Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς! Θα σε ενημερώσει το κινητό και θα ξεκινήσει η διαδικασία αναβάθμισης.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς! Θα σε ενημερώσει το κινητό και θα ξεκινήσει η διαδικασία αναβάθμισης.

Δημοσ.

Ρε σεις εμένα αν το αφήσω για καιρό (πχ έστω 3-4 μέρες) ανοιχτό το τηλέφωνο όταν πάω να το απενεργοποιήσω μένει στην τελική εικόνα που είναι για επιβεβαίωση της απενεργοιποίησης χωρίς να κλείνει ποτέ.Δηλαδή βγάζω τη μπαταρία αναγκαστικά.Κανένας άλλος παθών;

Δημοσ.

Ρε σεις εμένα αν το αφήσω για καιρό (πχ έστω 3-4 μέρες) ανοιχτό το τηλέφωνο όταν πάω να το απενεργοποιήσω μένει στην τελική εικόνα που είναι για επιβεβαίωση της απενεργοιποίησης χωρίς να κλείνει ποτέ.Δηλαδή βγάζω τη μπαταρία αναγκαστικά.Κανένας άλλος παθών;

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο. Έψαξες στο google...;

'Εχεις κάποια custom (που πιθανώς να είναι unstable) ρομ;

Δημοσ.

Δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο. Έψαξες στο google...;

'Εχεις κάποια custom (που πιθανώς να είναι unstable) ρομ;

Δημοσ.

Όχι, το τηλέφωνο δεν είναι πειραγμένο.Ούτε πολλές εφαρμογές έχω περασμένες.Ελπίζω να στρώσει με την αναβάθμιση όταν έρθει.Όχι οτι είναι τίποτα τραγικό, αλλά είναι εκκνευριστικό σίγουρα.Για την 2.2 έχουμε τίποτα νεότερο;

Δημοσ.

Όχι, το τηλέφωνο δεν είναι πειραγμένο.Ούτε πολλές εφαρμογές έχω περασμένες.Ελπίζω να στρώσει με την αναβάθμιση όταν έρθει.Όχι οτι είναι τίποτα τραγικό, αλλά είναι εκκνευριστικό σίγουρα.Για την 2.2 έχουμε τίποτα νεότερο;

Δημοσ.
Δές το Post #12 που έχω γράψει...έχει 3 links για το θέμα αυτό. Μου έχει συμβεί ήδη 2-3 φορές

Σ'ευχαριστώ πολύ,δυστυχώς δεν βλέπω καμια λύση στο πρόβλημα μου, έχουν πολλοί το πρόβλημα αυτό απ'ότι είδα, και μου συμβαίνει αρκετά συχνά το τελευταίο διάστημα και ανησυχώ γιατί δεν θέλω να μπω στην διαδικασία εγγύησης αν υπάρχει πρόβλημα...! :(

Δημοσ.

Μου συμβαίνει κι εμένα φίλε μου.

Δημοσ.

Ενημερωτικα B)

Q & A

What is available in this update?

• The FroYo update for the HTC Desire gives users the complete FroYo feature set as well as some special additions of our own through the latest iteration of HTC Sense. The update will provide for 720p video playback, HTC’s App Share widget, as well as our enhanced HTC Caller ID, first seen in the HTC Wildfire. Also, through the update, HTC Sync will allow HTC Desire users to sync their music with iTunes.

What is HTC’s App Share widget?

• There are more than 50,000 apps available worldwide on Android Market – the majority of which are free. With more added every single day, it is becoming more and more difficult to find the best content for your phone. The App Share Widget lets you share your favourite mobile experiences with a simple gesture with a new app sharing widget.

• You can recommend apps by sending a link via text (SMS), email and social networks

What is HTC Caller ID?

• When you open up a contact card in the address book the phone displays all your communications and conversations with that friend, regardless of whether it was a call, text, email, image upload or status update on Facebook.

• When a friend calls you, HTC Caller ID will show their Facebook profile photo, their latest status update and even if their birthday is coming up soon

Why was there less of a wait for Android 2.2 (FroYo) for the Desire, than for Éclair for the Hero?

• We’re excited to be able to offer the FroYo update so quickly. There wasn’t as much of a difference between Éclair and FroYo as there was between Cupcake and Éclair so less development work was required to ensure the user experience was maintained at the high level our customers expect.

