xctaek21 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 κατεβασα ενα flashακι που δουλευει με XML και αλλαζω καποια πραγματα στα ελληνικα και μου τα βγαζει κινεζικα ή δεν μου τα δειχνει καθλου. Υπαρχει τροπος να το λυσω; Υ.Γ εχω τα .fla αρχεια
wdfgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 έχει το xml encoding ? ><?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> ανοιξε το xml αρχειο με το dreamweaver modify/page properties και αλλαξε το encoding σε unicode=utf8 και αν εχει τσεκαρισμενο το ΒΟΜ signature ξετσεκαρετο και ξανασωσε το hope that helps
SlackulatoR Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Πήγαινε στο dynamic textfield που φορτώνει το xml και επέλεξέ το, πήγαινε Properties panel -> Embed και τίκαρε τους Ελληνικούς χαρακτήρες(Greek).
xctaek21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις θα το τσεκαρω σημερα και θα σας πω νεοτερα
xctaek21 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 παιδια το μονο που δοκιμασα ειναι αυτο που ειπε το πρωτο παιδι αλλα δουλεψε μονο ο τιτλος τις σελιδας (ξερετε πανω πανω στον browser) το flash που ειναι στην ελληνικη γλωσσα δεν εμφανιζετε απλα...Slack οταν λες dynamic textfield; μπορεις να εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα; ευχαριστω πολυ
SlackulatoR Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2010 Μέσα στο .fla θα υπάρχει κάπου ένα dynamic textfield που θα φορτώνει το κείμενο από το xml. Αυτό το textfield το δημιουργείς με το text tool του flash. Αν θες στείλε μου το fla να το κοιτάξω γιατί μπορεί να βρίσκεται μέσα σε movieclip κτλ...
routsounmanman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2010 Μέσα στο .fla θα υπάρχει κάπου ένα dynamic textfield που θα φορτώνει το κείμενο από το xml.Αυτό το textfield το δημιουργείς με το text tool του flash. Αν θες στείλε μου το fla να το κοιτάξω γιατί μπορεί να βρίσκεται μέσα σε movieclip κτλ... Αυτό το "κατέβασα" του ΟΡ κάτι μου λέει ότι δεν έχει διαθέσιμο το αρχικό .fla παρά μόνο το .swf και το .xml αρχειάκι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.