FiKiFiKi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 DDR3 μνήμες δεν πουλάνε; Πως μπορώ να δω τα προιόντα τους σε €; Τι ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ να αγοράσεις από αυτούς; GPS; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiKiFiKi Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 DDR3 μνήμες δεν πουλάνε; Πως μπορώ να δω τα προιόντα τους σε €; Τι ΚΑΡΑΣΥΜΦΕΡΕΙ να αγοράσεις από αυτούς; GPS; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Προφανώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ το μαγαζί. Απλά γράφω εδώ γιατί εγώ άνοιξα το θέμα. Στην ερώτηση αν είναι αξιόπιστο, είναι. Δεν είναι απατεώνες σίγουρα γιατί και εγώ πήρα με paypal και δεν είχα πρόβλημα. Το αργότερο έχω παραλάβει σε 12 μέρες, συνήθως μέσα σε μία εβδομάδα.. Ευτυχώς δεν είχα θέμα με κάποια παραγγελία και δεν ξέρω πως αντιδρούν, ποια είναι η πολιτική τους. Πάντως το 20% συνεχίζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2010 Έχω ακούσει πολυ καλά λόγια για τα συγκεκριμένα. Με την προσφορά -20% βγαίνουν περίπου στα 21 ευρώ. εγώ πάντως τα τσιμπησα και περιμένω. Η προσφορά -20 % συνεχίζεται,τονίζω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Λοιπον σημερα μου ηρθαν αυτα που ειχα παραγγειλει. ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malawi Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 τελεια. αρα εχουμε ελπιδες. ποια ημερομηνια ειχες κανει την παραγγελια σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 στις 4 του μηνα και η αποστολη ειχε γινει συμφωνα με το site στις 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos.p25 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 φίλε xaniamike , το δέμα ήρθε στην πόρτα σου από τα ΕΛΤΑ ή σου ήρθε ειδοποιητήριο να πας να το πάρεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Για να σου έρθει ειδοποιητήριο έχει επιπλέον χρέωση 6 λίρες νομίζω. Τα δωρεάν μεταφορικά αφορούν για παράδοση στη πόρτα απο τα ΕΛΤΑ Το ξέρω γιατί και εγώ περιμένω τα δικά μου να έρθουν Είχε κανενας χρέωση από τελωνείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Tι τελωνείο? Ευρωπαϊκή ένωση είναι και η Μ. Βρετανία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WoodSell3r Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ευρωπαϊκή ένωση είναι και η Μ. Βρετανία... Ναι αλλά έχουν και την λίρα τους.. Λέω γιατί σαν να διάβασα κάτι στους όρους, πως υπόκειται σε ευρωπαικούς νόμους και κάτι τέτοια που πάντα τα αγνοούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δεν υπάρχει πρόβλημα με τελωνείο σε αγορές από UK... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik.K Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Απο τελωνειο περνανε αναγκαστικα, απλα δεν εχουν επιβαρυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 το δεμα ηρθε απλα στην πορτα μου. απλο δεματακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Λοιπόν για να λέμε τα πραγματα όπως έχουν,το ειδοποιητηριο απο οτι έχω καταλάβει είναι θεμα ταχυδρομείου είτε μεγέθους αντικειμένου. Ας πούμε στην θεσσαλονικη που μένω εγώ για τα περισσοτερα αντικειμενα μου ερχοταν ειδοποιητήριο και πηγαινα και τα παιρνα.μονο κατι μικροαντικειμενα (ένα απο αγγλία,ένα από κίνα) είχαν έρθει στην πόρτα μου. Ενας φίλος που έλεγε κάτι για εξτρα 6 λίρες μαλλον εννοούσε ότι χρεώνεσαι περισσοτερο για να μπορείς να εντοπίσεις που είναι το αντικειμενο κατα την διαρκεια της αποστολής,θέμα του mymemory. Το θέμα τώρα είναι πότε θα έρθει σε μας αν έφτασε ήδη στον φίλο στα χανιά (και εμένα 7 πέταξε).θέμα για το σαιτ δεν έχω κανενα.αξιοπιστο είναι,το είχα ξανακούσει κιόλας. φοβάμαι τα ΕΛΤΑ λιγο και κατι μαλακισμένα στην πολυκατοικία που μπορεί να βουτήξουν το δέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.