Προς το περιεχόμενο

HTC Desire

Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μεσω κινητου ή μεσω pc??? αυτο http://www.android.com/market/#app=com.handson.deadliestcatch που βρηκα νομιζω ειναι μαρκετ.δλδ απο αυτο το site το κατεβαζω και το εγκαθηστω στο κινητο? και καλα αν ειναι free,αν ειναι με πληρωμη πως θα πληρωνω εγω την εφαρμοφη?

Αν δεις σε αυτό το site δεν υπάρχει τρόπος να κατεβάσεις το πρόγραμμα/παιχνίδι.

Γενικά το market είναι ένα πρόγραμμα στο κινητό. Σαν browser φαντάσου το. Μπαίνεις, ψάχνεις παιχνίδια και προγράμματα και τα εγκαθιστάς έτσι απλά.

Υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι όπως να τα κατεβάζεις μέσα από σάιτ (όχι όπως αυτό που παράθεσες που δεν έχει download links) στον υπολογιστή σου και να τα στέλνεις με usb ...

---------- Προσθήκη στις 16:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:24 ----------

δεν υπαρχει καποιος τροπος να μην τισ πληρωνουμε ωποσ στο iphone??????????

Δηλαδή σπασμένα ε; Χωρίς να τα πληρώσεις ενώ πρέπει;

Κοίτα, αν υπήρχε κάτι τέτοιο, το σωστό θα ήταν να στείλεις σε κάποιον pm και να τον ρωτήσεις. Π.χ. σε μένα! Λέμε τώρα...

Γιατί έστω ότι υπάρχει τρόπος και τον ξέρω, δεν θα στο πω εδώ. Αλλά δεν ξέρω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και οσον αφορα την πληρωμη?? πωσ γινεται??? στο λογαριασμο του κινητου σου??

οχι χρειαζεσαι πιστωτικη ...εγω προσπαθησα να αγορασω και ηθελε αριθμο πιστωτικης καρτασ.....

και οσον αφορα την πληρωμη?? πωσ γινεται??? στο λογαριασμο του κινητου σου??

Αυτό είναι λίγο μπέρδεμα προς το παρών γιατί επισήμως δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Αν όμως κάνουμε το κινητό root, μπορούμε να βάλουμε μια εφαρμογή, το market enabler, που νομίζει το market ότι είσαι αγγλία π.χ. και σου επιτρέπει να μπεις και να αγοράσεις.

Συνδέεις μια κάρτα με τον λογαριασμό σου στο google chekout και αυτό ήταν. Κάνεις one click buys...

Μια ερώτηση ρε παιδιά... στο Mobile and Network Settings του LeeDROId δεν έχω επιλογή use only 2g networks :(

Τι να κάνω...;

Αυτό είναι λίγο μπέρδεμα προς το παρών γιατί επισήμως δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Αν όμως κάνουμε το κινητό root, μπορούμε να βάλουμε μια εφαρμογή, το market enabler, που νομίζει το market ότι είσαι αγγλία π.χ. και σου επιτρέπει να μπεις και να αγοράσεις.

Συνδέεις μια κάρτα με τον λογαριασμό σου στο google chekout και αυτό ήταν. Κάνεις one click buys...

Μια ερώτηση ρε παιδιά... στο Mobile and Network Settings του LeeDROId δεν έχω επιλογή use only 2g networks :(

Τι να κάνω...;

πω πω πολυ διαδικασια!!! ελπιζω σιγα σιγα να τα μαθαινω...

• Moderators
κεφτόμουν και το Htc HD2 αλλά με αποθάρρυναν αυτά που διάβαζα και άκουγα για τα Windows 6.5 και τη διαφορά τους από το android.

Oσον αφορα το hd2 και κυριως επειδη θα αγορασεις την συσκευη τον Σεπτεμβρη υπαρχουν πιθανοτητες τοτε να σε συμφερει να αγορασεις αυτο παρα το desire.

Εχει γινει ηδη πειραματικο port του android στο hd2, πολλοι μαλιστα το χρησιμοποιουν με ελαχιστα προβληματα. Τωρα. Τον Σεπτεμβρη μ π ο ρ ε ι το port αυτο να ειναι αψογο, αρα να σε συμφερει καλυτερα η συσκευη με την λογικη επιλογης software.

Στο θεμα hardware η συσκευη ειναι απο τις καλυτερες παντως.

Oσον αφορα το hd2 και κυριως επειδη θα αγορασεις την συσκευη τον Σεπτεμβρη υπαρχουν πιθανοτητες τοτε να σε συμφερει να αγορασεις αυτο παρα το desire.

Εχει γινει ηδη πειραματικο port του android στο hd2, πολλοι μαλιστα το χρησιμοποιουν με ελαχιστα προβληματα. Τωρα. Τον Σεπτεμβρη μ π ο ρ ε ι το port αυτο να ειναι αψογο, αρα να σε συμφερει καλυτερα η συσκευη με την λογικη επιλογης software.

Στο θεμα hardware η συσκευη ειναι απο τις καλυτερες παντως.

για το HD2 λεμε τωρα,ε?? και εγω πως θα ξερω αν απο την εταιρεια που θα μου δωσουν την συσκευη θα εχει πανω το android??? θα μπορω αν εχει windows να του περασω εγω τα android??? εννοω ομως γνησια και απο την εταιρεια κατεβασμενα γιατι ουτε εγγυήσεις θελω να χασω ουτε να εχω προβλημα

• Moderators
για το HD2 λεμε τωρα,ε?? και εγω πως θα ξερω αν απο την εταιρεια που θα μου δωσουν την συσκευη θα εχει πανω το android??? θα μπορω αν εχει windows να του περασω εγω τα android??? εννοω ομως γνησια και απο την εταιρεια κατεβασμενα γιατι ουτε εγγυήσεις θελω να χασω ουτε να εχω προβλημα

Wait, επισημα θα εχει τα windows mobile εξ'ορισμου. Θα μπορεις να του περασεις android (προυποτιθεται πως θα συνεχιστουν τα ηδη υπαρχοντα πειραματα porting ε?)

Οχι γνησια. Θα χασεις εγγυηση.

Με βαση τα παραπανω τοτε αγνοησε το προηγουμενο μηνυμα μου :-)

ωραία..κάτι βλέπω στον ορίζοντα. όλες αυτές τισ εφαρμογές και το μάρκετ που θα τα βρω? υπάρχει κάποιο φόρουμ για το desire ελληνικό όπως το iphone?

εσεις πιστεύετε καλύτερα το desire από το HD2 ???

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=594

Τι να κάνω...;

αυτο με το market enabler μου φαινεται ψιλοακυρο... αφου το σπας που το σπας γιατι δεν παιρνεις κατευθειαν ολα τα apps τζαμπε... :P

Πάντως ρε παιδιά για τη μπαταρία νομίζω ότι τα παραλέτε.

Απλώς το κινητό είναι σούπερ εθιστικό και σε προτρέπει να του βγάζεις τα μάτια κάθε τόσο.

Αφού δεν το αφήνουμε ήσυχο ούτε λεπτό ,τι θες να σου κάνει η μπαταρία.

αυτο με το market enabler μου φαινεται ψιλοακυρο... αφου το σπας που το σπας γιατι δεν παιρνεις κατευθειαν ολα τα apps τζαμπε...

δεν το σπας για τζαμπέ μόνο, πολύ το σπάνε για παραπάνω δυνατοτήτες που δεν τους δίνει η έκδοση που έχουν, για να βάλουν custom rom νέας έκδοσης, για να αγοράσουν προγράμματα απο το μαρκετ.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=594

αυτο με το market enabler μου φαινεται ψιλοακυρο... αφου το σπας που το σπας γιατι δεν παιρνεις κατευθειαν ολα τα apps τζαμπε... :P

Δεν έχει σημασία το σπάσιμο για να τα βάλεις τσαμπέ.. και σε nonrooted μπαίνουν.

Απλά κάποιοι developers είναι κρίμα να μην πάρουν 2 ευρώ για μια πολύ καλή εφαρμογή. Εδώ πάμε στα φλιμπεράδικα και χαλάμε 10ευρα για μπούρδες. Ένα παιχνίδι που θα μου δώσει κάποιες ώρες ευχαρίστησης.. θα το πληρώσω πλέον. (αν κοστίζει λίγα ευρά... :Ρ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...