Nightstrike Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ρε παιδιά ξερετε εάν το nav launcher λειτουργεί στο desire αυτην την περίοδο? Εγώ το δοκιμάζω και δεν μου λειτουργεί.. ρε γαμώτο θέλω πολύ το navigation της Google... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 δεν λειτουργεί σε όλες τις χώρες ακόμα, δεν έχει να κάνει με την συσκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gesamgr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Oσον αφορα το hd2 και κυριως επειδη θα αγορασεις την συσκευη τον Σεπτεμβρη υπαρχουν πιθανοτητες τοτε να σε συμφερει να αγορασεις αυτο παρα το desire.Εχει γινει ηδη πειραματικο port του android στο hd2, πολλοι μαλιστα το χρησιμοποιουν με ελαχιστα προβληματα. Τωρα. Τον Σεπτεμβρη μ π ο ρ ε ι το port αυτο να ειναι αψογο, αρα να σε συμφερει καλυτερα η συσκευη με την λογικη επιλογης software. Στο θεμα hardware η συσκευη ειναι απο τις καλυτερες παντως. πειραματικο port του android στο hd2 ειναι 2.2? ειναι rooted? δουλευουν αψογα ολα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 πειραματικο port του android στο hd2 ειναι 2.2? ειναι rooted? δουλευουν αψογα ολα? Αψογα προς το παρον δεν θα το ελεγα. Απο οσο γνωριζω (με τα λιγα που εχω διαβασει) μπορεις να πραγματοποιησεις κλησεις, μηνυματα κλπ, να συνδεεσαι στο ιντερντετ κ.ο.κ. Αρα ειναι λειτουργικο και ειναι 2.2 (νομιζω). Παντως προχωραει καλα το ζητημα. Δες και στο myphone υπαρχει ολοκληρο θεμα αφιερωμενο στο port και φυσικα στους xda. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 The Definitve Guide To Android On HTC HD2 υπάρχει και 2.2, εννοείται οτι ολες είναι rooted, πολύ μακρία απο το άψογα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 The Definitve Guide To Android On HTC HD2 υπάρχει και 2.2, εννοείται οτι ολες είναι rooted, πολύ μακρία απο το άψογα ακόμα. htc desire hd (ace) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Καλή φάση, όταν με το καλό βγεί, εννοείς ότι θα χρησιμοποιήσουν την ρομ του για το hd2; sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SMIRNOFF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Παιδιά το τι γίνεται με το HD2 δεν αφορά το παρόν thread.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δίκιο, βγήκαμε λίγο εκτός στα τελευταία ποστ. sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δίκιο, βγήκαμε λίγο εκτός στα τελευταία ποστ. sent from my HTC Magic using tapatalk σορρυ παιδιά απλά ρώτησα και εγώ οτι έψαχνα και ήμουν ανάμεσα σε HD2 και desire,γι αυτό αλλάξαμε λίγο πορεία!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 οθονες super lcd για desire και nexus one Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 οθονες super lcd για desire και nexus one Πολύ κακή επιλογή και πισωγύρισμα για την HTC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Πολύ κακή επιλογή και πισωγύρισμα για την HTC. γιατι? καλυτερη η amoled? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Αν είναι σαν τις LCD της SONY, χίλιες φορες καλύτερη η AMOLED. Το contrast και την αίσθηση μιας AMOLED δεν μπορεί με την καμια να την ανταγωνιστεί η LCD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2010 Δεν ειχε θέμα επιλογής η htc, από την στιγμή που η Samsung προφασιζόμενη ότι δεν μπορεί να καλύψει την ζήτηση, καβατζώνει για πάρτη της τις amoled. Όπως και να έχει κάπου πείρε το μάτι μου ένα βίντεο, όπου οι διάφορες δεν ήταν και πολύ μεγάλες. Επίσης μην ξεχνάμε ότι οι lcd είναι καλύτερες σε εξωτερικούς χώρους και σύμφωνα με την htc θα έχει και λιγότερη κατανάλωση από την amoled. sent from my HTC Magic using tapatalk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα