Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μάλλον για αυτό θα λες.

Θα φανεί στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό με την κατανάλωση το έγραφε στην ανακοίνωση της η HTC, ότι η SLCD θα προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία και γωνια θέασης, αλλα δε διευκρίνισε αν το συγκρίνει με τις AMOLED ή τις απλές LCD.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

HTC Desire getting official Android 2.2 rollout tomorrow

http://www.talkandroid.com/8123-htc-desire-getting-official-android-2-2-rollout-tomorrow/

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

http://www.talkandroid.com/8123-htc-desire-getting-official-android-2-2-rollout-tomorrow/

1. Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

Αν καταλαβα καλα βγαινει αυριο η 2.2 ?

Ναι. Είναι ένα νέο μου μάλλον ενδιαφέρει αυτούς που δνε έχουν βάλει κάποια custom rom με froyo..

like me :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ναι. Είναι ένα νέο μου μάλλον ενδιαφέρει αυτούς που δνε έχουν βάλει κάποια custom rom με froyo..

Οπως εγω...Ευχαριστω. Να δουμε πως θα γινεται εγκατασταση....

amen!

να κανω εγω μια ερώτηση? δλδ τώρα που θα πάω Σεπτεμβρη να παρω το desire θα μου δωσουν με 2.2 ή θα εχουν μεινει και θα προμηθεουν τα 2,1?

επισης,τα 2.2 ειναι έτοιμα προς χρήση ή θελει καποια περιοδο για να φτιαχτουν τυχον λαθη??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
όπως και εγώ.:-D

τελικά υπάρχουν και άλλοι με stock...

Και εγώ με στοκ. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει χρειαστεί αλλαγή ρομ. Για να δούμε θα το έχουμε αυριο;

Sent from my HTC desire

Επεξ/σία από euklidis

Αν καταλαβα καλα βγαινει αυριο η 2.2 ?

Ελα.... πλάκα κανείς... τόσο σύντομα?! Άντε άντε... να δούμε! Και στο x10 εύχομαι...

Sent from my X10i using Tapatalk

O πατέρας του Android είχε πει ότι το android δεν θα συγχωρήσει όσους το δουν σαν ευκαιρία για εκμετάλλευση και θα τους εκτοπίσει.

Εννοούσε προφανώς ότι όσοι πάνε να εκμεταλλευτούν τους χρήστες και τους παρατήσουν χωρίς να ασχοληθούν και το κοινό θα τους παρατήσει και θα προτιμήσει όσους τους σέβονται.

Δείτε πόσο καιρό έκανε να έρθει η 2.1 στο hero και πόσο κάνει η 2.2 στο desire. Δείτε η samsung για πότε βγάζει αναβάθμιση για το galaxy.

Και οι κατασκευαστές το έχουν καταλάβει και έχουν πάει τα μέτρα τους. :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...