Προς το περιεχόμενο

Οργανο για εντοπισμο ISDN (η και ADSL) γραμμης. Εχετε κανενα υποψιν?

Fotis_Greece

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχει κανεις υποψιν του κανενα οργανο να εντοπιζει τα καλωδια απο τα οποια περνανε isdn η ακομα καλυτερα και adsl γραμμες?

Ειναι βολικο σε εγκαταστασεις δικτυων. Εχω εχω δουλεψει λιγο με αυτο

http://www.kurthelectronic.de/en/test-and-measurement/cable-and-line-tracer/ke401-it-cable-finder-lit.html

αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενος γιατι επρεπε να ξεγυμνωσω το εξωτερικο του καλωδιου utp για να αναψει το led οτι υπαρχει isdn signal

Επισης υποτιθεται οτι εντοπιζει και το καλωδιο με adsl αλλα μαλλον οταν ειναι συνδεδεμενο με router και υπαρχει traffic.

Aν καποιος εχει δει η γνωριζει κανα αλλο οργανο εντοπισμου ας μου πει παρακαλω

Δημοσ.

Εγώ έχω το Fluke Networks MicroScanner 2 μαζί με το IntelliTone Pro 200 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Τα είχε μαζί πακέτο σε ένα kit με τσαντάκι μεταφοράς.

Γενικά ότι έχω πάρει από fluke με έχει αφήσει ικανοποιημένο αλλά δε ξέρω τι ποσό διαθέτεις. Εγώ το είχα πάρει από το εξωτερικό όλο το Kit περίπου 500€. Εδώ νομίζω έχει πάνω από 700€.

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια δε το έχω δοκιμάσει για ISDN detection και δε ξέρω αν έχει αυτή τη δυνατότητα. Μάλλον έχεις δίκιο.

Και απ' ότι είδα με μία ματιά από fluke αυτή τη δουλειά την κάνει το link runner αλλά είναι ακόμα πιο ακριβό :fear::fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...