Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Το δίκτυο παίζει πολύ από πόλη σε πόλη. Στο πατρικό μου η tellas απλά σπέρνει. Στο σπίτι μου η forthnet σέρνεται.
alexioualexios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2010 Kαλώς ήρθατε στο κωλοχανείο που λέγεται Wind-Tellas.Όταν με καλούν στο σταθερό (και δεν δείχνει κατειλημμένο, ενώ δεν είναι) ακούν τη φωνή τους διπλή. Τα ping και τα loss packet είναι τραγικά, οι ιστοσελίδες κάποιες φορές θέλουν και δεύτερη προσπάθεια για να ανοίξουν, ενώ κάποιες φορές απλά δεν ανοίγουν. Έφυγα από Forthnet για καλύτερα ping (και φθηνότερο τιμολόγιο) αλλά το μετάνοιωσα την πρώτη βδομάδα. εγώ πάλι νομίζω ότι είμαι καλά... άσε που λόγω επαγγέλματος, ξέρω τι εταιρεία επέλεξα. Ποτέ δε θα περίμενα κάποια εταιρεία να γίνει σαν το ΟΤΕ.
buyer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Πόσο καιρό έκανε να σας έρθει το activation id; Περιμένω ήδη μία εβδομάδα απ'όταν διακόπηκε η προηγούμενη σύνδεσή μου κι ακόμα τίποτα ενώ η γραμμή φαίνεται πως δουλεύει αφού ο ρούτερ συγχρονίζει κανονικά και παίρνει ip.
antbyron Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2010 Ενας γειτονας με tellas χτυπαει 7-8 mbps Εγω με τον ποτε 12-13 Γκυζη δινω ομως 43 το μηνα και αναρωτιεμαι αν αξιζει να αλλαξω παροχο και να θυσιασω την ταχυτητα κ ποιοτητα γραμμης για $
alexioualexios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Πόσο καιρό έκανε να σας έρθει το activation id; Περιμένω ήδη μία εβδομάδα απ'όταν διακόπηκε η προηγούμενη σύνδεσή μου κι ακόμα τίποτα ενώ η γραμμή φαίνεται πως δουλεύει αφού ο ρούτερ συγχρονίζει κανονικά και παίρνει ip. έκανε καιρό... ξανα ενόχλησε τους.
GIANNIS400 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 η αλήθεια είναι ότι έχεις πολλά μέτρα καλώδιο από την πρίζα μέχρι το ρούτερ. η μπρίζα σου είναι απλή έτσι; όχι τίποτα με αντικεραυνικά... και τι να λέει αν εχει αντικεραυνικά, που επηρεαζουν? ---------- Προσθήκη στις 23:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:11 ---------- για το πινγκ τεστ θα διαβάσω στην σελίδα. Πάντως δεν είναι καλό να έχεις τέτοια βαθμολογία. Αντί να αγοράσεις τηλεφωνικό καλώδιο, αν είναι ακριβό, αγόρασε utp. Είναι πολύ πιο φθηνό και λόγω συστροφής των ζευγών δεν δέχεται και πολλές παρεμβολές. ---------- Προσθήκη στις 19:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:22 ---------- μπα πήρα πολυ καλο τηλεφωνικο καλωδιο εχθες που γυρισα απο τις 9ημερες διακοπες με 5 ευρω τα 25μετρα.Απο ποιοτητα πολη καλο, 2ζευγων 4χ6mm δλδ με χαλκο γυρω γυρω για τις παρεμβολες, μεσα απο την μονωση ο χαλκος ετσι... οπως εχουν τα ομοαξονικα για τις τηλεορασεις, και ενα γυμνο αγωγο χαλκου εχει μεσα... αληθεια αυτος γιατι χρειαζετε? γειωση νομιζω οτι ειναι. ---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:16 ---------- Όσοι έχετε αποσυνδέσεις κάθε δυο λεπτά ποιο ρούτερ έχετε το oxygen ? δοκιμάστε με κάποιο άλλο γιατί το συγκεκριμένο μου έκανε κάτι τέτοια και μόλις έβαλα αυτό που έιχα από τον οτέ λύθηκε το πρόβλημα αα μπραβο ρε φιλε, αυτο εκανα εγω σημερα και σωθηκα.Κοπανησα στην κυριολεξια το oxyzen στο τοιχο, και εβαλα το netfaster 2 που ειχα απο την hol kai ολα οκ. Τους πηρα ισα με 6 τηλεφωνα απο χθες, τρια σημερα το πρωι. Αφου εκαναν τις μετρησεις τους μου ειπαν οτι φταίει το ρουτερ και θα μου στειλουν αλλο, δλδ το ιδιο θα στειλουν παλι... δεν ειναι για κλωτσιες οι ανθρωποι? Παλι τα ιδια θα κάνει και αυτο που θα στειλουν πιστευω. Το σαραβαλο oxyzen που στειλαν μόνο ρουτερ δεν ειναι αφου αρχισε απο την πρωτη μερα να κανει αποσυνδεσεις ανα μια -δυο ωρες, μετα την 2τερη μερα ποιο συχνες αποσυνδεσεις και την τριτη μερα εφυγα διακοπες κ αφησα το oxyzen ανοιχτο.Μόλις γυρισα χειροτερα τα πραγματα, αποσυνδεση ανα λεπτο. Το netfaster καλα τα παει μεχρι τωρα απο το μεσημερι που το εβαλα.Δε το εχω πιεσει παντως, αν το πιεσω και εχω αποσυνδεσεις αυτες θα οφειλωντε στην ΤΕΛΑΣ και οχι στο ρουτερ. Ψυνωμαι πάντος να χτυπησω κανα ZYXEL, πρωτεινετε παιδια εσεις κανα ρουτερακι σε λογικη τιμη..δλδ κατω απο 150ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.