Will the update be available to all Desire users across Europe? Are you favouring unlocked devices over operator specific handsets?

• The FroYo update will begin rolling out immediately to SIM free unlocked devices and operator specific updates will be available in several weeks time

• We have strong relationships with our partners and are working closely with them to develop the update for their networks

• We will leave it to our operator partners to announce official timings

Why can’t you update everyone at the same time?

• We’re working hard with our partners to give all Desire users the same great experience

• Operator specific updates will be available in several weeks time

Will the Desire be updated to Gingerbread?

• The features of Gingerbread have not yet been officially announced, so it’s too early to say.

Why isn’t there DivX support?

• We are constantly developing new features and experimenting with new technology. We only release new features when we are completely happy they deliver the high level user experience our customers have come to expect

Will HTC offer all updates so quickly in the future?

• We have to wait until each new Android version has been announced before we can evaluate the feasibility of integrating it with our phones.

• We will only provide new updates and features that we feel will significantly improve the user experience.

When will the Android 2.2 (FroYo) update be available for the HTC Legend and the HTC Wildfire?

• We expect to release updates for several of our 2010 models including Legend and Wildfire during Q3.

• The HTC Wildfire already has the latest version of HTC Sense with the App Share widget and our enhanced HTC Caller ID. Music sync has also been enabled for the HTC Wildfire.

How did HTC get around the issues other providers have with synching with iTunes?

• HTC Desire users are able to sync their music with iTunes thanks to the HTC PC sync tool which connects to iTunes by approved APIs for PC interaction.

Δημοσ.
Ενημερωτικα B)

Να και μια μεταφραση απο google αλλα αναθεμα αν βοηθαει..

>Q & A 

Αυτό που είναι διαθέσιμο σε αυτήν την ενημέρωση; 
•  Η ενημερωμένη έκδοση FroYo για το HTC Πόθος δίνει στους χρήστες το  πλήρες χαρακτηριστικό γνώρισμα που FroYo καθώς και ορισμένες ειδικές  προσθήκες από τα δικά μας μέσα από την τελευταία επανάληψη της Sense  HTC. Η  επικαιροποίηση αυτή θα προβλέπει 720p αναπαραγωγή βίντεο, App widget  της HTC μετοχή, καθώς και ενισχυμένα HTC μας Caller ID, πρώτα εξεταστεί  υπό το HTC Πυρκαγιών. Επίσης, μέσω της ενημέρωσης, HTC Sync θα επιτρέψει στους χρήστες HTC Επιθυμία να συγχρονίζεται τη μουσική τους με το iTunes. 

Τι είναι το App widget της HTC Share; 
•  Υπάρχουν περισσότερες από 50.000 εφαρμογές διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο  σχετικά με ανδροειδών Αγοράς - η πλειονότητα των οποίων είναι δωρεάν. Με μεγαλύτερη προστιθέμενη κάθε μέρα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί το καλύτερο περιεχόμενο για το τηλέφωνό σας. Το  App Share Widget σας επιτρέπει να μοιραστείτε τα αγαπημένα κινητό τις  εμπειρίες σας με μια απλή χειρονομία με ένα νέο app επιμερισμού widget. 
• Μπορείτε να συστήσω apps, αποστέλλοντας μια σύνδεση μέσω κειμένου (SMS), e-mail και τα κοινωνικά δίκτυα 

Τι είναι το HTC Caller ID; 
•  Όταν ανοίξει μια κάρτα επαφής στο βιβλίο διευθύνσεων του τηλεφώνου  εμφανίζει όλες τις επικοινωνίες σας και να συζητήσεις με το φίλο,  ανεξάρτητα από το αν ήταν μια κλήση, το κείμενο, ηλεκτρονικό  ταχυδρομείο, να φορτώσει εικόνα ή κατάσταση ενημέρωσης στο Facebook. 
•  Όταν ένας φίλος σας καλεί, HTC Caller ID, θα δείτε την φωτογραφία στο  Facebook προφίλ τους, τελευταία ενημέρωση το καθεστώς τους και ακόμη και  αν τα γενέθλιά τους, έρχεται σύντομα 

Γιατί υπήρξε λιγότερο από ένα περιμένουν για ανδροειδών 2.2 (FroYo) για το Desire, από ό, τι για Éclair για το Hero; 
• Είμαστε ενθουσιασμένοι για να είναι σε θέση να προσφέρει τις FroYo ενημέρωση τόσο γρήγορα. Δεν  ήταν τόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ Éclair και FroYo καθώς υπήρχε μεταξύ  Cupcake και Éclair τόσο λιγότερη δουλειά εξέλιξη ήταν υποχρεωμένη να  εξασφαλίσει την εμπειρία του χρήστη διατηρήθηκε σε υψηλό επίπεδο οι  πελάτες μας περιμένουν. 

Θα την ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες Desire σε ολόκληρη την Ευρώπη; Είστε υπέρ ξεκλείδωτη συσκευές πάνω επιχειρηματίας ειδικές συσκευές; 
•  Η ενημερωμένη έκδοση FroYo θα αρχίσει να εξαπλώνονται άμεσα σε SIM  ελεύθερη ξεκλείδωτη συσκευές και χειριστής ειδικές ενημερώσεις θα είναι  διαθέσιμο σε αρκετές εβδομάδες 
•  Έχουμε ισχυρές σχέσεις με τους εταίρους μας και συνεργαζόμαστε στενά  μαζί τους για την ανάπτυξη της ενημέρωσης των δικτύων τους, 
• Θα αφήσει στους εταίρους μας επιχειρηματία να ανακοινώσει επίσημα χρονοδιαγράμματα 

Γιατί δεν μπορείτε να ενημερώσετε όλους την ίδια στιγμή; 
• Εργαζόμαστε σκληρά με τους εταίρους μας για να δώσει σε όλους τους χρήστες επιθυμούν το ίδιο μεγάλη εμπειρία 
• Operator ειδικές ενημερώσεις θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές εβδομάδες 

Προτίθεται η επιθυμία να ενημερωθεί ώστε να Gingerbread; 
• Τα χαρακτηριστικά του Ψωμί δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, έτσι είναι πολύ νωρίς για να πούμε. 

Γιατί δεν υπάρχει υποστήριξη DivX; 
• Αναπτύσσουμε συνεχώς νέα χαρακτηριστικά και πειραματίζονται με νέα τεχνολογία. Εμείς  ελευθέρωση μόνον τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, όταν είμαστε απόλυτα  ικανοποιημένοι που εξασφαλίζει το υψηλό επίπεδο εμπειρίας του χρήστη  τους πελάτες μας έχουν έρθει να αναμείνουν 

HTC θα προσφέρουν όλες τις ενημερώσεις τόσο γρήγορα στο μέλλον; 
•  Πρέπει να περιμένουμε έως ότου κάθε νέα έκδοση Android έχει  ανακοινωθεί, πριν μπορέσουμε να αξιολογήσει τη σκοπιμότητα της  ενσωμάτωσης του με τα τηλέφωνα μας. 
• Θα παρέχει μόνο τις νέες αναπροσαρμογές και χαρακτηριστικά που νομίζουμε ότι θα βελτιώσουν σημαντικά την εμπειρία των χρηστών. 

Πότε θα το Android 2.2 (FroYo) ενημερωμένη έκδοση είναι διαθέσιμη για το HTC Legend και το HTC Πυρκαγιών; 
•  Αναμένουμε να κυκλοφορήσει ενημερωμένες εκδόσεις για πολλές του 2010 τα  μοντέλα μας, συμπεριλαμβανομένων Θρύλος και Πυρκαγιών κατά τη διάρκεια  της Ε3. 
• Το HTC Πυρκαγιών έχει ήδη την τελευταία έκδοση του Sense HTC με το widget Share App και την ενίσχυση της HTC μας Caller ID. Μουσική sync έχει επίσης τη δυνατότητα για το HTC Πυρκαγιών. 

Πώς HTC πάρει γύρω από τα ζητήματα που έχουν άλλους παρόχους με synching με το iTunes; 
•  HTC χρήστες Επιθυμία είναι σε θέση να συγχρονίσετε τη μουσική τους με  το iTunes χάρη στο PC εργαλείο sync HTC η οποία συνδέεται με το iTunes  από εγκεκριμένο APIs για την αλληλεπίδραση PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...