tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εμενα ακόμα τίποτα....Απο vodafone tτο αγόρασα αλλα είναι ουσιαστικά unbranded....ας περιμένω λίγο ακόμα... κατι πηρε το ματι μου οτι ειναι διαθεσιμο για unlocked desires Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 κατι πηρε το ματι μου οτι ειναι διαθεσιμο για unlocked desires ναι το ξέρω...αλλα το τηλέφωνο είναι unbranded/unlocked. Μπορεί να το αγόρασα απο την vodafone αλλα δέν εχει vodafone customisations (π.χ. ringtones, splash screen της vodafone.) Είναι σάν να το αγόρασα απο την HTC. Ισως είναι υπερφορτωμένα τα σέρβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ολοκληρωθηκε και μου εδωσε και ...συγχαρητηρια !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Τώρα που θα βγει η επίσημη froyo θα βγουν rooted roms βασισμένες σε αυτή η θα γίνουν update αυτές που ήδη υπάρχουν ώστε να εξαφανιστούν τυχών ατελειες; Εγώ δηλαδή θα κρατήσω τη defrost; Εσύ με τη Defrost δε θα πάρεις καμία ειδοποίηση για αναβάθμιση. Και αν θέλεις να κρατήσεις το root μην την κανείς ούτε μόνος σου. Λογικά θα βγουν roms, ήδη κυκλοφορούν εδώ και λίγο καιρό αρκετές sense με froyo. ---------- Προσθήκη στις 15:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ---------- κατι πηρε το ματι μου οτι ειναι διαθεσιμο για unlocked desires Όντως. Οι κλειδωμένες συσκευές θα πάρουν την αναβάθμιση σε αρκετές βδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Στο market/ληψεις δεν υπαρχει τιποτα.Οι εφαρμογες ομως που ειχα κατεβασει φαινοντε οκ με πρωτη ματια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 μπηκε!! αυτη τη στιγμη γραφω απο το macbook το οποιο παιρνει internet απο το wifi hotspot του desire!! :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ξέρεις τώρα, μήπως το πήρε κανείς και το ξέχασε! Πάντως κάτι διάβασα ότι όταν είναι "κλειδωμένο" στην T-MOBILE δεν θα το πάρει τώρα. Τι εννοούν κλειδωμένο δεν μπορώ να καταλάβω μιας και κανένας προφανώς δεν έχει T-mobile. ΑΛΛΑ εγώ φοβάμαι γιατί όταν το ανοίγω το κινητό γράφει T-mobile... Λέτε να εννοούν αυτό? Μήπως αγόρασες branded συσκευή και δε το ξέρεις; Δεν έχει καμία δουλειά το T-mobile logo σε ξεκλείδωτο desire. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Σε 3-4 συντομευσεις επαφων με εικονα , εχασα την εικονα της συντομευσης αλλα η συντομευση λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 tr3quart1sta πόσα frames έχει η καταγραφή βίντεο στα 720p; Δοκίμασε σε φωτεινό μέρος. Το FM ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά; Με γειά το froyo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Κατεβαίνει !!!! (Χρειάστηκε να κάνω επανεκίνηση της συσκευής ωστε να βρεί οτι υπάρχει update) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 tr3quart1sta πόσα frames έχει η καταγραφή βίντεο στα 720p; Δοκίμασε σε φωτεινό μέρος. Το FM ραδιόφωνο δουλεύει μια χαρά; Με γειά το froyo δεν ξερω τραβηξα ενα βιντεακι 26 sec με αρκετη φωτεινοτητα και το περασα στο mac και μου δινει αυτες τις πληροφοριες: 26.3 mb mpeg-4 bitrate 7,961 edit: 22.641 fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μόλις πέρασε, βγάζει 1152 score στο quadrant. Τράβηξα ένα 720p βίντεο και έχει 22.368128 fps(tα fps τα είδα στο vlc) To ράδιο δουλεύει κανονικά, πιστεύω ότι θα έπρεπε να έχει λίγο περισσότερη ένταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μήπως αγόρασες branded συσκευή και δε το ξέρεις; Δεν έχει καμία δουλειά το T-mobile logo σε ξεκλείδωτο desire. Έλα μου ντε...Ξέρω και γω... Πάντως άκυρο, θα έπρεπε να συνεννοούμαι με την google ή της HTC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Εχει δοκιμάσει κανείς sync με iTunes με το 2.2;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 22 frames δεν είναι τέλειο αλλά σίγουρα είναι ικανοποιητικό. Φαντάζομαι ότι στα 800x480 θα έχει καμία 30αριά. Καθόλου άσχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα