Προς το περιεχόμενο

The Losers

Nik.K

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξεκινάει εντυπωσιακά αλλα στο τέλος γίνεται βαρετή.

Γενικά είναι από τις ταινίες που δεν περιμένεις να δεις κάτι φοβερό αλλα σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Και αφήνει και περιθώρια για νούμερο 2

Δημοσ.

Ηθελα να την δω κινηματογραφο αλλα δεν εκατσε... Τωρα που μου το θυμησες το φερνει ο θειος :-)

---------- Προσθήκη 04-07-2010 στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 03-07-2010 στις 23:04 ----------

Ξεκινάει εντυπωσιακά αλλα στο τέλος γίνεται βαρετή.

Το αυτο... Κριμα περιμενα να μ'αρεσει περισσοτερο...

Θυμιζει ποιο πολυ ταινια τυπου A-Team (αν και δεν την πλησιαζει την συγκεκριμενη με τπτ) παρα Expendables

Δημοσ.

Ενταξει κακια δεν την λες την ταινιουλα, ειναι μια πολυ καλη προσπαθεια ειδικα αν καποιος παρει στα υποψην του το cast που δεν εχει και τους κορυφαιους ηθοποιους του ειδους.

Δημοσ.

Μόλις την είδα. Δεν θα την έλεγα βαρετή. Είχε λίγο απ' όλα. Για σαββατόβραδο είναι ό,τι πρέπει.

Δημοσ.

Μόλις την είδα. Δεν θα την έλεγα βαρετή. Είχε λίγο απ' όλα. Για σαββατόβραδο είναι ό,τι πρέπει.

Δημοσ.

Χάλια ταινία. Βαρετή γεμάτη κλισε. Παλιά έβλεπα ταινίες όπως το ματριξ , μαχητες τον δρομων, τζουρασικ παρκ και πολλές άλλες και της έβλεπα πολλές φορές τώρα δεν υπάρχει κάποια ταινία να σε κάνει να την ξαναδείς. Γιατί έγινε αυτό τόσο πολύ έπεσε η ποιότητα η εμένα μου φαίνεται;

Δημοσ.

Χάλια ταινία. Βαρετή γεμάτη κλισε. Παλιά έβλεπα ταινίες όπως το ματριξ , μαχητες τον δρομων, τζουρασικ παρκ και πολλές άλλες και της έβλεπα πολλές φορές τώρα δεν υπάρχει κάποια ταινία να σε κάνει να την ξαναδείς. Γιατί έγινε αυτό τόσο πολύ έπεσε η ποιότητα η εμένα μου φαίνεται;

Δημοσ.
Παλια ειχαμε 1 ταινια τον μηνα στα Σινεμα και πολυ λεω.....

Τωρα εχουμε καμια 10αρια....

Και τωρα μια το μηνα εχουμε.

Οι αλλες 9 ειναι αρπαχτες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόλις την είδα και πραγματικά ήταν μια πολύ ευχάριστη 1μιση ώρα TV !!

Άλλες αντίστοιχες άραγε υπάρχουν ?

Δημοσ.

Του κιλού. Το μόνο ενδιαφέρον στην όλη φάση ήταν οτι την είδα χωρίς υπότιτλους για να εξασκήσω το listening στα Αγγλικά μου. Αλλιώς παίζει να είχα κοιμηθεί...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...