karubas13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αμα πω οτι εχει Γραφικα επιπέδου uncharted 2 Θα ειμαι υπερβολικος ε; εχει και continue story απο οτι ειδα για το save του infamous 1 Δεν το δοκιμασα ακομα εβαλα new game αλλα μαλλον θα ειναι Για να μπορεις να μεταφερεις τις δυναμεις σου απο το infamous1
Drop_Dead Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Πολυ ωραιο παιχνιδι μεχρι τωρα που επαιξα. Μονο δεν καταλαβα πως συνδεεται με το 1ο , χαθηκε λιγο
grouspen Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Λάτρεψα το demo περιμένω το κανονικό από βδομάδα. Να ρωτήσω με τα save τι γίνεται ρε παιδιά .? έχω ένα τερματισμένο "καλό" και ένα μισοτελειωμένο "κακό". Να τελειώσω το κακό και μετά να συνεχίσω στο Infamous 2? Δλδ να έχω επιλογές πως θέλω να το ξεκινήσω και πιο save θα διαλέξω .
fearwhatnow Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Λάτρεψα το demo περιμένω το κανονικό από βδομάδα. Να ρωτήσω με τα save τι γίνεται ρε παιδιά .? έχω ένα τερματισμένο "καλό" και ένα μισοτελειωμένο "κακό". Να τελειώσω το κακό και μετά να συνεχίσω στο Infamous 2? Δλδ να έχω επιλογές πως θέλω να το ξεκινήσω και πιο save θα διαλέξω . Mαλλον γιατι βγαζει επιλογη continue from infamous 1 story.Δεν εδωσα σημασια αφου το πρωτο το βαρεθηκα.Τα ιδια χαλια με το Prototype ειχε.Το δευτερο ομως ειναι πραγματικα πολυ βελτιωμενο σε ολους τους τομεις και δεν ειναι τοσο βαρετο.
Xristaras12 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Λάτρεψα το demo περιμένω το κανονικό από βδομάδα. Να ρωτήσω με τα save τι γίνεται ρε παιδιά .? έχω ένα τερματισμένο "καλό" και ένα μισοτελειωμένο "κακό". Να τελειώσω το κακό και μετά να συνεχίσω στο Infamous 2? Δλδ να έχω επιλογές πως θέλω να το ξεκινήσω και πιο save θα διαλέξω . μιας και εχω τερματισμενο το 1 και ως καλος και ως κακος(ως κακος το εχω παρακανει βεβαια...χεχεχε εχω κανει ο,τι κακια πραξη υπηρχε και ο χαρακτηρας εχει γινει πραγματικα τουμπανο!!!) θα μπορεσω να σου απαντησω σε 1-2 μερες μιας και θα δανειστω απο εναν θειο μου το εν λογω παιχνιδι αν οντως γινεται να συνεχισει με τις δυναμεις του 1 πραγματικα εχει να γινει Ο χαμος!
Drop_Dead Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 μιας και εχω τερματισμενο το 1 και ως καλος και ως κακος(ως κακος το εχω παρακανει βεβαια...χεχεχε εχω κανει ο,τι κακια πραξη υπηρχε και ο χαρακτηρας εχει γινει πραγματικα τουμπανο!!!) θα μπορεσω να σου απαντησω σε 1-2 μερες μιας και θα δανειστω απο εναν θειο μου το εν λογω παιχνιδι αν οντως γινεται να συνεχισει με τις δυναμεις του 1 πραγματικα εχει να γινει Ο χαμος! Sorry αλλα δεν... μονο τις βασικες εχεις. Ουτε αναβαθμισμενες ουτε τιποτα.
grouspen Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Πήρα και το platinum σμρ στο infamous 1 να ξεκινήσω "τουμπανο " στο 2
grouspen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μόλις το τελείωσα σαν καλός... 8,5-9/10 από εμένα . βελτιωμένο σε πολλά σημεία σε σχέση με το πρώτο. εξαιρετικό παιχνίδι σε σύνολο. μπράβο στην suckerpunch!!! αλλά.... Σποιλερ...!!!!!!!! Πέθανε ο cole .... και η kuo η nix και γενικά όλοι οι conduits .... Πιστεύω όμως ότι ο κεραυνός που σκάει πάνω στην κάσα του την ώρα που φεύγει το πλοίο κάτι σημαίνει .
gherudos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 grouspen φυσικά και κάτι σημαίνει, τριλογία είναι το παιχνίδι.
Drop_Dead Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 grouspen φυσικά και κάτι σημαίνει, τριλογία είναι το παιχνίδι. Σοβαραααα ???? Πορωθηκα τωρα :|
grouspen Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 grouspen φυσικά και κάτι σημαίνει, τριλογία είναι το παιχνίδι. δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι τριλογία . Διάβασα ότι θα το σκεφτόταν η suckerpunch αν υπάρξουν καλές ιδέες για ένα τρίτο infamous. Δεν είναι λίγο δύσκολο όμως? Στο 2 και το καλό και το κακό τέλος είναι εντελώς διαφορετικά αντίθετα με το 1. Θα πρέπει να φτιαχτούν 2 εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.... Στο καλό τέλος ο cole και γενικοτερα όλοι οι conduits πεθαίνουν φεύγει η "αρρώστια" και ζούνε οι άνθρωποι . Χτυπάει ο κευρανος την κάσα όμως και λογικά θα μπορεί να γυρίσει.... Στο κακό ο Cole ψάχνει για να βρει conduits ώστε να ξυπνήσει τις δυνάμεις τους και ουσιαστικά γίνεται αυτός το "The Beast" αφού ο john του δίνει τις δυνάμεις του. εαν διάβασες πουθενά ότι θα βγάλουν 3 γράψε το λινκ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.