Προς το περιεχόμενο

ψαχνω παιχνιδι στυλ age of mythology...

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καλησπερα..

εχω πολυ καιρο να παιξω παιχνιδια τυπου age of mythology/empires και

armies of exigo...

εχει βγει τιποτα αξιολογο τελευταια ?

δωστε και κανενα link να παω να δω κανενα screenshot η gameplay video..

;)

Δημοσ.

Age of Empires 3 The Asian Dynasties ήταν το τελευταίο παιχνίδι αυτού του τύπου!

Σου προτείνω να το ξανακάνεις install και να μπεις online να παίξουμε και να κόψουμε όσους κόλους θες:P

Τώρα αν εννοείς γεννικά για RTS τότε σε 25 μέρες βγαίνει ένα τεράστιο. Το Starcraft 2! Check it out:)

Δημοσ.

το starcraft 2 ειναι παλι στυλ μαζευεις πορους και χτιζεις και τετοια η ειναι στυλ DOW ?

Δημοσ.

Φιλε το starcraft 2 ειναι σε άλλη φάση ,αξίζει να το δοκιμάσεις .

Εγ'ω θα σου πρότεινα να δοκιμασεις rise of nations λιγο παλιό αλλα αξιζει ,το battles for the middle earth 2 ,το Empire earth το 2 γιατι το 3 δεν ειναι ουτε να το δεις και λιγότερο casual rts οπως το warcraft 3 ,command and conquer ,dawn of war 40.000 .

Δημοσ.

εχω παιξει dow και ειναι καλο αλλα αλλη φαση...εγω ψαχνω κατι που να μαζευεις resources να φτιαχνεις καλη οχυρωση και να κανεις πολεμο..bfme 2 το εχω παιξει..C&C δεν μ αρεσε..θα δοκιμασω to empire earth 2..

Δημοσ.

Εντελως περιεργα παιχνιδια αλλα φοβερα με τον δικο τους ιδιαιτερο τροπο.

- Darwinia

- Perimeter (το 1)

Ειδικα το δευτερο εχει ιδιαιτερη εμφαση στο defense building. Χωρις πλακα δοκιμασες το C&C Generals και δεν σου αρεσε??

Δημοσ.

Rise of Nations Thrones And Patriots φίλε είναι πολύ ωραία φάση.

Τώρα αν σε ενδιαφέρει πολύ η οχύρωση και το micromanagment δοκίμασε κανά stronghold crusader η to 2!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...