mythoc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ανοίγω αυτό το τοπικ για συζήτηση περί gaming πληκτρολόγια και ποντίκια. Τι πιστεύεται αξίζουν? Τα macro κάνουν την διαφορά? Υπάρχει πραγματικό anti-ghosting σε όλα τα gaming πληκτρολόγια? Εγώ τελευταία ψάχνομαι για μια καλή λύση ώστε να πετάξω το πληκτρολόγιο μου που το έχω κανα 5-6 χρόνια (σε άριστη κατάσταση βέβαια). Το microsoft sidewinder x6 πληκτρολόγιο και το sidewinder x5 ποντίκι, με κερδίζουν στο θέμα τιμής, χώρου. Το Lycosa σε εμφάνιση αλλά κοστίζει περισσότερα από ότι τα παραπάνω μαζί. Αν κάποιος έχει το sidewinder x6 ας μου πει αν πραγματικά έχει anti-ghosting επειδή πολλά διαβάζω στα review και μάλλον με το ctrl έχει πρόβλημα.
Nik.K Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γενικα η Logitech μαζι με την Razer ειναι οι κορυφες αυτη την στιγμη και στα δυο. Ακολουθουν οι Saitek, Roccat και Steelseries. Τωρα μονο για ποντικια πολυ καλες ειναι και η Mionix αλλα και η Qpad. Απο εκει και περα επειδη ετοιμαζω ενα συγκριτικο με ποντικια ολων των παραπανω εταιρειων οταν το τελειωσω θα σας πω ποιο ειναι τα καλυτερα Mice αυτη την στιγμη.
mythoc Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Γενικα η Logitech μαζι με την Razer ειναι οι κορυφες αυτη την στιγμη και στα δυο. Ακολουθουν οι Saitek, Roccat και Steelseries. Τωρα μονο για ποντικια πολυ καλες ειναι και η Mionix αλλα και η Qpad. Απο εκει και περα επειδη ετοιμαζω ενα συγκριτικο με ποντικια ολων των παραπανω εταιρειων οταν το τελειωσω θα σας πω ποιο ειναι τα καλυτερα Mice αυτη την στιγμη. αναμένω το review σου
Waldo_Vrs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Θα συμφωνήσω απόλυτα με το φίλο απο πάνω...αν και εγώ ρίχνω την ψήφο μου πληκτρολόγιο Logitech - ποντίκι Razer Είναι πιστεύω στην κορυφή αυτή τη στιγμή... Τώρα αν αξίζει ή όχι...νομίζω αξίζει και με το παραπάνω μερικά προιόντα... Αγόρασα κοντά όταν είχε μόλις βγεί το G15 και το Copperhead μαζί πακέτο μια παραγκελία...ενώ είχαν ένα χρόνο εγγύηση πίστευα πως δεν πρόκειτε να αντέξουν..γιατί..κλασικό μυαλό...οθόνη λέω και πολλά φωτάκια...στάνταρ σε 1.5μιση χρόνο θα έχει τελειώσει... Αλλά με έχουν αφίσει εντελώς "μαλάκα"...τα έχω κλείση σχεδόν 5χρόνια με απίστευτη χρήση και ακόμα με αυτά σας γράφω τώρα... Οπότε ΓΕΝΙΚΑ στο να δώσει κανείς χρήματα για την αγορά gaming προιόντος νομίζω αξίζει...επειδή προσδιορίζονται ώστε να λιώσουν και να "φάνε και καμία" είναι πιο καλές κατασκευές...αλλά ταυτόχρονα έχεις και την τέλεια απόδοση!!!. Και η άποψη πως ένα gaming product δεν είναι ικανό για κοινή χρήση είναι ένα τεράστιο ψέμα...με gaming keyboard & mouse κάνω τη δουλειά μου 3 χρόνια και παίζω και μπαίνω internet... Αυτή η άποψή μου...ωραίο θεματάκι για συζήτηση
Nik.K Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αυτη την στιγμη χρησιμοποιω Logitech G19 και Razer Lachesis.....To G19 ειναι κορυφη αλλα το Lachesis μου κανει νερα οποτε και θα φαει μια ωραια αντικατασταση απο το καλυτερο του συγκριτικου
vumba Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ωραίο θέμα και θα συμμετάσχω και εγώ! Λοιπόν εγώ για να είμαι ειλικρινής έχω μόνο Logitech προϊόντα στους υπολογιστές στο σπίτι: Στον αδερφό μου τον πήρα τα ακουστικά : Logitech G35 Και εγώ έχω τα παρακάτω προϊόντα: Ακουστικά : Gaming Headset G330 Ποντίκι : G9 Laser Mouse Πληκτρολόγιο : G13 Advanced Gameboard Είμαι πολύ ευχαριστημένος ειδικά από το G13 κάνει τρελή δουλειά και δεν θέλει να έχεις τελειώσει πανεπιστήμιο για να κάνεις 2-3 ρυθμίσεις για Macros εντολές ή για να βρει τα παιχνίδια που υπάρχουν στον υπολογιστή . Όσο για το ποντίκι είναι αρκετά καλό ίσως η αναβάθμιση του που κυκλοφορεί τώρα στην αγορά να είναι καλύτερη αλλά (...). Και όσο για τα ακουστικά το G35 μου κόστισαν αρκετά αλλά τόσο εγώ όσο και ο αδερφός μου τα χαρήκαμε δεν υπάρχουν τέτοια ακουστικά φανταστικά είναι ! και να σημειώσω ότι τον αδερφό μου τον αγόραζα ακουστικά 2-3 φορές τον χρόνο αυτά παραδόξως άντεξαν Δυστυχώς ή ευτυχώς για να παίξεις ένα παιχνίδι τώρα πια δεν σου φτάνουν μόνο τα περιφερειακά κομμάτια ( πληκτρολόγιο - ποντίκη - GamePad κλπ ) αλλά θέλεις και κάποιο καλό σύστημα να σου προσφέρει τον ήχο και μιλάω για το περιφερειακό κομμάτι τύπου ηχεία - ακουστικά και όχι για την κάρτα ( είτε είναι ήχου είτε γραφικών και πάει λέγοντας )
k_dinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγω πηρα σε προσφορα τα πιο οικονομικα. Για πληκτρολογιο το Microsoft X6 και ποντικι το Microsoft sidewinder. Απο το Χ6 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, για mouse σιγουρα θα υπαρχουν και ανωτερα, αλλα σε πιο ψηλες τιμες. Αναλογα τι ψαχνει κανεις, και ποσο hardcore gamer ειναι. Π.x κυκλοφορουν μεχρι και Mousepads των 50 ευρω
nem52 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγω αγορασα προσφατα το Razer Lycosa και εχω απλα ξετρελαθει.. Πραγματικα εχει παει το gaming μου σε αλλο τοπο. Και επισης εκει που καθε φορα μεσα στο βραδυ επαιζα και χρειαζοταν να ανοιξω το φως για να γραψω στους teamates τωρα χαλαρα.. Επισης σκιζει απο εμφανιση και το πηρα και στην καλυτερη τιμη που υπηρξε μεχρι τορα στα 59,90. Ενα μειονεκτημα εχω βρει μεχρι τωρα μονο οτι δεν εχει κουμπι mute και calculator τα οποια χρησιμοποιουσα συνεχεια και τορα αναγκαζομαι να κραταω πατημενω το volume down μεχρι να σκασει.. Και να πηγαινω start->calculator.. Ξερω βεβαια οτι μπορεις να τα προγραμματισεις αλλα δεν το εχω καταφερει ακομη μιας και δεν πολυασχοληθηκα. Αν χερει καποιος ας μου πει στα γρηγορα. Τελος εγω χρησιμοποιω το ποντικι XL-747h της A4.. Δεν ξερω αν την γνωριζετε και βασικα σπανια την ακουω αλλα παιδια σας λεω οτι το πηρα 25 ευρω και αξιζει οσο ενα top της razer..
