Nik.K Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Παιδια φοβερη ταινιουλα τυπου Expendables... Μολις την ειδα και περασε πολυ ομορφα η ωρα [ame]http://www.youtube.com/watch?v=ypdB65jNpu0[/ame]
mrfan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Ξεκινάει εντυπωσιακά αλλα στο τέλος γίνεται βαρετή. Γενικά είναι από τις ταινίες που δεν περιμένεις να δεις κάτι φοβερό αλλα σε εκπλήσσει ευχάριστα. Και αφήνει και περιθώρια για νούμερο 2
Kasrith Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ηθελα να την δω κινηματογραφο αλλα δεν εκατσε... Τωρα που μου το θυμησες το φερνει ο θειος ---------- Προσθήκη 04-07-2010 στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 03-07-2010 στις 23:04 ---------- Ξεκινάει εντυπωσιακά αλλα στο τέλος γίνεται βαρετή. Το αυτο... Κριμα περιμενα να μ'αρεσει περισσοτερο... Θυμιζει ποιο πολυ ταινια τυπου A-Team (αν και δεν την πλησιαζει την συγκεκριμενη με τπτ) παρα Expendables
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Ενταξει κακια δεν την λες την ταινιουλα, ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια ειδικα αν καποιος παρει στα υποψην του το cast που δεν εχει και τους κορυφαιους ηθοποιους του ειδους.
PavelX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μόλις την είδα. Δεν θα την έλεγα βαρετή. Είχε λίγο απ' όλα. Για σαββατόβραδο είναι ό,τι πρέπει.
PavelX Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μόλις την είδα. Δεν θα την έλεγα βαρετή. Είχε λίγο απ' όλα. Για σαββατόβραδο είναι ό,τι πρέπει.
speedman_26 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Χάλια ταινία. Βαρετή γεμάτη κλισε. Παλιά έβλεπα ταινίες όπως το ματριξ , μαχητες τον δρομων, τζουρασικ παρκ και πολλές άλλες και της έβλεπα πολλές φορές τώρα δεν υπάρχει κάποια ταινία να σε κάνει να την ξαναδείς. Γιατί έγινε αυτό τόσο πολύ έπεσε η ποιότητα η εμένα μου φαίνεται;
speedman_26 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Χάλια ταινία. Βαρετή γεμάτη κλισε. Παλιά έβλεπα ταινίες όπως το ματριξ , μαχητες τον δρομων, τζουρασικ παρκ και πολλές άλλες και της έβλεπα πολλές φορές τώρα δεν υπάρχει κάποια ταινία να σε κάνει να την ξαναδείς. Γιατί έγινε αυτό τόσο πολύ έπεσε η ποιότητα η εμένα μου φαίνεται;
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παλια ειχαμε 1 ταινια τον μηνα στα Σινεμα και πολυ λεω..... Τωρα εχουμε καμια 10αρια....
Nik.K Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Παλια ειχαμε 1 ταινια τον μηνα στα Σινεμα και πολυ λεω..... Τωρα εχουμε καμια 10αρια....
skiabox Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2010 Παλια ειχαμε 1 ταινια τον μηνα στα Σινεμα και πολυ λεω.....Τωρα εχουμε καμια 10αρια.... Και τωρα μια το μηνα εχουμε. Οι αλλες 9 ειναι αρπαχτες.
iparou Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μόλις την είδα και πραγματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη 1μιση ώρα TV !! Άλλες αντίστοιχες άραγε υπάρχουν ?
RottenLungs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Του κιλού. Το μόνο ενδιαφέρον στην όλη φάση ήταν οτι την είδα χωρίς υπότιτλους για να εξασκήσω το listening στα Αγγλικά μου. Αλλιώς παίζει να είχα κοιμηθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.