johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 γεια σας παιδιά,θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. σκέφτομαι να αγοράσω το htc desire κάπου τον σεπτεμβρη με αναβάθμιση εταιρείας κινητής τηλ. και ενώ το έψαξα λιγάκι και μετά από συζητήσεις με μερικούς φίλους μου κατέληξα και αυτό το τηλ. σκεφτόμουν και το Htc HD2 αλλά με αποθάρρυναν αυτά που διάβαζα και άκουγα για τα Windows 6.5 και τη διαφορά τους από το android. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω για τα Android 2.2 και τις διαφορές τους από τα 2.1 που έχει πάνω το htc desire νομίζω. επίσης, εγώ θα μπορώ να τα βάλω με κάποιου είδους format ή θα έχουν μπει μεχρι τότε στο htc desire??? Υ.Γ: Το Froyo ειναι το ιδιο με το Android??? Περιμενω τα "φωτα" σας!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Y.Γ: Το Froyo ειναι το ιδιο με το Android??? Περιμενω τα "φωτα" σας!!!! >2.0/2.1 (Eclair) Based on Linux Kernel 2.6.29 2.2 (Froyo) Based on Linux Kernel 2.6.32 Gingerbread Based on Linux Kernel 2.6.33 or 34 Το froyo λένε θα είναι πολύ πιό γρήγορο και σταθερό και έχει support για τις εφαρμογές να μπαίνουν στην κάρτα sd. Πήγαινε για htc desire.. φοβερό κινητό με πολύ χάλια μπαταρία βέβαια :ΡΡ Αλλά αυτό το έχουμε συνηθίσει πλέον. Αγοράζεις με 1.5 ευρώ από ebay φορτιστή για αμάξι, έχεις ένα usb καλώδιο στην δουλειά ένα σπίτι και δεν ξεμένεις ποτέ από μπαταρία. Εγώ περιμένω τώρα και τον φορτιστή μανιβέλα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 γεια σας παιδιά,θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις. σκέφτομαι να αγοράσω το htc desire κάπου τον σεπτεμβρη με αναβάθμιση εταιρείας κινητής τηλ. και ενώ το έψαξα λιγάκι και μετά από συζητήσεις με μερικούς φίλους μου κατέληξα και αυτό το τηλ. σκεφτόμουν και το Htc HD2 αλλά με αποθάρρυναν αυτά που διάβαζα και άκουγα για τα Windows 6.5 και τη διαφορά τους από το android.Θα ήθελα όμως να ρωτήσω για τα Android 2.2 και τις διαφορές τους από τα 2.1 που έχει πάνω το htc desire νομίζω. επίσης, εγώ θα μπορώ να τα βάλω με κάποιου είδους format ή θα έχουν μπει μεχρι τότε στο htc desire??? Υ.Γ: Το Froyo ειναι το ιδιο με το Android??? Περιμενω τα "φωτα" σας!!!! με προλαβε ο Jastonas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 τόσο τραγική μπαταρία έχει???? οσο αφορά την ερώτηση μου για αναβάθμιση?? θα μπορώ να κάνω κάτι ή επειδή θα το πάρω τον Σεπτέμβρη θα έχει 2.1 και τέλος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Ρε φίλε , δεν παίρνεις κινητό , υπολογιστή παίρνεις. Εννοείτε ότι θα μπορείς να βάζεις νέες εκδόσεις του Android. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 τόσο τραγική μπαταρία έχει???? οσο αφορά την ερώτηση μου για αναβάθμιση?? θα μπορώ να κάνω κάτι ή επειδή θα το πάρω τον Σεπτέμβρη θα έχει 2.1 και τέλος?? Ε λογικά 2.1 θα έχεις. Αλλά μετά από 1-2 βδομάδες θα ξεψαρώσεις και θα βάλεις cooked roms με 2.2 Επίσης.. η μπαταρία είναι νομίζω λίγο χειρότερη από iphone. Αλλά δεν το έχω δοκιμάσει και πολύ με την official 2.1. Ίσως εκεί να είναι καλύτερα... ή με την official 2.2... αλλά με τις custom που κυκλοφορούν στο νετ, δύσκολα τα πράγματα με την μπαταρία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 κοιτά δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με τα κινητά όσο εσείς. ξέρω λίγα πράγματα αλλά πιστεύω για αυτό το λόγο είναι τέτοιου είδους φόρουμ για να μαθαίνουμε 5 πράγματα. φαντάσου ότι τώρα έχω ένα Νokia N95 και για του περάσω κάτι αναβαθμίσεις ασχολούμουν 2 μέρες ολόκληρες έκανα μια -δυο ερωτήσεις και άπλα θέλω μια υπεύθυνη και χωρίς ειρωνεία απάντηση,γενικά μιλάω!! Jastonas εννοείς πως έχεις σπασμένες εκδόσεις λογισμικού και γι αυτο σου τρώει μπαταρία?? εγω μετα θα μπορώ να βάλω officιal τα 2.2 ή σπασμένα??? το cooked roms τι ειναι??? σορρυ αλλα ειμαι λιγο ασχετος.ευχαριστω για την υπομονη σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Κυκλοφορούν στο ίντερνετ rom οι οποίες δεν έχουν το support της google.. είναι unofficial, δεν είναι σπασμένες. Το σπάσιμο, αν μπορείς να το πεις έτσι είναι το root το οποίο σου δίνει στην ουσία δυνατότητες administrator όπως έχουν και τα windows/linux κτλ κτλ. Δεν συγκρίνεται με το jailbreak του iphone. Με το root ένα από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις π.χ. είναι να βάλεις το market enabler που σου δίνει την δυνατότητα να δεις τις paid εφαρμογές (στην ελλάδα έχουμε πρόσβαση μόνο στο free market). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ωραία..κάτι βλέπω στον ορίζοντα. όλες αυτές τισ εφαρμογές και το μάρκετ που θα τα βρω? υπάρχει κάποιο φόρουμ για το desire ελληνικό όπως το iphone? εσεις πιστεύετε καλύτερα το desire από το HD2 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ωραία..κάτι βλέπω στον ορίζοντα. όλες αυτές τισ εφαρμογές και το μάρκετ που θα τα βρω? υπάρχει κάποιο φόρουμ για το desire ελληνικό όπως το iphone? εσεις πιστεύετε καλύτερα το desire από το HD2 ??? Αν δεν πιάσεις και το κινητό στα χέρια σου να το δουλέψεις δεν θα καταλάβεις και πολλά... Δεν ξέρω πολλά για το HD2 αλλά δεν ακούγεται και πολύ... σαν να ξεχάστηκε από τότε που βγήκε το DESIRE Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 ωραία..κάτι βλέπω στον ορίζοντα. όλες αυτές τισ εφαρμογές και το μάρκετ που θα τα βρω? υπάρχει κάποιο φόρουμ για το desire ελληνικό όπως το iphone? τελικά??? υπαρχει καποιο site??? Jastonas εσυ υποθετω εχεις το desire,ε? οποτε να θυμηθω αν εχω καμια δυσκολια στο μελλον,ε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 τελικά??? υπαρχει καποιο site??? Τι ακριβώς ψάχνεις... android market αν ψάξεις θα βρεις πολλά. Αν εννοείς για σπασμένα που στην ουσία στην ελλάδα σε αναγκάζουν να βάλεις σπασμένα.. ε όλο και κάτι υπάρχει. Αλλά μακριά από εμάς... :Ρ Εγώ πάντως μετά από 1+ χρόνο με iphone - κόστος 0 Ευρώ 1 μήνα με το Desire - κόστος 12+ ευρώ Μα είναι τόσο καλά κάποια apps και τόσο φτηνά που είναι κρίμα να μην τα αγοράσεις....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Τι ακριβώς ψάχνεις... android market αν ψάξεις θα βρεις πολλά.Αν εννοείς για σπασμένα που στην ουσία στην ελλάδα σε αναγκάζουν να βάλεις σπασμένα.. ε όλο και κάτι υπάρχει. Αλλά μακριά από εμάς... :Ρ Εγώ πάντως μετά από 1+ χρόνο με iphone - κόστος 0 Ευρώ 1 μήνα με το Desire - κόστος 12+ ευρώ Μα είναι τόσο καλά κάποια apps και τόσο φτηνά που είναι κρίμα να μην τα αγοράσεις....... μαλιστα,δλδ νομιζω θα εχω μερικα εξοδα μαζι με το τηλ. αυτο το μαρκετ ειναι καποιο site ή μπαινεις απο το desire και βρισκει μονο του τα apps? (οπωσ ο mozilla ας πουμε?) Πω πω θέλω πολυ διαβασμα πανω στα τηλεφωνα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreekG33k Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το μαρκετ σου δείχνει όλες τις διαθέσιμες εφαρμγές ώστε να μπορείςν να τις κατεβλασεις και να τις εγκαταστήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnykou21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2010 Το μαρκετ σου δείχνει όλες τις διαθέσιμες εφαρμγές ώστε να μπορείςν να τις κατεβλασεις και να τις εγκαταστήσεις. μεσω κινητου ή μεσω pc??? αυτο http://www.android.com/market/#app=com.handson.deadliestcatch που βρηκα νομιζω ειναι μαρκετ.δλδ απο αυτο το site το κατεβαζω και το εγκαθηστω στο κινητο? και καλα αν ειναι free,αν ειναι με πληρωμη πως θα πληρωνω εγω την εφαρμοφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα