cycomiko Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Ενημερωτικα Δέν θα έχει DivX;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Δέν θα έχει DivX;;; FroYo doesn't have built in divx support, but you can install media players that will. I use Rockplayer and it plays 700mb AVI files without any problems. Nice and smooth. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Έχω defrost 2.4, πως θα κάνω update σε 2.5? Check το xda. Εκεί θα λέει αν.χρειάζεται wipe και τι wipe ακριβώς.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2010 Όταν δεν θέλει wipe κάνω εγκατάσταση από την κ; φταίει μνήμης κανονικά και μένουν όλα τ; προγράμματα και οι ρυθμίσεις μου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 FroYo doesn't have built in divx support, but you can install media players that will. I use Rockplayer and it plays 700mb AVI files without any problems. Nice and smooth. Τελικά το DivX support θα το προσθέσει η HTC ανεξαρτήτως του Froyo http://www.htcphones.net/htc-desire-support-for-divx-confirmed/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 έχει πάρει κανείς το update του froyo ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 έχει πάρει κανείς το update του froyo ακόμα? Τιποτα ακομα......:cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 έχει πάρει κανείς το update του froyo ακόμα? ασε μην μου το θυμιζεις!! :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 έχει πάρει κανείς το update του froyo ακόμα? Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε κάθε λίγο και λιγάκι.. όταν κάποιος το πάρει θα το μάθουμε...θα γίνει χαμός και θα πάρουν φωτιά τα φόρουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Τώρα που θα βγει η επίσημη froyo θα βγουν rooted roms βασισμένες σε αυτή η θα γίνουν update αυτές που ήδη υπάρχουν ώστε να εξαφανιστούν τυχών ατελειες; Εγώ δηλαδή θα κρατήσω τη defrost; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightstrike Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να ρωτάμε κάθε λίγο και λιγάκι.. όταν κάποιος το πάρει θα το μάθουμε...θα γίνει χαμός και θα πάρουν φωτιά τα φόρουμ. Ξέρεις τώρα, μήπως το πήρε κανείς και το ξέχασε! Πάντως κάτι διάβασα ότι όταν είναι "κλειδωμένο" στην T-MOBILE δεν θα το πάρει τώρα. Τι εννοούν κλειδωμένο δεν μπορώ να καταλάβω μιας και κανένας προφανώς δεν έχει T-mobile. ΑΛΛΑ εγώ φοβάμαι γιατί όταν το ανοίγω το κινητό γράφει T-mobile... Λέτε να εννοούν αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Διαθεσιμη η 2.2...Ξεκινηστε !!!!!!:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 (επεξεργασμένο) Διαθεσιμη η 2.2...Ξεκινηστε !!!!!!:-D:-D YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες κατεβαινει!!! Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2010 από tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cycomiko Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες κατεβαινει!!! Εμενα ακόμα τίποτα....Απο vodafone tτο αγόρασα αλλα είναι ουσιαστικά unbranded....ας περιμένω λίγο ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Την κατεβασα εκανε επανεκκινηση και τωρα μαλλον την εγκαθιστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα