tr3quart1sta Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Φιλε μου αν ηξερα αγγλικα να διαβασω τις παρενθεσεις δεν θα ειχα κανενα προβλημα. ε τοτε τα ελληνικα μου τι σου φταινε?? (φιλικα παντα) υπαρχει και αυτο: translate.google.com
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ε τοτε τα ελληνικα μου τι σου φταινε?? (φιλικα παντα) υπαρχει και αυτο: translate.google.com Δηλαδη μπορεις να βγαλεις νοημα απο αυτο ? Γεια σου, καταλαβαίνω την ανησυχία σας όσον αφορά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για Nexus Μια συσκευή σας. Τα ακόλουθα βήματα θα πρέπει να επεκτείνει σημαντικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Παρακαλούμε να συνδέσετε το τηλέφωνο με το φορτιστή με το τηλέφωνο που κινούνται επάνω, και αφήστε το τηλέφωνο να χρεώνουν έως ότου το LED κοινοποίηση είναι πράσινο, δείχνει η συσκευή έχει φορτιστεί πλήρως. Αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το φορτιστή, και δύναμη μακριά. Επανασυνδέστε το τηλέφωνο στον φορτιστή με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, και αφήστε το τηλέφωνο να χρεώνουν έως ότου το LED κοινοποίηση είναι πράσινο. Αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το φορτιστή και την εξουσία πάνω του. Μόλις το τηλέφωνο τροφοδοτείται εντελώς μετά, απενεργοποιήστε ξανά και ξανά για να το φορτιστή μέχρι το LED κοινοποίηση είναι πράσινο. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο, η δύναμη επάνω, και να το χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σειρά μόνο μια φορά. Φιλικα παντα.
ScarletK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το φορτιστή, και δύναμη μακριά. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο, η δύναμη επάνω, και να το χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σειρά μόνο μια φορά. Τόσο έπος :lol:.Πέθανα στα γέλια. Το ψήνω για sig.
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 και αφήστε το τηλέφωνο να χρεώνουν έως ότου το LED κοινοποίηση είναι πράσινο ελπίζω να μη θέλει πολλή ώρα να γίνει πράσινο γιατί θα ξεπαραδιαστείτε
tr3quart1sta Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δηλαδη μπορεις να βγαλεις νοημα απο αυτο ? Γεια σου, καταλαβαίνω την ανησυχία σας όσον αφορά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για Nexus Μια συσκευή σας. Τα ακόλουθα βήματα θα πρέπει να επεκτείνει σημαντικά την διάρκεια ζωής της μπαταρίας του τηλεφώνου σας. Παρακαλούμε να συνδέσετε το τηλέφωνο με το φορτιστή με το τηλέφωνο που κινούνται επάνω, και αφήστε το τηλέφωνο να χρεώνουν έως ότου το LED κοινοποίηση είναι πράσινο, δείχνει η συσκευή έχει φορτιστεί πλήρως. Αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το φορτιστή, και δύναμη μακριά. Επανασυνδέστε το τηλέφωνο στον φορτιστή με το τηλέφωνο απενεργοποιημένο, και αφήστε το τηλέφωνο να χρεώνουν έως ότου το LED κοινοποίηση είναι πράσινο. Αποσυνδέσετε το τηλέφωνο από το φορτιστή και την εξουσία πάνω του. Μόλις το τηλέφωνο τροφοδοτείται εντελώς μετά, απενεργοποιήστε ξανά και ξανά για να το φορτιστή μέχρι το LED κοινοποίηση είναι πράσινο. Αποσυνδέστε το τηλέφωνο, η δύναμη επάνω, και να το χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη σειρά μόνο μια φορά. Φιλικα παντα. με τα bold και λιγη φαντασια κατι γινεται....
tr3quart1sta Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Από την λειτουργία του radio μείνατε ικανοποιημένοι? Μου φαίνεται απελπιστικά χαμηλή η ένταση του....... ναι οντως αλλα φαινεται πως φταιει το app επειδη εβαλα ενα internet radio app το cherry radio και επαιζε αρκετα πιο δυνατα.... υπαρχει εναλλακτικο app για fm radio??
Jastonas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Εγώ που έχω βάλει custom rom και δεν έχω καθόλου radio???? Τι κάνω;;
Jastonas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Έχω το τελευταιό radio. Αλλά όχι το app.. Βάζω άλλη rom τώρα...
Skylined Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Αυτή τη στιγμή οι Rom που δεν έχουν το sense UI δεν έχουν και FM radio. Φυσικά υπάρχουν froyo roms με sense UI. Το άλλο το radio που φλασάρεται είναι κομμάτι του firmware.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Από την λειτουργία του radio μείνατε ικανοποιημένοι? Μου φαίνεται απελπιστικά χαμηλή η ένταση του....... Προσωπικά δεν μου φαίνεται χαμηλή η ένταση του, αλλά χρησιμοποιώ ακουστικά με ρυθμιστή ήχου και τα βάζω συνήθως στο full. Αλλά γνωρίζω ότι υπάρχει εντολή από την Ε.Ε. για τα mp3 players κλπ για να βγάζουν ήχο με μειωμένα db για προστασία των αυτιών [εάν την βρω θα την κάνω post]. Πάντως υπάρχει άλλο app για το FM Radio του? Επίσης, έχει κανείς εμπειρία από Headphone Control Adapter [σαν αυτό] κυρίως στο FM Radio να λειτουργεί σωστά στην αλλαγή σταθμών?
tr3quart1sta Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Προσωπικά δεν μου φαίνεται χαμηλή η ένταση του, αλλά χρησιμοποιώ ακουστικά με ρυθμιστή ήχου και τα βάζω συνήθως στο full.Αλλά γνωρίζω ότι υπάρχει εντολή από την Ε.Ε. για τα mp3 players κλπ για να βγάζουν ήχο με μειωμένα db για προστασία των αυτιών [εάν την βρω θα την κάνω post]. Πάντως υπάρχει άλλο app για το FM Radio του? Επίσης, έχει κανείς εμπειρία από Headphone Control Adapter [σαν αυτό] κυρίως στο FM Radio να λειτουργεί σωστά στην αλλαγή σταθμών? σαυτη τη περιπτωση ειναι σιγουρα αρκετα πιο κατω απο το οριο που δινει η εε
GreekG33k Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σχετικά με τις custom Rom, αυτές είναι rooted; Όταν θα βάλω μία από αυτές θα κάνουν update μονες του ή θέλει να κάνω όλη τη διαδικασία σε κάθε update; Επίσης όταν βγει η επισημη froyo θα πρεπει να ξανακάνω 'φορματ'; Λέω να βάλω defrost. Μπορείτε να προτείνετε ένα καλό οδηγό. Μπορώ να βρω και στο google αλλά αν έχετε κάτι υπόψην σας;
Finn Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Πήρα κι εγώ σήμερα το desire! Απίστευτο! Σχετικά εύκολα έκανα root κι έβαλα Froyo 2.2 OpenDesire team 1.3c
Jastonas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Σχετικά με τις custom Rom, αυτές είναι rooted; Όταν θα βάλω μία από αυτές θα κάνουν update μονες του ή θέλει να κάνω όλη τη διαδικασία σε κάθε update; Επίσης όταν βγει η επισημη froyo θα πρεπει να ξανακάνω 'φορματ'; Λέω να βάλω defrost. Μπορείτε να προτείνετε ένα καλό οδηγό. Μπορώ να βρω και στο google αλλά αν έχετε κάτι υπόψην σας; Greek... είναι ΠΟΛΥ απλά τα πράγματα πλέον. Απλά κατεβάζεις από μάρκετ το ρομ μάνατζερ και καθάρισες. Αν θες περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα