Speculoos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Μάλλον για αυτό θα λες. Θα φανεί στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό με την κατανάλωση το έγραφε στην ανακοίνωση της η HTC, ότι η SLCD θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και γωνια θέασης, αλλα δε διευκρίνισε αν το συγκρίνει με τις AMOLED ή τις απλές LCD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 HTC Desire getting official Android 2.2 rollout tomorrow http://www.talkandroid.com/8123-htc-desire-getting-official-android-2-2-rollout-tomorrow/ 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 HTC Desire getting official Android 2.2 rollout tomorrowhttp://www.talkandroid.com/8123-htc-desire-getting-official-android-2-2-rollout-tomorrow/ 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Αν καταλαβα καλα βγαινει αυριο η 2.2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αν καταλαβα καλα βγαινει αυριο η 2.2 ? Ναι. Είναι ένα νέο μου μάλλον ενδιαφέρει αυτούς που δνε έχουν βάλει κάποια custom rom με froyo.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ναι. Είναι ένα νέο μου μάλλον ενδιαφέρει αυτούς που δνε έχουν βάλει κάποια custom rom με froyo.. like me :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Ναι. Είναι ένα νέο μου μάλλον ενδιαφέρει αυτούς που δνε έχουν βάλει κάποια custom rom με froyo.. Οπως εγω...Ευχαριστω. Να δουμε πως θα γινεται εγκατασταση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ditsikts Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 όπως και εγώ. τελικά υπάρχουν και άλλοι με stock... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Material_Defender_1032 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 HTC Desire getting official Android 2.2 rollout tomorrowhttp://www.talkandroid.com/8123-htc-desire-getting-official-android-2-2-rollout-tomorrow/ 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish amen! 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 HTC Desire getting official Android 2.2 rollout tomorrowhttp://www.talkandroid.com/8123-htc-desire-getting-official-android-2-2-rollout-tomorrow/ 1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish να κανω εγω μια ερώτηση? δλδ τώρα που θα πάω Σεπτεμβρη να παρω το desire θα μου δωσουν με 2.2 ή θα εχουν μεινει και θα προμηθεουν τα 2,1? επισης,τα 2.2 ειναι έτοιμα προς χρήση ή θελει καποια περιοδο για να φτιαχτουν τυχον λαθη?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 γιατι? καλυτερη η amoled? γελανε και τα τσιμεντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 (επεξεργασμένο) όπως και εγώ.τελικά υπάρχουν και άλλοι με stock... Και εγώ με στοκ. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει χρειαστεί αλλαγή ρομ. Για να δούμε θα το έχουμε αυριο; Sent from my HTC desire Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2010 από euklidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 γελανε και τα τσιμεντα... εγω ο ασχετος να μην ρωτησω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelina_x Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Αν καταλαβα καλα βγαινει αυριο η 2.2 ? Ελα.... πλάκα κανείς... τόσο σύντομα?! Άντε άντε... να δούμε! Και στο x10 εύχομαι... Sent from my X10i using Tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=yAZYSVr2Bhc&feature=player_embedded[/ame] αποθηκευση εφαρμογων στην sd! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2010 O πατέρας του Android είχε πει ότι το android δεν θα συγχωρήσει όσους το δουν σαν ευκαιρία για εκμετάλλευση και θα τους εκτοπίσει. Εννοούσε προφανώς ότι όσοι πάνε να εκμεταλλευτούν τους χρήστες και τους παρατήσουν χωρίς να ασχοληθούν και το κοινό θα τους παρατήσει και θα προτιμήσει όσους τους σέβονται. Δείτε πόσο καιρό έκανε να έρθει η 2.1 στο hero και πόσο κάνει η 2.2 στο desire. Δείτε η samsung για πότε βγάζει αναβάθμιση για το galaxy. Και οι κατασκευαστές το έχουν καταλάβει και έχουν πάει τα μέτρα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα