epsilon753 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Αυτό που λέει και ο τίτλος. Βάλτε στο checkout LAST20 και έχετε έκπτωση 20% σε ότι πάρετε. Ειδικά για DVD-BLURAY-GAMES-MNHMEΣ είναι πολύ καλή προσφορά πχ το Uncharted 2 βγαίνει κοντα στα 16 ευρώ στην πόρτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 το εχεις δοκιμασει,ειναι αξιοπιστο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πολλές φορές, χωρίς προβλήματα και πολύ γρήγορα, αλλά κεί που πήγε η λίρα σε σχέση με το €..... άστα να πάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2010 Πολύ αξιόπιστο πάντως και πολύ γρήγορο. Έχω πάρει 8 PS3 games καθώς και άλλα electronics. Ακόμα και με αυτή την ισοτιμία, συμφέρει σε πολλά προιόντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 πάντως το mymemory από μνήμες δεν έχει ποικιλία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hamil Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Απο μεταφορικά τι χρεώνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aiantas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Απο μεταφορικά τι χρεώνει? Μπες να δεις... http://www.mymemory.co.uk/ Συνήθως είναι free... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2010 Απο μεταφορικά τι χρεώνει? free είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Προσπαθώ να πληρώσω με paypal και μου βγάζει ένα περίεργο μήνυμα. Σίγουρα είναι σοβαροί επαγγελματίες; Edit: Τελικά τα κατάφερε να με στείλει στη σελίδα του paypal. Μόνο που ενώ στην αρχή είναι η κανονική σελίδα με το πιστοποιητικό, πριν προλάβεις να κάνεις login σε κάνει redirect σε μια άλλη ολόιδια σελίδα χωρίς όμως πιστοποιητικό. Δηλαδή το κ@λομάγαζο σε στέλνει σε πλαστή σελίδα του paypal. Εγώ θα έλεγα μακρυά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Edit: Τελικά τα κατάφερε να με στείλει στη σελίδα του paypal. Μόνο που ενώ στην αρχή είναι η κανονική σελίδα με το πιστοποιητικό, πριν προλάβεις να κάνεις login σε κάνει redirect σε μια άλλη ολόιδια σελίδα χωρίς όμως πιστοποιητικό. Δηλαδή το κ@λομάγαζο σε στέλνει σε πλαστή σελίδα του paypal. Εγώ θα έλεγα μακρυά! Eμένα λειτουργεί κανονικά , χωρίς redirect. Mήπως βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα ? Για ψάξε το pc σου για virus/trojan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
umaga Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 δειτε τα σχολια εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 εκανα μια παραγγελια ενα πακετο μπαταριες επαναφορτιζομενες με 5 λιρες και πληρωσα κανονικα με paypal . τα σχολια δεν λενε κατι αλλο εκτος απο την κακη εξυπηρέτηση. στην τελικη ας σκεφτει κανεις ποσα αρνητικα σχολια υπαρχουν για plaisio και eshop. οταν και ΑΝ παραλαβω θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniamike Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 εκανα μια παραγγελια ενα πακετο μπαταριες επαναφορτιζομενες με 5 λιρες και πληρωσα κανονικα με paypal . τα σχολια δεν λενε κατι αλλο εκτος απο την κακη εξυπηρέτηση. στην τελικη ας σκεφτει κανεις ποσα αρνητικα σχολια υπαρχουν για plaisio και eshop. οταν και ΑΝ παραλαβω θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Eμένα λειτουργεί κανονικά , χωρίς redirect.Mήπως βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα ? Για ψάξε το pc σου για virus/trojan Δεν βιάστηκα καθόλου να βγάλω συμπέρασμα. Ίσα ίσα που το πάλεψα πολλές φορές να πληρώσω με paypal μέχρι να με πετάξει στην πλαστή σελίδα και να ξενερώσω. Για ιούς και λοιπά δεν παίζει. Έχω πλήρως ενημερωμένο debian και είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreasl Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2010 Eμένα λειτουργεί κανονικά , χωρίς redirect.Mήπως βιάστηκες να βγάλεις συμπεράσματα ? Για ψάξε το pc σου για virus/trojan Δεν βιάστηκα καθόλου να βγάλω συμπέρασμα. Ίσα ίσα που το πάλεψα πολλές φορές να πληρώσω με paypal μέχρι να με πετάξει στην πλαστή σελίδα και να ξενερώσω. Για ιούς και λοιπά δεν παίζει. Έχω πλήρως ενημερωμένο debian και είμαι πολύ προσεκτικός με αυτά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.