mythoc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Εγω αγορασα προσφατα το Razer Lycosa και εχω απλα ξετρελαθει.. Πραγματικα εχει παει το gaming μου σε αλλο τοπο. Και επισης εκει που καθε φορα μεσα στο βραδυ επαιζα και χρειαζοταν να ανοιξω το φως για να γραψω στους teamates τωρα χαλαρα.. Επισης σκιζει απο εμφανιση και το πηρα και στην καλυτερη τιμη που υπηρξε μεχρι τορα στα 59,90. Ενα μειονεκτημα εχω βρει μεχρι τωρα μονο οτι δεν εχει κουμπι mute και calculator τα οποια χρησιμοποιουσα συνεχεια και τορα αναγκαζομαι να κραταω πατημενω το volume down μεχρι να σκασει.. Και να πηγαινω start->calculator.. Ξερω βεβαια οτι μπορεις να τα προγραμματισεις αλλα δεν το εχω καταφερει ακομη μιας και δεν πολυασχοληθηκα. Αν χερει καποιος ας μου πει στα γρηγορα. Τελος εγω χρησιμοποιω το ποντικι XL-747h της A4.. Δεν ξερω αν την γνωριζετε και βασικα σπανια την ακουω αλλα παιδια σας λεω οτι το πηρα 25 ευρω και αξιζει οσο ενα top της razer.. απίστευτη τιμή το lycosa!! απο που? Εγω πηρα σε προσφορα τα πιο οικονομικα. Για πληκτρολογιο το Microsoft X6 και ποντικι το Microsoft sidewinder. Απο το Χ6 ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, για mouse σιγουρα θα υπαρχουν και ανωτερα, αλλα σε πιο ψηλες τιμες. Αναλογα τι ψαχνει κανεις, και ποσο hardcore gamer ειναι. Π.x κυκλοφορουν μεχρι και Mousepads των 50 ευρω Πως τα πάει το x6 όταν πατας αρκετά πλήκτρα συγχρόνος?
k_dinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Πως τα πάει το x6 όταν πατας αρκετά πλήκτρα συγχρόνος? Κανενα προβλημα! Δεν ακουγεται ποτε ο γνωστος ηχος 'ΜΠΙΠ" που γινεται οταν παταμε πανω απο 5 πληκτρα σε απλα πληκτρολογια. Ειχα δοκιμασει ενα προγραμμα που χρειαζοταν να πατας μεχρι και 6 πληκτρα ταυτοχρονα, το παλιο πληκτρολογιο δεν τα επαιρνε, το Χ6 δεν ειχε προβλημα
mythoc Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Κανενα προβλημα! Δεν ακουγεται ποτε ο γνωστος ηχος 'ΜΠΙΠ" που γινεται οταν παταμε πανω απο 5 πληκτρα σε απλα πληκτρολογια. Ειχα δοκιμασει ενα προγραμμα που χρειαζοταν να πατας μεχρι και 6 πληκτρα ταυτοχρονα, το παλιο πληκτρολογιο δεν τα επαιρνε, το Χ6 δεν ειχε προβλημα Ο φωτισμός είναι κόκκινος έτσι? στα βίντεο φαίνεται πορτοκαλί και με μπερδεύει Μάλλον θα το τιμήσω αύριο!!
nem52 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 απίστευτη τιμή το lycosa!! απο που? Ε ενταξει δεν ειπα οτι το πηρα και τσαμπα.. Στο ιστορικο τιμων του τσιφουτη ομως ηταν η χαμηλοτερη
nem52 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 απίστευτη τιμή το lycosa!! απο που? Ε ενταξει δεν ειπα οτι το πηρα και τσαμπα.. Στο ιστορικο τιμων του τσιφουτη ομως ηταν η χαμηλοτερη
k_dinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ο φωτισμός είναι κόκκινος έτσι? στα βίντεο φαίνεται πορτοκαλί και με μπερδεύει Μάλλον θα το τιμήσω αύριο!! Κοκκινος και με αναλογικη ρυθμιση φωτεινωτητας. Αν το κανεις game mode τα πληκτρα του αποσπωμενου numpad γινονται μπεζ-κιτρινιο.
k_dinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Ο φωτισμός είναι κόκκινος έτσι? στα βίντεο φαίνεται πορτοκαλί και με μπερδεύει Μάλλον θα το τιμήσω αύριο!! Κοκκινος και με αναλογικη ρυθμιση φωτεινωτητας. Αν το κανεις game mode τα πληκτρα του αποσπωμενου numpad γινονται μπεζ-κιτρινιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.