Προς το περιεχόμενο

20% σε όλα τα προιόντα στο mymemory.co.uk για το ΣΚ

epsilon753

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό που λέει και ο τίτλος.

Βάλτε στο checkout LAST20 και έχετε έκπτωση 20% σε ότι πάρετε. Ειδικά για DVD-BLURAY-GAMES-MNHMEΣ είναι πολύ καλή προσφορά

πχ το Uncharted 2 βγαίνει κοντα στα 16 ευρώ στην πόρτα σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Πολύ αξιόπιστο πάντως και πολύ γρήγορο. Έχω πάρει 8 PS3 games καθώς και άλλα electronics.

Ακόμα και με αυτή την ισοτιμία, συμφέρει σε πολλά προιόντα

Προσπαθώ να πληρώσω με paypal και μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα. Σίγουρα είναι σοβαροί επαγγελματίες;

Edit: Τελικά τα κατάφερε να με στείλει στη σελίδα του paypal. Μόνο που ενώ στην αρχή είναι η κανονική σελίδα με το πιστοποιητικό, πριν προλάβεις να κάνεις login σε κάνει redirect σε μια άλλη ολόιδια σελίδα χωρίς όμως πιστοποιητικό. Δηλαδή το κ@λομάγαζο σε στέλνει σε πλαστή σελίδα του paypal. Εγώ θα έλεγα μακρυά!

Edit: Τελικά τα κατάφερε να με στείλει στη σελίδα του paypal. Μόνο που ενώ στην αρχή είναι η κανονική σελίδα με το πιστοποιητικό, πριν προλάβεις να κάνεις login σε κάνει redirect σε μια άλλη ολόιδια σελίδα χωρίς όμως πιστοποιητικό. Δηλαδή το κ@λομάγαζο σε στέλνει σε πλαστή σελίδα του paypal. Εγώ θα έλεγα μακρυά!

Eμένα λειτουργεί κανονικά , χωρίς redirect.

Mήπως βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα ?

Για ψάξε το pc σου για virus/trojan

εκανα μια παραγγελια ενα πακετο μπαταριες επαναφορτιζομενες με 5 λιρες και πληρωσα κανονικα με paypal .

τα σχολια δεν λενε κατι αλλο εκτος απο την κακη εξυπηρέτηση. στην τελικη ας σκεφτει κανεις ποσα αρνητικα σχολια υπαρχουν για plaisio και eshop.

οταν και ΑΝ παραλαβω θα ενημερωσω.

εκανα μια παραγγελια ενα πακετο μπαταριες επαναφορτιζομενες με 5 λιρες και πληρωσα κανονικα με paypal .

τα σχολια δεν λενε κατι αλλο εκτος απο την κακη εξυπηρέτηση. στην τελικη ας σκεφτει κανεις ποσα αρνητικα σχολια υπαρχουν για plaisio και eshop.

οταν και ΑΝ παραλαβω θα ενημερωσω.

Δεν βιάστηκα καθόλου να βγάλω συμπέρασμα. Ίσα ίσα που το πάλεψα πολλές φορές να πληρώσω με paypal μέχρι να με πετάξει στην πλαστή σελίδα και να ξενερώσω. Για ιούς και λοιπά δεν παίζει. Έχω πλήρως ενημερωμένο debian και είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα.

Δεν βιάστηκα καθόλου να βγάλω συμπέρασμα. Ίσα ίσα που το πάλεψα πολλές φορές να πληρώσω με paypal μέχρι να με πετάξει στην πλαστή σελίδα και να ξενερώσω. Για ιούς και λοιπά δεν παίζει. Έχω πλήρως ενημερωμένο debian και είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...