mchrisober Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Λεω και γω να αγορασω ενα καινουργιο Pc, το οποιο θα στηθει απ την αρχη, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ του θα αγορασω, οθονη εχω μια 24αρα Full HD οποτε ειμαι καλυμενος. Προοριζεται για gaming κυριως και μεχρι τα 1000 ευρο... Θελω να ειναι οσο το δυνατον ποιο αθορυβος ΚΑΙ το ποιο σημαντικο ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΟΚΤΩΜΒΡΙΟ οποτε ειναι λιγο ποιο γενικο το θεμα, δηλαδη ας υπαρξουν και προτασεις με μελλοντικα προιοντα που δεν εχουν βγει ακομη στην αγορα... Θελω λιγο ποιο ψαγμενες αποψεις και οχι του στυλ κανω ενα μηχανημα με 1000 ευρο γτ αυτα εβγαιναν τοσο... Ευχαριστω προκαταβολικα
mchrisober Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα θελω να ξερω που περιπου θα κινηθω χρηματικα και τι να περιμενω απο καινουργιους επεξεργαστες κτλ...
vasilisga Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 θα συμφωνουσα μαζι σου αλλα θελω να ξερω που περιπου θα κινηθω χρηματικα και τι να περιμενω απο καινουργιους επεξεργαστες κτλ... δεν υπαρχει λογικη φιλε μου σε αυτο που λες... μπορει ενα pc που το αγοραζεις τωρα 1000ε τον Σεπτεμβρη να τον αγοραζεις 800, παρόλα αυτα ομως θα θεωρειται σχετικα ξεπερασμενος καθως θα εχουν βγει νεες τεχνολογιες...
mchrisober Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 δεν με καταλαβαινετε.... εαν ασχολησαι και γνωριζεις δωσε μου απαντηση, ειδαλως μην ποσταρεις και trollαρεις το θεμα...
vasilisga Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 δεν με καταλαβαινετε.... εαν ασχολησαι και γνωριζεις δωσε μου απαντηση, ειδαλως μην ποσταρεις και trollαρεις το θεμα... εσυ θες αλλο πραγμα, αλλα τελος παντων δεν θα ασχοληθω... ελπιζω να βρεθει ενας προφητης στο forum ωστε να σου συστησει αναμεσα σε HD 6250 και gt 640, και απο ποιο μαγαζι θα την πετυχεις στη καλυτερη τιμη...
lionheart75 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Mέχρι το Σεπτέβρη - Οκτώβρη δεν θα έχει αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο απο αυτά που ισχύουν τώρα, απο όσο ξέρω. Διαλέγεις στρατόπεδο που θέλεις να κινηθείς (intel -amd), με πιο συμφέρουσα περίπτωση για ένα καλό rig στα 1000 ευρώ την 2η περίπτωση και προχωράς ανάλογα. Να ξέρεις πάντως πώς το πιθανότερο είναι να έχουν αλλάξει οι τιμές μέχρι τότε (προς τα πάνω) και όχι τα προιόντα. Για μένα σε αυτά τα χρήματα, στην παρούσα φάση / χρονική περίοδο, μπορείς να χωρέσεις έναν 6core Αmd cpu, μία μητρική με το νέο chipset 890GX, 4gb ram, 1 ssd και έναν επιπλέον μεγάλο αποθηκευτικό μηχανικό δίσκο, ένα καλό psu και για μελλοντικές αναβαθμίσεις (πρόσθεση hardware) και οπωσδήποτε μία hd5850, καθώς οι υπάρχουσες λύσεις απο nvidia μεριά είναι αρκετά ακριβότερες αλλά όχι καλύτερες στο ανάλογο επίπεδο καρτών. Αν αποφασίσεις, θα πέσουν αρκετες προτάσεις απο τα παιδιά. Αυτά απο μένα.
mchrisober Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Mέχρι το Σεπτέβρη - Οκτώβρη δεν θα έχει αλλάξει κάτι το ιδιαίτερο απο αυτά που ισχύουν τώρα, απο όσο ξέρω.Διαλέγεις στρατόπεδο που θέλεις να κινηθείς (intel -amd), με πιο συμφέρουσα περίπτωση για ένα καλό rig στα 1000 ευρώ την 2η περίπτωση και προχωράς ανάλογα. Να ξέρεις πάντως πώς το πιθανότερο είναι να έχουν αλλάξει οι τιμές μέχρι τότε (προς τα πάνω) και όχι τα προιόντα. Για μένα σε αυτά τα χρήματα, στην παρούσα φάση / χρονική περίοδο, μπορείς να χωρέσεις έναν 6core Αmd cpu, μία μητρική με το νέο chipset 890GX, 4gb ram, 1 ssd και έναν επιπλέον μεγάλο αποθηκευτικό μηχανικό δίσκο, ένα καλό psu και για μελλοντικές αναβαθμίσεις (πρόσθεση hardware) και οπωσδήποτε μία hd5850, καθώς οι υπάρχουσες λύσεις απο nvidia μεριά είναι αρκετά ακριβότερες αλλά όχι καλύτερες στο ανάλογο επίπεδο καρτών. Αν αποφασίσεις, θα πέσουν αρκετες προτάσεις απο τα παιδιά. Αυτά απο μένα. ευχαριστω για την απαντηση... η αληθεια ειναι οτι απο την ati δεν εχω μεινει τοσο ευχαριστημενος, ειχα μια 4870 και θυμιζε σκουπα....πολυς θορυβος και πολυ ζεστη... απ την αλλη επεξεργαστη δεν εχω θεμα... επισης θα ηθελα να μου εξηγησει καποιος τι παιζει με τις μνημες, δηλ εκτος απο συχνοτητα λειτουργιας τα timming πως τα αξιολογουμαι??
simon23196 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 η αληθεια ειναι οτι μεχτι τοτε κανεις μας δεν ξερει τι μπορει να εχει βγει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.