hammerd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 παιδες καλησπερα.. εχω πολυ καιρο να παιξω παιχνιδια τυπου age of mythology/empires και armies of exigo... εχει βγει τιποτα αξιολογο τελευταια ? δωστε και κανενα link να παω να δω κανενα screenshot η gameplay video..
ravage19 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Age of Empires 3 The Asian Dynasties ήταν το τελευταίο παιχνίδι αυτού του τύπου! Σου προτείνω να το ξανακάνεις install και να μπεις online να παίξουμε και να κόψουμε όσους κόλους θες Τώρα αν εννοείς γεννικά για RTS τότε σε 25 μέρες βγαίνει ένα τεράστιο. Το Starcraft 2! Check it out:)
hammerd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 το starcraft 2 ειναι παλι στυλ μαζευεις πορους και χτιζεις και τετοια η ειναι στυλ DOW ?
light360 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Φιλε το starcraft 2 ειναι σε άλλη φάση ,αξίζει να το δοκιμάσεις . Εγ'ω θα σου πρότεινα να δοκιμασεις rise of nations λιγο παλιό αλλα αξιζει ,το battles for the middle earth 2 ,το Empire earth το 2 γιατι το 3 δεν ειναι ουτε να το δεις και λιγότερο casual rts οπως το warcraft 3 ,command and conquer ,dawn of war 40.000 .
hammerd Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 εχω παιξει dow και ειναι καλο αλλα αλλη φαση...εγω ψαχνω κατι που να μαζευεις resources να φτιαχνεις καλη οχυρωση και να κανεις πολεμο..bfme 2 το εχω παιξει..C&C δεν μ αρεσε..θα δοκιμασω to empire earth 2..
ikaruga24 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Εντελως περιεργα παιχνιδια αλλα φοβερα με τον δικο τους ιδιαιτερο τροπο. - Darwinia - Perimeter (το 1) Ειδικα το δευτερο εχει ιδιαιτερη εμφαση στο defense building. Χωρις πλακα δοκιμασες το C&C Generals και δεν σου αρεσε??
ravage19 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Rise of Nations Thrones And Patriots φίλε είναι πολύ ωραία φάση. Τώρα αν σε ενδιαφέρει πολύ η οχύρωση και το micromanagment δοκίμασε κανά stronghold crusader η to 2!
SpirosLouis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Rise of Nations. Μπορώ να πω και το ποιο ωραίο.
dark_raider Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Νομίζω πως το age of empires 2 είναι από τα καλύτερα του είδους. Παλιό αλλά διαχρονικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.