα το πρώτο μου Unroot και μετά ξανά root.. το κινητό ακόμα λειτουργεί. Αρχίζω και μαθαίνω σιγά σιγά πως δουλεύει. Έβαλα το swype που βρήκα σε apk αλλά ενω υπάρχει στα settings Ποτέ δεν το βρήκα όταν έγραφα μηνύματα. Το πληκτρολόγιο που έδωσες στο λινκ, μπαίνει το ένα apk, αλλά το clicker_hi λέει application not installed.
Nomedor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το clicker δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει, αλλά δεν είναι χρειάζεται απαραίτητα, είναι για να ρυθμίσεις την οθόνη σε περίπτωση που αλλού πατάς και άλλο βγαίνει.
Jastonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Και πάλι.. κάνω enable το htc ime mod αλλά στα μηνύματα πάλι έχει το παλιό πληκτρολόγιο. Τι κάνω λάθος,,,; ---------- Προσθήκη στις 14:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ---------- Οκ το βρήκα.. παρατεταμένο πάτημα και αλλαγή Ιnput method! pffff έχω πολλά να μάθω... ---------- Προσθήκη στις 14:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:27 ---------- Άλλη ερώτηση.. μια apk εφαρμογή που πάει και πως βγαίνει...;
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 @ Γιαννη αμα βάλεις το handcent sms θα έχεις και αναφορά παράδοσης αμα την ενεργοποιήσεις και 160 χαρακτήρες. Ευχαριστω. Εχει αλλα οχι με νεο sms αλλα αναδυομενο παραθυρακι ψηλα στην αρχικη οθονη.Ενα αλλο μειον για μενα ειναι οτι με κανενα προγραμμα που δοκιμασα δεν ταξινομει τα sms σε εισερχομενα , απεσταλεμενα κλπ.
chill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Από την λειτουργία του radio μείνατε ικανοποιημένοι? Μου φαίνεται απελπιστικά χαμηλή η ένταση του.......
chill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Από την λειτουργία του radio μείνατε ικανοποιημένοι? Μου φαίνεται απελπιστικά χαμηλή η ένταση του.......
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το πληκτρολόγιο που έδωσες στο λινκ, μπαίνει το ένα apk, αλλά το clicker_hi λέει application not installed. Kοίτα τί σου έγραψα πιο πάνω
Skylined Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Το πληκτρολόγιο που έδωσες στο λινκ, μπαίνει το ένα apk, αλλά το clicker_hi λέει application not installed. Kοίτα τί σου έγραψα πιο πάνω
Jastonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 settings/language & keyboard/touch input/keyboard languageέχει ήδη τα ελληνικά και με ορθογραφική διόρθωση Δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί.. το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο άρα δεν ξέρω τι rom είχε μέσα. Ξέρω ότι εγώ πέρασα μια official, πάλι δεν είχε ελληνικά και μετά πέρασα modaco και πάλι δεν είχε ελληνικά. Με htc ime mod είμαι οκ...
Jastonas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 settings/language & keyboard/touch input/keyboard languageέχει ήδη τα ελληνικά και με ορθογραφική διόρθωση Δεν έχει. Δεν ξέρω γιατί.. το τηλ το πήρα μεταχειρισμένο άρα δεν ξέρω τι rom είχε μέσα. Ξέρω ότι εγώ πέρασα μια official, πάλι δεν είχε ελληνικά και μετά πέρασα modaco και πάλι δεν είχε ελληνικά. Με htc ime mod είμαι οκ...
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καμία τζιτζί θηκούλα έχει βρει κανένας για το κινητάκι? Αυτές παρόλο που είναι για άλλα μοντέλα, δεδομένου ότι δεν "φοριούνται" στο κινητό λογικά δεν θα κάνουν και για το desire? Παραμένει και το κάτωθι ερώτημα........ Από την λειτουργία του radio μείνατε ικανοποιημένοι? Μου φαίνεται απελπιστικά χαμηλή η ένταση του.......
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Pαντως η μπαταρια του παιδια ειναι τραγικη.Απο το πρωι μηλησα λιγο παραπανω απο το συνηθες (κανα μισαωρο συνολικα) και μου επεσε στο 7 % με ανοιχτο βεβαια bluetooth και κλειστο Wifi.
damastes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Καμία τζιτζί θηκούλα έχει βρει κανένας για το κινητάκι? για κοίτα στο expansys έχουν αρκετά για desire ---------- Προσθήκη στις 19:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:48 ---------- Pαντως η μπαταρια του παιδια ειναι τραγικη.Απο το πρωι μηλησα λιγο παραπανω απο το συνηθες (κανα μισαωρο συνολικα) και μου επεσε στο 7 % με ανοιχτο βεβαια bluetooth και κλειστο Wifi. τα κλασικά που προτείνουν τα έχεις δοκιμάσει; π.χ απενεργοποιήση του live wallpaper
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 για κοίτα στο expansys έχουν αρκετά για desire ---------- Προσθήκη στις 19:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:48 ---------- τα κλασικά που προτείνουν τα έχεις δοκιμάσει; π.χ απενεργοποιήση του live wallpaper Ναι απο τις πρωτες ρυθμισεις.Ευχαριστω.Το μονο που εχω ανοιχτο ειναι το bluetooth λογω αναλογου στο αυτοκινητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα