kavalaSotiris Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 που θα βρω drivers για windows 7 για οθονη LG M2094D και πως θα τους περασω?????
d3m0n Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 http://www.lg.com/uk/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=M2094D-PZ&initialTab=drivers Αυτή δεν είναι η οθόνη σου; Έχει μόνο για Vista, υποθέτω θα κάνει και για Windows 7, χωρίς να είμαι σίγουρος.
kavalaSotiris Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 τελικα τους εβαλα αλλα δεν μπορω να βαλω την αναλυση της οθονης που ειναι 1680χ1050 τι φταιει.????
vdanasto Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Drivers για την κάρτα γραφικών έβαλες; Δεν χρειάζεται driver η οθόνη.
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Αν σηκώνει 1680χ1050 η οθόνη και δεν το έχει σαν επιλογή φταίει η κάρτα γραφικών σου ΑΣΜάκι
kavalaSotiris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 τωρα ειναι ενταξει εφταιγε το καλωδιο και την συνδεσα με HDMI.
BritGreek Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά, sorry που επαναφέρω το θέμα μετά από τόσο καιρό. Έχω τη συγκεκριμένη οθόνη και κάρτα γραφικών ΑΤΙ Radeon 5450 (1gb). Το λειτουργικό είναι windows 7 64bit. Την οθόνη ο catalyst τη βλέπει ως CRT παρόλο που στις ιδιότητες συστήματος του υπολογιστή αναγνωρίζεται κανονικά με το μοντέλο της. Αποτέλεσμα; Αν βάλω την κανονική της ανάλυση (1680χ1050)μέσα από τον Catalyst (forced resolution), τα εικονίδια στο αριστερό μέρος της επιφάνειας εργασίας φαίνονται μισά, ενώ η οθόνη είναι κεντραρισμένη σωστά. Αν βάλω την ανάλυση που δίνουν αυτόματα τα windows (1440x1050), η οθόνη δείχνει χάλια. Για την ακρίβεια, σε όλες τις αναλύσεις που υπάρχουν στη λίστα δείχνει χάλια, εκτός από 1680χ1050. Χρησιμοποιώ την πιο πρόσφατη έκδοση του Catalyst και τους τελευταίους drivers. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Σας ευχαριστώ.
BritGreek Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Επαναφέρω το θέμα μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει. Σύνδεσα με HDMI την οθόνη και η ανάλυση είναι επιλέξιμη. Ωστόσο, η οθόνη ζαλίζει τρομερά στο μισάωρο, είτε εμένα είτε την οικογένειά μου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω λίγο το refresh rate ή κάτι τέτοιο, ή να την πετάξω; Τα χρώματά της είναι λάθος και ακόμα και η μπάρα του firefox είναι εντελώς δυσανάγνωστη και θολή. Με VGA δεν μπορώ να επιλέξω την κανονική της ανάλυση. Drivers για την κάρτα γραφικών έβαλες; Δεν χρειάζεται driver η οθόνη. Εμένα η κάρτα μου είναι η ATI RADEON 5450 1GB, με τους πιο πρόσφατους drivers.
Gtr34 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Επαναφέρω το θέμα μήπως υπάρχει κάποιος που μπορεί να με βοηθήσει. Σύνδεσα με HDMI την οθόνη και η ανάλυση είναι επιλέξιμη. Ωστόσο, η οθόνη ζαλίζει τρομερά στο μισάωρο, είτε εμένα είτε την οικογένειά μου. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βελτιώσω λίγο το refresh rate ή κάτι τέτοιο, ή να την πετάξω; Τα χρώματά της είναι λάθος και ακόμα και η μπάρα του firefox είναι εντελώς δυσανάγνωστη και θολή. Με VGA δεν μπορώ να επιλέξω την κανονική της ανάλυση. Εμένα η κάρτα μου είναι η ATI RADEON 5450 1GB, με τους πιο πρόσφατους drivers. Στο μενού της οθόνης έχει επιλογές και για τη ευκρίνεια και για τα χρώματα δοκίμασε να δεις μήπως βελτιώσει το πρόβλημα
BritGreek Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Στο μενού της οθόνης έχει επιλογές και για τη ευκρίνεια και για τα χρώματα δοκίμασε να δεις μήπως βελτιώσει το πρόβλημα Τα έχω δοκιμάσει όλα φίλε. Δεν υποστηρίζεται η native ανάλυσή της, και έχω ήδη παίξει με τα χρώματα. Η οθόνη είναι θολή εκτός αν επιλεγεί ανάλυση 1024Χ768, κι εκεί είναι όλα τεράστια. διαλεξε 75 Hz ή 85 με ρισκο 75 είναι το μέγιστο που με αφήνει να επιλέξω, αλλά δεν αποθηκεύεται στην ανάλυσή της. Στα 75 πηγαίνει αυτόματα σε 1024Χ768. Τι μπορεί να πάθει και λες με ρίσκο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα